تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

راه حل ابتکاری دولت برای پرداخت تسهیلات

در حالی که نمایندگان مجلس سرگرم فراهم کردن مقدمات احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد و امور دارایی هستند. خاندوزی از به تصویب رسیدن موضوع افزایش سرمایه بانک‌ها در هیات دولت خبر می‌دهد. ظاهرا این اقدام به منظور کاهش نارضایتی از نحوه ژرداخت تسهیلات صورت گرفته است.

افزایش سرمایه بانک‌ها به تصویب دولت رسید

اقتصاد۲۴- وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: دولت مصوب کرد تا ۳۵ هزار میلیارد تومان به سرمایه بانک‌های دولتی به زودی اضافه شود.

سید احسان خاندوزی در حاشیه جلسه امروز هیأت دولت در جمع خبرنگاران در مورد تسهیلات بانکی اظهار کرد: با توجه به اینکه نارضایتی‌های بسیاری در مورد تسهیلات در نظر گرفته شده بانک‌ها وجود داشت، دولت مصوب کرد تا ۳۵ هزار میلیارد تومان به سرمایه بانک‌های دولتی به زودی اضافه شود.

وزیر امور اقتصاد و دارایی افزود: به طور خاص برای اولین بار در چند دهه اخیر است که جز دو بانک ملی و سپه که تا سطح استاندارد جهانی کفایت سرمایه فاصله دارند، تمام بانک‌ها کفایت سرمایه شأن تا ۸ درصد بر پایه صورت‌های مالی ۱۴۰۰ افزایش یابد. با این کار بانک‌ها هم در توان تسهیلات دهی به مردم و هم در مراودات بین المللی می‌توانند از این افزایش سرمایه استفاده کنند که اتفاقی خوب در هفته‌ها و ماه‌های آینده خواهد بود. یعنی دولت به جای اینکه این رقم را صرف کسری بودجه خودش کند، صرف افزایش توان تسهیلات دهی شبکه‌های بانکی کرد.


بيشتر بخوانيد: تاييد استيضاح وزير اقتصاد


وی در مورد واریز سود سهام عدالت، گفت: از دیروز پرداخت نیمی از سود سهام عدالت خانوار‌ها آغاز شد.

خاندوزی ادامه داد: به ازای هر فرد که دارای سهام عدالت است، برای برخی ۵۳۲ هزار تومان و برای برخی ۶۰۰ هزار تومان واریز شده یا خواهد شد.

وی افزود: امروز بانک‌های رفاه، سپه، دی، سامان، رسالت و برخی دیگر از بانک‌ها سود را واریز خواهند کرد. عملیات پرداخت برخی دیگر از بانک‌ها نیز در روز‌های پنج‌شنبه و شنبه انجام خواهد شد.

وزیر امور اقتصاد و دارایی یادآور شد: آنچه پرداخت شده نیمی از سود سهام عدالت شرکت‌ها در سال ۱۴۰۰ است. نیم دیگر آن تا پایان سال یا در سال ۱۴۰۲ پرداخت خواهد شد.

منبع: مهر
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۱
یک‌ سال‌ دنبال‌ وام هستم‌ وام‌ مسکن‌ اما موفق‌ نشدم‌ رفتم‌ وام‌ خورده‌ بگیرم‌ بانک گفت باید چهار ماه‌ همان‌ اندازه ای که میخواهی‌ وام‌ بگیری‌ باید سپرده کنی‌. متاسفانه‌ هیچ بانکی‌ به‌ من وام‌ نداد خواهش میکنم‌ قوه قضاعیه‌ ورود پیدا کنه‌ اینجوری‌ نمیشه که
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار