تاریخ انتشار: ۰۳:۱۹ - ۲۶ دی ۱۴۰۱

غذاهایی که نباید دوبار گرم کرد

این روز ها افراد غذای باقی مانده شان را در فریزر گذاشته و مجدد آن را مصرف می کنند. این موضوع اگرچه اشکالی ندارد اما در برخی موارد می تواند خطرات جدی به همراه داشته باشد.

ضرر گرم کردن غذا بیش از دوبار

اقتصاد۲۴-برخی از مواد غذایی با گرم کردن دوباره تبدیل به سمی خطرناک برای بدن می شوند، این غذاها نباید دو بار گرم شوند و گرم کردن دوباره آن ها خطرات جدی به همراه دارد.

وقتی صحبت از یک ناهار سریع اداری یا یک وعده عصرانه می شود معمولا باقی مانده غذای روز گذشته می تواند نجات دهنده باشد، از طرفی گرم کردن غذا در مایکروویو به تسریع روند کار کمک می کند. این روز ها افراد غذای باقی مانده شان را در فریزر گذاشته و مجدد آن را مصرف می کنند. این موضوع اگرچه اشکالی ندارد اما در برخی موارد می تواند خطرات جدی به همراه داشته باشد. متاسفانه، دوباره گرم کردن بعضی غذاها می تواند شما را در معرض مسمومیت غذایی یا حتی بدتر از آن قرار دهد. در این قسمت چند ماده غذایی معرفی شده اند که به دلیل ایمنی هرگز نباید دوباره گرم شوند.

سیب زمینی

مشکل اصلی در گرم کردن مجدد سیب زمینی صرفا مربوط به فرآیند گرم شدن آن ها با مایکروویو یا اجاق گاز نمی شود زیرا اگر سیب زمینی پخته شده برای مدت زیادی در دمای اتاق خنک شود، ممکن است باکتری هایی که باعث بوتولیسم می شوند تشکیل دهند. اگر هم سیب زمینی در یک فویل بسته بندی شود این احتمال بیشتر خواهد شد. با گرم شدن مجدد، باکتری ها کاملا از بین نمی روند حتی اگر ظرف آن به خوبی داغ شود. توصیه می شود سیب زمینی را بلافاصله پس از پخت مصرف کرده یا این که در یخچال گذاشته و آن را سرد سرو کنید تا از گرم کردن و مسمومیت غذایی ناشی از آن به دور باشید.

قارچ

گرم کردن قارچ یک اشتباه بزرگ است زیرا حاوی پروتئین هایی می باشد که در صورت عدم نگهداری صحیح توسط آنزیم ها و باکتری ها آسیب می بیند و تغییر می کند. به عنوان مثال گرم کردن قارچی که در دمای اتاق به مدت طولانی مانده است می تواند باعث معده درد شود . اگر واقعا باید قارچ را دوباره گرم کنید بر اساس توصیه شورای اطلاعات غذایی، آن را حداقل تا ۲۲۶ درجه سانتی گراد حرارت دهید یا به صورت سرد مصرف نمایید.

مرغ

گرم شدن باقی مانده مرغ می تواند خطرناک باشد. اگرچه گرم کردن مجدد مرغ ممکن است منجر به مسمومیت غذایی نشود اما توصیه نمی شود؛ زیرا ترکیب پروتئینی آن تغییر می کند و باعث بروز مشکلات گوارشی خواهد شد. برای گرم کردن مجدد باید اطمینان حاصل کنید که هر تکه از مرغ تا ۷۹ درجه سانتی گراد گرم شود تا باکتری های خطرناک از بین بروند. علاوه بر این، اگر می خواهید مرغ پخته شده را مرتبا گرم کنید باید اطمینان حاصل کنید که کاملا مغزپخت شده باشد و در دمای کم و مدت طولانی گرم شود و همچنین مرغ را بیش از ۳ روز نگهداری نکنید.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

خطرات استفاده از لوازم آرایش برای کودکان

چگونه با موهای بلند راحت بخوابیم؟

پیش بینی قیمت طلا در هفته آینده/ دهه حساس در بازار طلا و سکه آغاز شد

اطری طلایی شد

حمله تند و تیز بیرانوند به تاج + فیلم

اظهارات آیت‌الله علوی بروجردی درباره محاربه

کمک غیرمنتظره مورایس به ساپینتو

مصوبه مولدسازی شامل خودروسازان هم می‌شود؟

هشدار روسیه به رژیم صهیونیستی

پیداشدن کپسول رادیواکتیو گمشده در استرالیا

وضعیت روانی رونالدو پس از جام‌جهانی

نرخ جدید معاینه فنی اعلام شد

اوج دشواری‌های معیشتی در کشور

پیش‌بینی رشد ۲ درصدی اقتصاد ایران در ۲۰۲۳

معرفی نامزدهای گروه علوم اجتماعی چهلمین دوره جایزه کتاب سال

نیکی هیلی رقیب ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴

پیاز بار دیگر رکورددار گرانی خواهد شد؟

دستگیری یک مهاجر غیرقانونی ایرانی در آمریکا

پیروانی: کمی انسان باشید

جزئیاتی از طرح مدیریت هوشمندانه یارانه آرد و نان

فاضل میبدی: بفرمایید چه کسی کشور را اداره می‌کند؟

ادعای آژانس انرژی اتمی درباره پنهان‌کاری در فردو

تکذیب ممنوعیت ورود تاکسی‌های اینترنتی به فرودگاه امام

اعلام مواضع حزب اتحاد ملت درباره رخدادهای کشور

وصل‌شدن تمامی جایگاه‌های CNG

آمریکا در هراس جدی از حضور ایران در تنگه پاناما

اجازه آیت‌الله سیستانی برای اختصاص سهم امام به زلزله زدگان خوی

روحانی: اگر از مردم فاصله بگیریم، شکست می‌خوریم