تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۱

کیوان صمیمی از زندان آزاد شد

کیوان صمیمی روزنامه‌نگار و فعال سیاسی ملی-مذهبی با پایان یافتن دوران محکومیتش امروز از زندان سمنان آزاد شد.

کیوان صمیمی از زندان

اقتصاد۲۴-کیوان صمیمی روزنامه‌نگار و فعال سیاسی ملی-مذهبی با پایان یافتن دوران زندانش امروز از زندان سمنان آزاد شد.

این زندانی سیاسی ٧۴ ساله بابت حضور در اجتماع روز جهانی کارگر (اول می) در سال ٩٨ به دو سال حبس محکوم شد.او سردبیر نشریه ایران فردا بود از خرداد ٨٨ تا سال ٩۴ نیز زندان بوده است.

کیوان صمیمی پارسال از اوین به زندان سمنان تبعید شد و امروز ششم بهمن با پایان یافتن دوره محکومیت، آزاد شد و البته دادستان تهران یک ماه پیش، کیفرخواست جدیدی با اتهام اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور برای وی صادر کرده و پرونده را به دادگاه انقلاب فرستاده است.

منبع: روزنامه اعتماد
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار