تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۱

خانه سینما: صداوسیما بابت توهین به زنان عذرخواهی کند

هیئت مدیره خانه سینما در واکنش به اظهارات ابوالقاسم طالبی درباره زنان سینماگر ایرانی در برنامه «هفت» با انتشار بیانیه‌ای خواستار عذرخواهی صداوسیما شد.

صداوسیما بابت توهین به زنان عذرخواهی کند

اقتصاد۲۴-در بیانیه هیئت مدیره خانه سینما آمده است:

اظهار نظر بی شرمانه و خارج از عرف و اخلاق عمومی در یک برنامه ی تلویزیونی نسبت به زنان فرهیخته ی سینمای ایران، در کنار تهدید یکی از مدیران سازمان سینمایی به محرومیت از فعالیت سینماگرانی که در جشنواره فیلم فجر شرکت نکرده اند ، رویه ای ست که پاسخ انتقاد را در توهین و تهدید جستجو می کند.

در زمانی که بحران سینمای ایران هر روز ابعاد گسترده تری بخود می گیرد، این اظهار نظر های بی منطق، هیچ راه حلی برای عبور از بحران‌ها پیشنهاد نمی کند.

خانه سینما (جامعه ی اصناف سینمای ایران ) در حمایت از تمامی اعضا خود، می خواهد تا صدا و سیما نسبت به انتشار این برنامه از زنان سینماگر عذرخواهی کرده و سازمان سینمایی نیز به جای تهدید سینماگران به راه حل های واقعی برای عبور از رکود سینمای ایران بیاندیشد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار