تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۱

درخواست ۲۰۰ میلیونی یک بازیگر برای حضور در نشست خبری!

مدیر تولید فیلم سینمایی "آن ها مرا دوست داشتند" می‌گوید یکی از بازیگران برای حضور در نشست رسانه‌ای فیلم در خواست ۲۰۰ میلیون تومانی کرده است!

درامد روزانه ۲۰۰ میلیونی یک بازیگر

اقتصاد۲۴-ظهر امروز جمعه ۲۱ بهمن نشست فیلم سینمایی آن‌ها مرا دوست داشتند به کارگردانی و تهیه کنندگی محمدرضا رحمانی و با حضور این کارگردان و ایرج رحمانی و مهسا اسماعیلی بازیگران برگزار شد.

در ابتدای این نشست، محمدرضا رحمانی گفت: این فیلم با سینمای مستقل گره خورده و می‌توان آن را ارزان‌ترین فیلم دانست. دوستان سینماگر پیش از هر چیز من را به عنوان فیلمنامه نویس می‌شناسند که سوژه‌های بکری دارد. سوژه آن‌ها مرا دوست داشتند به نوعی از اتفاقی که برای یکی از دوستان که سال‌ها پیش رخ داده بود، شکل می‌گیرد. بچه‌هایی که به صورت قانونی و غیرقانونی خرید و فروش می‌شوند و این مساله آمار بالایی دارد.

وی ادامه داد: موضوع فیلم خرید و فروش بچه نیست بلکه درباره انسانیت و امید است و مساله خرید و فروش بچه و رحم اجاره‌ای می‌تواند لایه‌های دیگر فیلم باشد. فیلمنامه فیلم چندین بار بازنویسی شد و هرکدام از بازیگران ایده‌هایی داشتند که به رشد فیلمنامه کمک کرد.

این کارگردان بیان کرد: لوکیشنی را برای محل کارتن خواب‌ها در شمال شهر دیده بودیم که در آن کارتن خواب‌ها به نوعی شبیه زامبی‌ها بودند، به همین دلیل لوکیشن‌های فیلم واقعی است چرا که به دنبال نمایش این فضا‌ها به صورت مستند بودند. برای انتخاب لوکیشن به منطقه‌ای رفتیم که به نوعی برای امنیت باید مأموران شهرداری ما را اسکورت می‌کردند.

در ادامه ایرج رحمانی بازیگر و مدیر تولید این فیلم ابراز همدردی خود را به مردم خوی بیان کرد و تاکید کرد که بخشی از فروش فیلم به مردم خوی تقدیم می‌شود، گفت: نمی‌دانم جرم من چیست؟ در جشنواره فیلم فجر حضور دارم که مجبور شوم این همه فحش و تهمت را تحمل می‌کنم. در طول فیلمبرداری بازیگران چهره برای انتخاب مهسا اسماعیلی و لیلا بلوکات از بازی در فیلم انصراف دادند، چون نمی‌خواستند جلوی آن‌ها بازی کنند، اما من از حضور این دو بازیگر خوشحالم.

وی بیان کرد: چرا باید سینمای ما بازیگر محور باشد که حالا در نشست حضور نداشته باشند، دوره بازیگران شناخته شده به پایان رسیده و حالا باید بازیگران جدید وارد سینما شوند. چرا اجازه نمی‌دهند ورود تازه در سینما وجود داشته باشد؟ چرا باید یک بازیگر به من بگوید که برای ۲۰ روز ۳ میلیارد تومان می‌خواهد، آن هم بازیگری که حالا از ایران رفته و نقش یک آدم روشنفکر را بازی می‌کند. بسیاری از بازیگران شناخته شده تنها به درد اینستاگرام می‌خورند، اما بازیگر تئاتر با ۲۰ میلیون تومان بهترین فیلم را بازی می‌کند، تازه برده پروژه هم می‌شود. شنیده‌ام یک بازیگر در یکی از فیلم‌های تازه برای هر روز ۲۰۰ میلیون تومان دست مزد گرفته است.

ایرج رحمانی گفت: در این کشور اگر پهن خریده بودیم پولمان چند برابر شده بود، اما کار فرهنگی این گونه نیست، اگر امروز جلوی این کار را نگیریم به سینما صدمه می‌زنیم. آقای بازیگری که دو تابعیتی هستید پز روشنفکری نده.

وی با اشاره به اینکه روز اول به فیلم ممیزی خورده توضیح داد: فیلم را عقیم کرده‌اند و حتی تیتراژ را عوض کرده‌اند. در تیتراژ پایانی اسم‌های زیادی می‌بینید. من معترض آن بازیگری هستم که برای حضور در این نشست ۲۰۰ میلیون تومان طلب کرده‌اند. من برای حضور بازیگران خود در فیلم باج داده‌ام. من به ساختار بازیگر سالاری معترض هستم. بازیگرانی که امروز به سینما خیانت می‌کنند.

رحمانی بیان کرد: مگر جشنواره فیلم فجر سال‌ها پیش حکومتی نبود و ناگهان امسال تبدیل به یک جشنواره حکومتی شده است. سینما به بازیگر هم وابسته است، اما نباید به بازیگر باج دهد. زمانی که بازیگر تصمیم گیرنده می‌شود سینما صدمه می‌بیند.

مهسا اسماعیلی بازیگر نیز گفت: حضور در این فیلم برای من یک اتفاق بسیار مهم بود چرا که سال‌ها برای آن تلاش کرده بودم. این نقش در لحظه‌های آخر به من پیشنهاد شد، نقشی که از من بسیار دور بود.

رحمانی کارگردان فیلم بیان کرد: بازیگرانی که امروز شناخته شده‌اند از یک جایی کار خود را شروع کرده‌اند. البته منظور آقای رحمانی همه بازیگران نیست. همه بازیگرانی که سینما را تحریم می‌کنند الان سر فیلمبرداری هستند.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ استقبال غیرمنتظره از از آرون افشار در لس‌آنجلس

عکس/ تیپ متفاوت قدرت‌السلطنه دختر ناصرالدین‌شاه ۹۶ سال پیش با دستکش توری

عکس/ نیمی از میانکاله خشکید

عکس/ چهره خاص فوزیه در پیری ۲۴ سال پیش و در کنار پسرش

عکس/ چهره بامزه بهرام افشاری و هوتن شکیبا در جوانی با سبیل بناگوش دررفته

عکس/ چهره متفاوت الناز حبیبی و نازنین بیاتی در یک مراسم با تیپ تینیجری

عکس/ گشت و گذار محمدرضا پهلوی و دختر بزرگ اش ۶۲ سال پیش در همدان

عکس/ حیوان خانگی عجیب پانته‌آ پناهی‌ها با گوش های بزرگ

عکس/ تجمع مخالفان مذاکرات ۱۴۰۴ مقابل وزارت خارجه

عکس/ حرص رامین رضاییان درآمد

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

وضعیت هواشناسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

هسته این میوه از خودش مفیدتر است

نشانه‌های رایج کم‌خونی فقر آهن چیست؟

هر عرق گیاهی را مصرف نکنید

آیا سرمایه گذاری در طلا مقرون به صرفه است؟

با افزودن این مواد خوراکی به شامپو موهایتان را پرپشت کنید

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۳ فروردین ۱۴۰۴/ بازار دلار در تله مذاکرات

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۳ فروردین ۱۴۰۴/ بازار طلا و سکه چشم‌انتظار مذاکرات ایران و آمریکا

تنها یک روز پیش از آغاز مذاکره ایران و آمریکا؛ ویتکاف در روسیه، مخالفان داخلی برابر وزات خارجه/ چالش‌ها و راهبرد‌های مذاکره کدامند؟

مسجد جامع شوشتر ثبت جهانی می‌شود

ویتکاف: موضع ما برچیدن برنامه هسته‌ای ایران است

فیلم/ افشین پیروانی: آقای قلعه‌نویی ما حب و بغض نداریم؛ انقدر از تیم ملی حماسه‌سازی نکنید

عکس/ ۶ بخیه روی سر ستاره پرسپولیس

حمایت خداداد از بیرانوند و تراکتوری‌ها

میزان رشد قیمت مسکن مشخص شد

فیلم/ بیرانوند: نگرانی من خواهر، مادر و همسرم است

میلوشویچ: فقط من مقصر باخت به پرسپولیس هستم

پرسپولیس رکورد تاریخی استقلال را گرفت

کارتال: فوتبال ایران قوانینی دارد که انسان تعجب می‌کند

فیلم/ زیباکلام: در وعده صادق ۱ و ۲، موشک‌ها به نقاط حساسی برخورد نکردند

نظر کارشناس داوری در مورد اتفاقات نساجی و پرسپولیس

اکبر اعتماد؛ پدر هسته ای ایران درگذشت

فرستاده ترامپ با پوتین دیدار کرد

زن ایرانی که واقعا به مریخ می‌رود

فیلم/ واکنش اعضای نیمکت نساجی به خراب کردن پنالتی یامگا

جدول لیگ برتر در پایان هفته بیست‌وششم

فیلم/ خلاصه بازی نساجی ۰ - ۱ پرسپولیس

کارتال فاتح نبرد در قائم‌شهر

فیلم/ حمله به پپسی در پاکستان

فیلم/ واکنش بیرانوند به شعار و دلارپاشی در یزد

قاسم‌خانی خبر همکاری با مهران مدیری در تلویزیون را رد کرد

فیلم/ شعار بیرانوند حیا کن تیم ملی رو رها کن در یزد

فیلم/ سردار قاآنی در مراسم بزرگداشت شهید سید مهدی جلادتی

سخنگوی وزارت خارجه: ادعاهای حقوق بشری آلمان علیه ایران مزدورانه است

امام جمعه شیراز: تحریم‌ها برای ایران ضرری ندارد

مهاجری: علم‌الهدی اسیر بولتن سازان دولت سیزدهم شده است

حباب سکه عجیب شد

عکس/ نخستین نمایش یکی از کمیاب‌ترین الماس‌های آبی دنیا

فیلم/ حرف‌های خبرساز محمدجواد ظریف دو روز پس از استعفا: چرا باید با مردم خود بجنگیم؟

فیلم/ اعتراف فرزاد حسنی روی آنتن

افشاگری یک پرسپولیسی از علت حضورنداشتن اسکوچیچ در پرسپولیس

شیوه مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد

دلال‌ها همه‌کاره استقلال شده‌اند

فیلم/ کثیفی سکوهای ورزشگاه آزادی بعد از بازی استقلال - فولاد

بلاتکلیفی دانش آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی

تکرار ادعاهای واهی وزیر انرژی آمریکا علیه ایران