تاریخ انتشار: ۰۵:۲۴ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۱

از این ۵ درمان‌ خانگی دوری کنید!

بسیاری از مردم زمانی که احساس بیماری می کنند به درمان های خانگی روی می‌آورند؛اما این روش می‌تواند بسیار خطرناک باشد چون منجر به انجام واکنش‌هایی در بدن می‌شود که می‌توانند سلامتی شما را به‌طور جدی به‌ خطر بیندازد.

درمان‌ خانگی

اقتصاد۲۴-استفاده از برخی از درمان‌های خانگی در بین اکثر افراد رایج است.بنابراین،توصیه می‌شود که آگاهی خود را نسبت به این درمان‌ها بالا ببرید،بدانید که چرا آنها مضر هستند و به دنبال جایگزین برای آن‌ها باشید.

۱.خمیر دندان برای آکنه

تا چند سال پیش،استفاده از خمیردندان به عنوان درمانی برای آکنه با محتوای آنتی‌باکتریال آن به نام تریکلوزان توجیه می شد.به گفته طرفداران این درمان،تریکلوزان می‌تواند رشد باکتری های مرتبط با این بیماری پوستی را متوقف کند اما سازمان غذا و دارو از سال ۲۰۱۷،استفاده از تریکلوزان را ممنوع کرد چون شواهدی پیدا شد که در آن،تریکلوزان موجب کاهش سطح هورمون تیروئید و افزایش خطر مقاومت آنتی‌بیوتیکی می‌شود.از سوی دیگر،متخصصان پوست هشدار می‌دهند که وجود فلوراید در خمیردندان حتی می‌تواند آکنه را بدتر کند و همچنین می‌تواند منجر به خشکی و سوزش پوست شود.به طور کلی،به یاد داشته باشید که درمان‌های خانگی نباید اولین انتخاب برای درمان بیماری‌ها باشد.درست است که برخی از این درمان‌ها بی‌ضرر هستند و می توانند به کاهش علائم بیماری کمک کنند،اما برخی از این درمان‌ها به‌علت ناکارآمد بودنشان و ایجاد اثرات نامطلوب خطرناک هستند.

راه حل

در حال حاضر، طیف گسترده ای از درمان های رایگان و نسخه ای آکنه وجود دارد. با این حال، آنها بدون عوارض جانبی نیستند.بنابراین مهم است که با یک متخصص پوست مشورت کنید.

۲.روغن یا کره برای درمان سوختگی

استفاده از روغن یا کره برای تسکین سوختگی یکی از خطرناک ترین درمان های خانگی است زیرا هر دوی این مواد خنک شدن پوست را کند می کنند و می توانند محیطی ایده آل برای رشد باکتری ها فراهم کنند.

راه حل

مقالات منتشر شده نشان می‌دهد که بهتر است از آب سرد روی سوختگی استفاده شود.اگر سوختگی ناشی از یک ماده شیمیایی باشد،بهتر است پوست سوخته را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زیر آب نگه دارید.یکی دیگر از اقداماتی که ممکن است به درمان سوختگی کمک کند،قرار دادن یک پارچه مرطوب روی محل سوختگی است.در هر صورت،اگر آسیب جدی بود باید در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.

۳.نقره کلوئیدی برای سیستم ایمنی

مکمل‌های کلوئید نقره با ادعای این‌که این داروها می‌توانند با فرایندهای عفونی مبارزه کرده و سرطان را درمان کنند،به‌سرعت در بین مردم محبوب شدند.با این حال براساس تحقیقات منتشر شده،هیچ مدرکی برای اثبات این ادعاها وجود ندارد.در عوض،مصرف خوراکی کلوئید نقره منجر به تجمع ذرات آن در بدن شده و با گذشت زمان،این امر باعث تغییر رنگ پوست و سایر اندام ها (آرژیری)می‌شود.در موارد نادر و شدید،مصرف زیاد این ماده منجر به تشنج و آسیب دیدن اندام‌ها می‌شود.

راه حل

هنگامی که پای تقویت سیستم ایمنی بدن به میان می‌آید،بهبود سبک زندگی و رژیم غذایی ضروری است.این به طور کلی به پیشگیری و بهبود بیماری‌های عفونی و مزمن کمک می‌کند.همچنین وقتی صحبت از شرایطی مانند سرطان می‌شود،درمان باید منحصراً توسط یک متخصص سرطان تجویز شود.

۴. بنزین یا نفت سفید برای شپش سر

استفاده از بنزین یا نفت سفید یکی از خطرناک ترین درمان‌های عامیانه برای مقابله با شپش سر است.سال‌ها اعتقاد بر این بود که این محلول‌ها شپش سر را از بین می‌برند ولی تحقیقات انجام شده مشخص کرد که بنزین یا نفت سفید برای درمان شپش سر نه‌تنها اثری ندارد،بلکه به طور بالقوه سمی هستند و استفاده از آنها می‌تواند باعث سوختگی شدید شود.

راه حل

یک متخصص می‌گوید تنها راه ایمن و مؤثر برای درمان شپش سر،استفاده از داروهایی است که توسط پزشک تجویز می‌شود.علاوه بر این،شانه کردن مو با یک شانه دندانه ریز برای از بین بردن تخم‌ه‍ا بسیار مفید است.

۵.درمان های خانگی خطرناک برای سرطان

استفاده از داروهای خانگی برای مبارزه با سرطان در سراسر جهان گسترش یافته است.صنعت مکمل‌های طبیعی این ایده را که فرمول‌های گیاهی می‌توانند به توقف سرطان کمک کنند،در بین افراد ترویج کرده است.اما باید به یاد داشته باشید که بسیاری از مکمل‌ها با تحقیقات آزمایشگاهی یا حیوانی توجیه می شوند که نتایج آن‌ها بحث برانگیز است.از این رو، هنگام مواجهه با سرطان،استفاده از آنها خطرناک تلقی می‌شود.موارد متعددی گزارش شده است که در آن بیماران درمان دارویی سرطان را با این تصور که این بیماری با درمان‌ه‍ای طبیعی ه‍م بهبود می‌یابد،کنار گذاشته‌اند.حتی کسانی هستند که تمایل به مصرف بیش از حد این داروها را دارند و فکر می‌کنند که این داروهای طبیعی هیچ اثر نامطلوبی ندارند.این در مورد فردی است که پس ازمصرف دوزهای بالای عصاره هسته زردآلو با تصور این‌که این درمان می‌تواند پیشرفت سرطان پروستاتش را متوقف کند،دچار مسمومیت با سیانید شد.مانند او،بسیاری از بیماران دیگر پس از مصرف بیش از حد داروهای طبیعی و بدون نظارت پزشکی،سلامتی‌شان را به خطر انداخته‌اند.به یاد داشته باشید که همه این درمان های طبیعی می‌توانند با داروهای مورد استفاده برای سرطان تداخل داشته باشند که در این صورت خطر بیشتری را برای بیمار به همراه دارد.

راه حل

با توجه به پیچیدگی سرطان،درمان باید کاملاً با تجویز پزشک متخصص(انکولوژیست) باشد.در حال حاضر،رایج‌ترین درمان‌ها شامل گزینه‌هایی مانند شیمی‌درمانی،رادیوتراپی،ایمونوتراپی،درمان هدفمند و هورمون‌درمانی هستند.انتخاب هر یک از این گزینه‌ها به نوع سرطان و ویژگی‌های فردی هر بیمار بستگی دارد.به هر حال اگر می‌خواهید از مکمل‌های طبیعی استفاده کنید،ضروری است که به پزشک خود اطلاع دهید.این مشخص می کند که آیا مصرف آن بی‌خطر است یا نه.

لیست درمان های خانگی تقریباً زیاد است.به همین دلیل قبل از استفاده از هر یک از آنها باید آگاهی خود را درموردشان بالا ببرید یا در مورد عوارض جانبی احتمالی آنها با پزشک مشورت کنید.توصیه می‌شود قبل از امتحان کردن هر گونه درمان طبیعی،عواملی مانند وضعیت فعلی سلامتی،استفاده از داروها و سن خود را در نظر بگیرید.این ویژگی‌ها تعیین می‌کنند که آیا یک دارو برای استفاده شما بی‌خطر است یا خیر.

منبع: برنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پیش بینی قیمت دلار فردا ۱ بهمن ۱۴۰۳/ دلار بعد از تحلیف ترامپ گران می‌شود؟

لغو یک بازی فوتبال به دلیل فضولات پرندگان!

تصمیم غیرمنتظره اینزاگی پس از انتقادات علیه طارمی

عکس/ پرتصادف‌ترین خیابان تهران ۵۰ سال پیش

عکس/ منظرۀ بی نظیر تخت جمشید یک قرن پیش

چگونه موخوره را از بین ببریم؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱ بهمن ۱۴۰۳/ کاهش هیجان در بازار طلا

عکس/ مراسم عروسی شهناز تهرانی و جمشید ورزنده ۴۹ سال پیش

کودکان در چه سنی شب‌ها قبل از خواب زیاد حرف می‌زنند؟

تجمع بازنشستگان در چند استان؛ همسان‌سازی اصلاح شود

درباره کاخ سفید آمریکا بیشتر بدانید+ عکس

عکس/ زیبایی خیره کننده سیما سریال زخم کاری در ۲۹ سالگی

افسردگی سالمندان چه علائمی دارد؟

فیلم/ برف شدید در جاده آتشگاه - نوجان کرج

حجم معاملات میم‌کوین ترامپ از ۱۱ میلیارد دلار گذر کرد

شرط رهبر انقلاب برای حمله سپاه به اسرائیل چه بود؟

تحول تازه در بازار ارز از ابتدای بهمن ماه

اولین تصاویر از پیکر قضات مقیسه و رازینی

عکس/ تبریز گردی علیرضا بیرانوند و خانواده اش

چرا انجمن حجتیه در مرکز اخبار سیاسی قرار گرفته است؟

عکس/ قاب ماندگار قریبیان، وثوقی و کیمیایی ۵۰ سال پیش

قاضی سوم ماجرای ترور قضات دیوان عالی کیست؟

عکس/ استایل زمستانی جذاب جومونگ و سوسانو در سفر به کرۀ شمالی

عکس/ تفریح خانوادگی علیرضا بیرانوند در کوه عینالی

اینفوگرافی/ سهم ایران از بازار روسیه فقط نیم درصد است

عکس/ استایل متفاوت بهاره رهنما با کت چرم لاکچری

درخواست افزایش حقوق فرهنگیان از مرز ۱۸ هزار امضا گذشت

فیلم/ مبارزه مجری معروف با سرمربی تیم ملی بوکس روی آنتن زنده

جزئیات تازه از ترور قاضی مقیسه و رازینی

عکس تکان دهنده از غزه

پرشدگی ۱۷ درصدی سد‌های تهران

کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱ بهمن تعطیل هستند؟

زمانبندی مراسم تحلیف ترامپ به وقت ایران + جزییات

نخستین تصویر از کابینه پیشنهادی دونالد ترامپ

واکنش دختر سید حسن نصرالله به خبر زنده بودن پدرش

عکس/ دروازه ارگ سمنان نشانی از شکوه معماری قاجار

دولت در فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی ناتوان است؟

عکس/ بهاره رهنما با این متن دل همه را برد

گزارش بورس امروز یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳

فیلم/ قاضی شهریاری تهدید به قتل شده؟!

فیلم/ تشنج در صحن شورای شهر تهران

امکان صدور چک دیجیتال بانک سپه فراهم شد

عکس/ مراسم عروسی زری و رضا بابک در دهه ۵۰

مهلت شرکت در مزایده سراسری املاک مازاد بانک رفاه کارگران تمدید شد

آخرین مهلت از وکالتی نمودن حساب‌ها در موسسه اعتباری ملل جهت خرید محصولات ایران‌خودرو

آغاز بازگشت آوارگان به نوار غزه

اینفوگرافی/ مهم‌ترین ریسک‌های جهان در سال ۲۰۲۵

اوراق گام؛ ابزاری نوین در خدمت تولیدکنندگان

۹ دستور اجرایی دونالد ترامپ در نخستین روز کاری

تقدیر مسرور از تشکیل کارگروه رفع موانع در کیش