اقتصاد۲۴- به گزارش سایت "آی ۲۴ نیوز"، "بنیامین نتانیاهو" ادامه داد در صورتی که جهان غرب برای منع ایران از کسب سلاح هستهای اقدام نکند اسرائیل از قدرت نظامی علیه ایران استفاده خواهد کرد.
او این سخنان را در نشستی در اسرائیل در حضور مایک پمپئو وزیر خارجه سابق امریکا (دولت ترامپ) مطرح کرد. پمپئو به حمایتهای بی سابقه از اقدامات اسرائیل علیه فلسطینیها و ایران مشهور است.
نتانیاهو در حالی ایران را به تلاش برای کسب بمب اتمی متهم میکند که مقامات تهران بارها چنین اتهامی را رد کرده اند.
مقامات ایران ضمن استقبال از نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی بر فعالیتهای هستهای خود تاکید کرده اند به دنبال استفاده صلح آمیز از انرژی اتمی و برخورداری از حقوق قانونی خود در ارتباط با فعالیت هستهای هستند.
اسرائیل بمب اتمی دارد، اما تحت هیچ نظارت بین المللی قرار ندارد. همچنین هیچ جزئیات دقیق و مستندی درباره فعالیت هستهای اسرائیل در دسترس نیست.
نخست وزیر اسرائیل گفت: غیبت تهدید نظامی علیه ایران منجر به تولید بمب هستهای میشود. در مدت اخیر، غرب تلاشهای ایران را نادیده گرفت تا جایی که گفتند "مرد دیوانه" در بیت لحم به حمله نظامی علیه ایران اقدام خواهد کرد. اتفاقی که باعث شد با تهران بر سر میزان مذاکرات بنشینند و به توافق هستهای (برجام) بد در سال ۲۰۱۵ برسند.
وی در سخنان خود گفت که رهبران غربی وی را دیوانه میدانستند.
بیشتر بخوانید: طرح بازی نتانیاهو برای بایدن: نقشهای برای ریاض، تهران!
نتانیاهو ادامه داد باید تهران را قانع کرد تهدیدات درباره استفاده از قدرت نظامی، فریبکاری الکی نیست. قدرت نظامی باید در سریعترین زمان برای مهار ایران استفاده شود.
او تاکید کرد امریکا هم اکنون در برابر دو گزینه است. ترک ایران که به سلاح هستهای دست یابد یا مشاهده اسرائیل که به ضربه نظامی علیه ایران دست بزند.
نتانیاهو همچنین گفت: برای اجرای حمله نظامی علیه ایران، بیش از اندازه، منتظر ماندیم. اقدام نظامی برای منع ایران از ساخت هسته ای، ضروری خواهد بود.
وی افزود: تحریمهای اقتصادی امریکا و کشورهای غربی علیه ایران برای توقف برنامههای هستهای ایران، کافی نیست.
ایران و گروه ۱+۵ در سال ۲۰۱۵ (۱۳ فروردین ۱۳۹۴) به توافقی درباره برنامه هستهای تهران دست یافتند که به برجام مشهور است، اما دونالد ترامپ رئیس جمهور وقت امریکا در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ ضمن خروج از برجام تحریمهای قبلی و جدید علیه ایران اعمال کرد.
به دنبال انتخاب جو بایدن به ریاست دولت امریکا، مذاکرات احیای برجام میان ایران، امریکا و گروه ۱+۴ آغاز شد، اما به بن بست رسید.