تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۱
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس؛

نرخ ارز سال آینده شناور است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت که تعیین نرخ ثابت ارز باعث ایجاد التهاب در بازار غیر رسمی می‌شود لذا مجلس برای کاهش التهابات در بازار ارز در بودجه سال آینده نرخ ارز شناور را در نظر گرفت.

نرخ ارز سال آینده شناور است

اقتصاد۲۴- محمدرضا پورابراهیمی اظهار کرد: طبق ماده ۲۰ قانون احکام دائمی، نرخ ارز در اقتصاد ایران شناور مدیریت شده است؛ پس قانون، سیاست ارزی را مشخص کرده است لذا هر تصمیم بانک مرکزی مغایر با این موضوع خلاف قانون است.
وی افزود: بانک مرکزی اگر به جای نرخ ارز شناور، نرخ ثابت در نظر گیرد باعث ایجاد التهاب در بازار غیر رسمی می‌شود؛ لذا مجلس برای جلوگیری از التهاب و در اجرای قانون در بودجه سال آینده نرخ ارز را شناور در نظر گرفت.


بیشتر بخوانید: ارز عربی، سرنوشت ساز بازار دلار ایران


رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین با اشاره به مصوبه مجلس در لایحه بودجه مبنی بر در اختیار قرار گرفتن ۱۰ هزار میلیارد تومان از سهام دولت در شرکت‌ها در اختیار صندوق تثبیت بازار سرمایه، گفت: مجلس در جریان بررسی بندی از لایحه بودجه به وزارت اقتصاد اجازه داد که به منظور حمایت از سهامداران خرد در برابر مخاطرات بازار سرمایه تا ۱۰ هزار میلیارد تومان از سهام دولت در شرکت‌ها در اختیار صندوق تثبیت بازار سرمایه قرار گیرد. این بدان معناست که هر وقت بازار دچار ریزش می‌شود دولت می‌تواند ورود پیدا کرده و سهام خود در شرکت‌ها را در اختیار این صندوق قرار دهد.
پورابراهیمی در پایان بیان کرد: این موضوع به بازارگردان کمک کرده و تاثیر مثبتی در بازار بورس و حمایت از آن به جای خواهد گذاشت.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار