تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۱

انتقال میرحسین موسوی به مرکز درمانی

میرحسین موسوی به دلیل بروز برخی علائم از جمله بی‌حالی و تب، بعد از ظهر امروز به یکی از مراکز درمانی منتقل شده و تشخیص اولیه ما نیز ابتلای وی به ویروس فصلی آنفولانزا است.

میرحسین موسوی

اقتصاد۲۴- یک منبع آگاه درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا از انتقال میرحسین موسوی به یکی از مراکز درمانی تهران از بعدازظهر روز جاری (جمعه ۱۲ اسفندماه) خبر داد.

این منبع آگاه افزود: میرحسین موسوی به دلیل بروز برخی علائم از جمله بی‌حالی و تب، بعد از ظهر امروز به یکی از مراکز درمانی منتقل شده و تشخیص اولیه ما نیز ابتلای وی به ویروس فصلی آنفولانزا است.

این منبع درمانی تاکید کرد که مهمترین عامل انتقال ویروس آنفولانزا در این فصل بی دقتی و عدم رعایت اصول بهداشتی در معاشرت زیاد با افراد مختلف است.

چندی پیش برخی منابع خبری از اعمال محدودیت‌ها برای میرحسین موسوی خبر داده بودند، اما بررسی خبرنگار ایرنا حاکی از آن است که محدودیتی در معاشرت وی با افراد ایجاد نشده، ولی موسوی از کنشگری در فضای مجازی منع شده است.

در هفته‌های گذشته انتشار تصویری از میرحسین موسوی و زهرا رهنورد در حال تحویل گرفتن غذا از یک پیک بیرون‌بر غذا نیز در رسانه‌ها خبرساز شده بود.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار