تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
ایران به آژانس اجازه می‌دهد تا نظارت بیشتر را اجرا کند

گره‌گشایی از اختلافات ایران و آژانس در دقیقه ۹۰

در خصوص مسائل پادمانی باقی‌مانده مربوط به سه مکان، ایران آمادگی خود را برای ادامه همکاری و ارائه اطلاعات و دسترسی بیشتر به منظور رسیدگی به مسائل اعلام کرد

گروسی

اقتصاد۲۴- رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شامگاه شنبه تهران را به مقصد وین ترک کرد. ششمین مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که از سوم دسامبر ۲۰۱۹ بر این مسند تکیه داده، این دور از رایزنی‌ها را در تهران از عصر جمعه و دیدار با محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی آغاز کرد و روز گذشته نیز پس از دور دوم رایزنی‌ها با اسلامی راهی وزارت‌خارجه شده و با حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه و پس از آن ابراهیم رییسی، رییس‌جمهور دیدار کرد.

به گزارش «اعتماد»، گروسی پس از دیدار صبح شنبه با محمد اسلامی در یک نشست خبری مشترک با او شرکت کرده و به تعداد محدودی از پرسش‌های خبرنگاران رسانه‌های داخلی و خارجی پاسخ داد. به گزارش اعتماد، این دور از رایزنی‌های گروسی در ایران دو تفاوت قابل توجه با حضور قبلی او داشت: نخست حضور او در نشست با صاحب‌نظران صنعت هسته‌ای ایران و دوم تدارک نشست خبری مفصل‌تر برای او و محمد اسلامی با حضور قریب به ۱۰۰ خبرنگار و عکاس رسانه‌های داخلی و خارجی. پرسش‌های پرسیده شده از مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی کم و بیش شبیه سوال‌هایی بود که همواره از او یا اسلافش در ایران پرسیده می‌شود؟ چرا حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران را متهم نمی‌کنید؟ چرا آژانس نظام نظارتی بر تاسیسات هسته‌ای اسراییل ندارد؟ آیا راهی برای ممانعت از درز اطلاعات محرمانه درباره برنامه هسته‌ای ایران به رسانه‌ها وجود دارد؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تا چه اندازه تحت تاثیر فشار‌های سیاسی رقبا و مخالفان جمهوری اسلامی ایران قرار دارد؟ و در نهایت مهم‌ترین پرسش اینکه این سفر چه تاثیری بر کاهش اختلاف‌های فی‌مابین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گذاشت؟

هر گونه اقدام نظامی علیه نیروگاه‌های اتمی محکوم و غیرقانونی است

چرا شما حتی یک بار تهدید‌های مکرر رژیم صهیونیستی و حتی امریکا علیه تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم نکردید؟ رافائل گروسی در پاسخ به این پرسش خبرنگار صدا و سیما گفت: «دو مساله است که باید به آن اشاره و از یکدیگر جدا شوند. اشاره به حمله به نیروگاه‌های اتمی الان رایج شده و آن هم به خاطر حمله به اوکراین است که ممکن است خاطرات گذشته را به یاد بیاورد. در کنفرانس‌های عمومی آژانس حمله به نیروگاه‌های اتمی توسط آژانس محکوم شده است. هرگونه اقدام نظامی علیه نیروگاه‌های اتمی محکوم و غیرقانونی و خارج از هنجار‌های ساختاری است و امیدواریم همگی بتوانیم از نیروگاه‌های اتمی از جمله در اوکراین و تأسیسات اتمی دیگر محافظت کنیم.»

کار و همکاری با ایران ادامه دارد

آیا از سفرتان به ایران رضایت دارید؟ مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پاسخ به این پرسش گفت: «من همیشه از دیدار با محمد اسلامی استقبال می‌کنم و این دیدار رضایت‌بخش است ولی بحث ما بحث رضایت نیست بلکه ضرورت است. می‌خواهیم گفت‌وگوی جدی و سیستماتیک با ایران داشته باشیم. در حال حاضر که اینجا صحبت می‌کنم هنوز کار ما تمام نشده و در پایان روز می‌توانم قضاوت بهتری درباره رضایت خود بیان کنم. ولی جو حاکم یک جو کاری و مبتنی بر صداقت و همکاری است. می‌توانم بگویم که کار و همکاری با ایران ادامه دارد. دو مساله وجود دارد که بسیار مهم است حضور تعدادی بالای رسانه‌ها در این نشست حاکی از این است که سطح توقعات بالا است و همین وضع در سطح جهانی هم وجود دارد. درباره کار مشترکی که با ایران داریم نیاز به شفاف‌سازی و دریافت تضمین‌هایی از ایران بابت برنامه هسته‌ای این کشور داریم.»

از کشور‌هایی بازرسی می‌کنیم که عضو ان‌پی‌تی هستند

چرا نظارتی مشابه بر برنامه هسته‌ای ایران از سوی آژانس بر برنامه هسته‌ای اسراییل صورت نمی‌گیرد؟ رافائل گروسی در پاسخ گفت: «این سوال مهمی است و من مکررا وقتی به ایران و خاورمیانه سفر می‌کنم، می‌شنوم. مساله این است که آژانس بازرسی‌ها از کشور‌ها و تاسیسات هسته‌ای کشور‌ها را بر پایه توافق‌های قانونی و حقوقی که با آن کشور‌ها دارد، انجام می‌دهد. ایران هم به این دلیل که عضو NPT است [مشمول این بازرسی‌ها می‌شود.]کشور‌هایی که عضو NPT هستند توافقنامه‌های پادمانی با آژانس دارند. مهم است که جامعه ایران این موضوع را درک کند که نمی‌توانم جایی را که دلم می‌خواهد بازرسی کنم یا کشوری را بر اساس دلبخواهم یا دیدگاه‌های سیاسی‌ام هدف قرار دهم.


بیشتر بخوانید: انتشار بیانیه مشترک ایران و آژانس؛ همکاری برای حل سه موضوع پادمانی!


من کشور‌هایی را بازرسی می‌کنم که عضو پیمان خاصی هستند. کشور‌های دیگری هستند که عضو NPT نیستند، از جمله اسراییل. ما توافق‌های متفاوتی با اسراییل داریم که بسیار محدودتر هستند. نه فقط اسراییل، بلکه برخی دیگر کشور‌ها هم در این فهرست وجود دارند. من می‌خواهم صریح بگویم این مساله انصاف یا بی‌انصافی من نیست که من از اینجا بازرسی می‌کنم و از آنجا بازرسی نمی‌کنم. مسوولیت مدیرکل آژانس براساس پیمان‌ها محدود شده که به او عاملیت اعطا می‌کند که از جایی بازرسی کند یا نه.»

نمی‌توانم مانع از درز اطلاعات شوم

آیا آژانس نمی‌خواهد مانع از درز اطلاعات برنامه هسته‌ای ایران در رسانه‌های غربی شود؟ خلاصه پاسخ گروسی به این پرسش این بود که «هر وقت خبری درباره درز گزارشات محرمانه به گوش من می‌رسد، شخصا عصبانی و ناامید می‌شوم، ولی به من حق بدهید به عنوان مدیرکل نمی‌توانم چک کنم. چون این گزارش‌ها دست همه اعضاست و آن‌ها این کار را انجام می‌دهند.»

چرا همکاری ایران و آژانس یک ضرورت است

آیا می‌توان امیدوار بود که در نشست آتی شورای حکام فشار‌های سیاسی علیه ایران پایان یابد؟ رافائل گروسی با اشاره به اینکه برای پاسخ به این پرسش باید گوی بلورین داشته باشم، گفت: «طبیعی است کشور‌های مختلف با انگیزه‌های مختلف سعی می‌کنند از نفوذ خودشان برای تاثیرگذاری استفاده کنند. این نشان می‌دهد چقدر ضروری است ایران و آژانس با هم ارتباط نزدیک‌تری داشته باشند و هر چقدر این همکاری با آژانس بیشتر شود آن وقت کشور‌های دیگر نمی‌توانند تاثیرگذاری داشته و فشار وارد کنند.»

این ادعا که آژانس از کسی دستور می‌گیرد مضحک است

چه تضمینی می‌دهید از آژانس به عنوان ابزار سیاسی استفاده نشود؟ مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پاسخ گفت: «من این اطمینان را می‌دهم که هیچ‌وقت از آژانس به عنوان ابزار سیاسی استفاده نمی‌شود و نخواهد شد و این قول را می‌دهم که تحت دستور‌العمل هیچ کشوری کار نمی‌کنیم. ما شورای حکام داریم و عملکرد ما زیرنظر است. ما از کسی دستور نمی‌گیریم و اینگونه صحبت‌ها از نظر من مضحک هستند. برای ما عمل کردن مهم است و زیاد به حرف‌های دیگران توجه نمی‌کنیم.»

بیم و امید‌های مذاکره آقای مدیرکل پشت در‌های بسته

سفر رافائل گروسی به تهران در حالی اتجام گرفت که بر دامنه اختلاف‌ها یا مسائل نیازمند رایزنی بیشتر میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی افزوده شده است. سطح غنی‌سازی در ایران با توجه به پیدا شدن ذرات اورانیوم غنی‌شده تا ۸۳ درصد، کاهش نظارت آژانس بر تاسیسات هسته‌ای ایران به دلیل پایان یافتن اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی، افزایش ذخایر مواد غنی شده تا ۶۰ درصد و اختلاف‌های باقی مانده میان دو‌طرف درباره مواد پیدا شده در سه مکان اعلام نشده در ایران عملا پرونده مشترک میان دو طرف را که نیازمند کار فوری است قطور و قطورتر کرده است. سایت گاردین در گزارشی درباره سفر مدیرکل آژانس به تهران نوشت: گروسی روز جمعه در بحبوحه بن‌بست مذاکرات درباره احیای برجام، وارد ایران شد. یک منبع دیپلماتیک به خبرگزاری فرانسه گفته است که رییس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جریان سفر خود با ابراهیم رییسی، رییس‌جمهور ایران دیدار کرد تا «گفت‌وگوها» در مورد کار هسته‌ای ایران و «روابط در بالاترین سطح» از سر گرفته شود. گروسی به صراحت گفته بود «تن‌ها در صورتی آماده رفتن به تهران است که دعوتی برای صحبت با رییس‌جمهور داشته باشد». گروسی اواخر روز شنبه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران دیدار کرد. امیرعبداللهیان پیش از این دیدار به سی‌ان‌ان گفته بود: «پنجره برای توافق بر سر مذاکره برای لغو تحریم‌ها همچنان باز است، اما این پنجره برای همیشه باز نخواهد بود».

به گفته یک منبع دیپلماتیک، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در طول این سفر قصد داشت «دسترسی بیشتر به سایت [فردو]و بازرسی‌های بیشتر را درخواست کند.» فرانسه، یکی از اعضای برجام روز پنجشنبه در واکنشی به توسعه برنامه هسته‌ای ایران گفت: توسعه غنی‌سازی در ایران «بی‌سابقه و بسیار جدی» است. سفر گروسی به ایران به عنوان نشانه دیگری از امکان‌پذیر بودن رویکرد گفتگو محور برای حل بن‌بست هسته‌ای در ایران تلقی می‌شود. بسته به نتیجه سفر گروسی، ایالات متحده و همچنین بریتانیا، فرانسه و آلمان تصمیم خواهند گرفت که آیا پیش‌نویس قطعنامه محکومیت ایران را به شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که قرار است هفته آینده در وین تشکیل شود، ارایه کنند یا خیر.

گروسی آخرین بار در مارس سال گذشته (۲۰۲۲) در سفری که متمرکز حل اختلاف‌های پادمانی با ایران بود به تهران سفر کرده بود. الجزیره نیز در گزارشی درباره سفر گروسی به تهران نوشت: رافائل گروسی با ماموریت دستیابی به تفاهم با ایران در مورد موضوعات مورد اختلاف پادمانی که می‌تواند بر حیات برجام هم تاثیر بگذارد راهی تهران شد. این سفر چند روز پیش از نشست بعدی شورای حکام آژانس در روز دوشنبه انجام شد. این احتمال وجود دارد که ایالات متحده و متحدان اروپایی آن بتوانند قطعنامه دیگری را برای محکوم کردن ایران در نشست آتی شورای حکام دنبال کنند. در میان گزارش‌ها مبنی بر مخالفت واشنگتن با فشار اروپا برای قطعنامه‌ای دیگر، مقام‌های امریکایی گفته‌اند که منتظر نتایج سفر‌های گروسی برای تصمیم‌گیری درباره اقدام بعدی خود خواهند بود.

بیانیه سازمان انرژی اتمی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آقای رافائل گروسی در تاریخ ۳ و ۴ مارس ۲۰۲۳ (۱۲ و ۱۳ اسفند ۱۴۰۱) از جمهوری اسلامی ایران بازدید کرد. وی در این سفر با جناب آقای دکتر ابراهیم رییسی، رییس‌جمهوری اسلامی ایران و جناب آقای دکتر حسین امیرعبداللهیان وزیر محترم امور خارجه و جناب آقای مهندس محمد اسلامی معاون محترم رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران دیدار و گفتگو کرد. این نشست‌های سطح بالا به اهمیت برداشتن گام‌هایی به منظور تسهیل همکاری‌های گسترده‌تر جهت تسریع در حل مسائل پادمانی باقی مانده به نحو مقتضی، پرداخت. دو طرف اعتقاد دارند که چنین تعاملات مثبتی می‌تواند راه را برای توافق‌های گسترده‌تر میان دولت‌های عضو هموار نماید. سازمان انرژی اتمی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص موارد زیر به توافق رسیدند:

۱- تعاملات بین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ایران با روحیه همکاری و با رعایت کامل صلاحیت‌های آژانس و حقوق و تعهدات جمهوری اسلامی ایران براساس موافقتنامه‌های جامع پادمانی صورت خواهد پذیرفت.

۲- درخصوص مسائل پادمانی باقی‌مانده مربوط به سه مکان، ایران آمادگی خود را برای ادامه همکاری و ارایه اطلاعات و دسترسی بیشتر به منظور رسیدگی به مسائل پادمانی باقی‌مانده اعلام کرد.

۳- ایران به صورت داوطلبانه به آژانس اجازه می‌دهد تا چنانچه مقتضی باشد فعالیت‌های راستی‌آزمایی و نظارت بیشتر را اجرا کند. روش اجرای آن طی یک نشست فنی که به‌زودی در تهران برگزار می‌شود، میان دو طرف مورد توافق قرار خواهد گرفت.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
کرامت سلیمی
0
0
يکشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۱
گفته های آقای alexander p de seversky مخترع و خلبان (آمریکایی-روسی) درباره هیروشیما و ناکازاکی بعد از حادثه اتمی:  

در هیروشیما من برای صحنه ای متفاوت و کاملا غیر عادی آماده بودم! اما وقتی هیروشیما را بازدید کردم مانند شهر های سوخته دیگری که دیده بودم بود.
درختان با تنه و تیر های تلفن و ستون های سوخته ولی تقریبا سالم! پل ها و جاده های سالم بودند!! این کاملا عجیب است،

زیرا یک بمب هسته ای با چیزی که به ما درباره آن گفته اند چیزی برای ماندن باقی نمیگذارد و همه چیز را تبدیل به خاکستر میکند! حتی برخی ساختمان ها ساختاری سالم و دست نخورده داشتند اما این چگونه ممکن است؟ این انفجار آنگونه که فکر میکنیم نبوده است .

شاید اصلا بمب هسته ای در کار نبوده.

زیرا طبق تبلیغاتشان بمب هسته ای همه چیز را با خاک یکسان میکند و چیزی باقی نخواهد گذاشت!! هیچ اثری از پدیده های غیر عادی پیدا نکردیم! تقریبا همه جای شهر میشد درختان و ستون ها و ساختمان هایی با ساختار سالم که فقط سوخته بودند پیدا کرد! برخی درختان دارای برگ های سوخته نیز بودند که این نشان میدهد فاجعه هیروشیما ربطی به بمب هسته ای ندارد! برخی چوب ها هنوز سالم بودند و هیچ اثری از سوختگی بر روی آن ها دیده نمیشد. سایبان ها و برخی شیشه ها سالم بودند و دست نخورده آیا میشود یک بمب هسته ای با آن شدت شیشه و تنه درختی باقی بگذارد ؟
بنا به گفته انها یک بمب هسته ای دارای مواد رادیواکتیوی است که تاثیرات آن تا 500 سال باقی خواهد ماند اما بعد از یک ماه پوشش گیاهی در هیروشیما دوباره رشد کرد و مردم دوباره شروع به بازسازی شهر کردند در حالی که چنین چیزی نباید ممکن باشد مهم تر اینکه پل ها و اکثر ساختمان ها سالم بودند و این کاملا عجیب است و من را به شک فرو میبرد.

آیا این میتواند تاثیرات یک بمب هسته ای بر یک شهر باشد؟

قطعا نه! اثرات سوختگی شدید بر مردم و ساختمان ها و درختان نشان میدهد که این بمب نه بمب هسته ای بلکه بمب باران ناپالم بوده است که جهنمی عظیم در هیروشیما و ناکازاکی بر پا کرده بود
کرامت سلیمی
0
0
يکشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۱
اینکه ترامپ با اطمینان می گفت که "ایران هرگز به بمب اتمی دست نخواهد یافت" یک حقیقت را نشان می دهد و ان هم اینکه چیزی به عنوان سلاح اتمی مطلقا" وجود خارجی ندارد و خود دولت امریکا حدود 80 سال با وانمود به داشتن چنین سلاحی و ایجاد رعب و وحشت در دل ملتها خود را به دروغ ابرقدرت جا زده است و ملتها را به بردگی گرفته است
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ پوستر پرسپولیس برای دیدار با سپاهان

عکس/ پرسپولیس چند بار قهرمان سوپرجام شد؟

عکس/ پوستر AFC برای مسابقه سوپرجام بین پرسپولیس و سپاهان

عکس/ نورا هاشمی با لباس محلی در قشم

عکس/ ترکیب پرسپولیس مقابل سپاهان

عکس/ کاریکاتور کریم باقری در دستان بانوی هوادار پرسپولیس

عکس/ شبنم قلی خانی و مستانه مهاجر در دبی

عکس/ حضور خبرنگاران در محل دیدار پزشکیان و پوتین

اینفوگرافی/ تفاوت شکست خوردن با بازنده بودن

تصویری از ایلان ماسک و جف بزوس ۲۰ سال پیش

تورم دلاری به بازار دستگاه‌های فلزیاب رسید/ افزایش ۱۰۰ درصدی جویندگان گنج در ۷ سال گذشته

عکس/ نماز خواندن هیات همراه پزشکیان در کاخ کرملین

عکس‌های تولد ۲۴ سالگی باران خانم سریال گردن‌زنی

استوری معنادار معاون سابق پرسپولیس علیه درویش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

قیمت طلا به سقف ۶ هفته اخیر رسید

عکس/ قاب ماندگار عارف، ناصر حجازی، ستار و پروین با استایل خاص

بهرام سکان یا بهرام سوم کیست؟/ یکی از شاهان ساسانی که سلطنتش کوتاه بود

عکس/ چهره متفاوت آتنه فقیه نصیری، سحر ولدبیگی و حمیرا ریاضی در سال ۷۹

تکذیب ادعای ترور قاضی حسینعلی نیری

فیلم/ جزئیات ترور دو قاضی از زبان سخنگوی قوه قضائیه

افزایش دوباره قیمت مرغ از این تاریخ

فیلم/ انتقال پیکر قضات و فرد ضارب بعد از حادثه امروز تیراندازی

قاضی رازینی در گذر زمان از سال ۱۳۵۷ تا امروز

سوابق و ماجرای ترور قبلی قاضی علی رازینی

آشنایی با سوابق و بیوگرافی قاضی محمد مقیسه

حضور فعال بیمه ما در نمایشگاه پتروکم

فیلم/ پریناز ایزدیار هم کمدین شد

دلایل افزایش ۷۶ درصدی سود عملیاتی تکیمیا

بانک دی، پیشتاز در وصول مطالبات

گزارش بورس امروز شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳

انتشار اوراق گواهی سپرده خاص بانک رفاه کارگران ادامه دارد

معرفی خودرو مرسدس بنز S کلاس با موتور V ۱۲ + عکس

با همت و تلاش، کارنامه درخشانی را در ویترین نگاه مردم بگذاریم

آتش‌سوزی مهیب در یکی از بیمارستان‌های مشهد

فیلم/ اولین تصاویر از محل ترور دو قاضی در تهران

آینه صنعت پتروشیمی در ایران پتروکم/ شریعتمداری صدای صاحبان صنایع را شنید

تأکید محمد کبیری بر میزبانی شایسته از گردشگران نوروزی کیش

عکس/ حرم حضرت معصومه (س) در دوران قاجار ۱۲۹ سال پیش

حضور بیمه البرز در نمایشگاه تخصصی صنایع دریایی و دریانوردی ایران

فیلم/ برف شمال تهران را سفیدپوش کرد

عکس/ مکان حمله تروریستی به ۲ قاضی دیوان عالی

برگزاری دومین نشست تخصصی کنفرانس بین المللی فناوری با مشارکت بیمه البرز

واکاوی ابعاد ممنوع‌التصویری رییس دولت اصلاحات با اظهارات تازه حسن روحانی؛ چه کسی سیدمحمد خاتمی را ممنوع‌التصویر کرد؟

ورود اتباع ایرانی و مسافران اسرائیلی به سوریه ممنوع شد

بیانیه قوه قضائیه درباره ترور دو قاضی دیوان عالی

فیلم/ ماجرای ترور قاضی رازینی ۲۶ سال پیش

فیلم/ جشن تولد غم‌انگیز ماه‌چهره خلیلی با حضور پسرش

عکس/ واکنش حسام الدین آشنا به ترور سه قاضی در تهران

عکس/ نقش برجسته غزال در کاخ داریوش شوش بازماند از ۳۰۰۰ سال پیش

عکس/ ژست بامزه رُز و جک در پشت صحنه تایتانیک ۲۸ سال پیش

عکس/ قاب خانوادگی منوچهر وثوق در کنار پدرش ۷۶ سال پیش

هدیه ۵۰ میلیارد تومانی شیخ اماراتی به سردار آزمون+ عکس

قیمت جدید دام زنده ۲۹ دی‌ماه ۱۴۰۳ + جدول

جزییات تیراندازی و شهادت دو قاضی مقابل کاخ دادگستری

حال و هوای تشییع نمادین پیکر حضرت زینب (س)

بازیکن آرژانتینی در آستانه جدایی از استقلال

عکس/ قاب جذاب آناهیتا درگاهی و رویا جاویدنیا در ۳۷ و ۵۹ سالگی

عکس/ حمله مسلحانه به ۳ قاضی در دیوان عالی کل کشور

عکسی پرحاشیه و دیدنی از ملاقات پزشکیان و رئیس جمهور ترکمنستان

تیر اندازی مقابل کاخ دادگستری در میدان ارک

حمله تند کیهان به خودکشی ابراهیم نبوی

عکس/ تولد عجیب ابرا سریال یاغی در ۲۴ سالگی