تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۱

برج گالاتا استانبول با تاریخچه پر فراز و نشیب

برج گالاتا، نماد شهر استانبول است. این برج تاریخی که در بخش اروپایی شهر استانبول واقع شده، از زیباترین برج‌های سنگی دنیا به شمار می‌رود و شهرتی جهانی دارد. قدمت برج گالاتا به دوره بیزانس برمی‌گردد و تاریخچه آن بسیار پر فراز و نشیب است.

برج گالاتا استانبول

اقتصاد۲۴-اگر تا به حال تصاویری از شهر استانبول در اینترنت مشاهده کرده باشید، حتما عکس برج گالاتا را نیز دیده‌اید. این برج مشهور، از تماشایی‌ترین بناهای موجود در ترکیه است و سالانه گردشگران بسیاری برای بازدید از آن به استانبول سفر می‌کنند.

در این مقاله درباره تاریخچه برج گالاتا، معماری و نحوه دسترسی به آن صحبت خواهیم کرد. اگر عاشق سفر و بازدید از اماکن تاریخی هستید، مطالعه مطلب پیش‌رو را از دست ندهید.

تاریخچه برج گالاتای استانبول

برج گالاتا تاریخچه پر فراز و نشیبی دارد و تا کنون پنج بار مورد مرمت و بازسازی قرار گرفته است. طبق شواهد و مدارک به جا مانده از روزگاران قدیم، تاریخ ساخت این برج به حدود هفتصد سال پیش و دوران بیزانس برمی‌گردد. برج گالاتا در آن دوره با ارتفاع 67متر، بلندترین برج استانبول و با نام برج مسیح شناخته می‌شد.

حدود 100سال پس از ساخت برج گالاتا، برج دیگری در کنار آن ساخته شد که تا سال 1579 به عنوان رصدخانه مورد استفاده قرار می‌گرفت؛ البته این برج، شکوه و عظمت گالاتا را ندارد و چیزی از زیبایی آن کم نمی‌کند.

برج گالاتا که اولین برج در نزدیکی دریا است، در ابتدا نقش فانوس دریایی داشت و برای نظارت بر حمل‌ونقل کشتی‌ها از آن استفاده می‌شد؛ اما در زمان حکومت عثمانی‌ها به زندان و برج دیده‌بانی تبدیل شد. این برج 9 طبقه با ارتفاع تقریبی 63متر، در قرن 18 و 19 دچار آتش‌سوی شد و بارها بر اثر طوفان و زلزله آسیب دید. برج گالاتا تا انتهای جنگ‌های صلیبی چهارم به همان شکل اولیه باقی ماند؛ اما سپس مورد مرمت قرار گرفت و سقف آن به شکل مخروط ساخته شد. شمایل این سقف یکی از دلایل تمایز برج گالاتا با سایر برج‌های شهر است.

سلطان بایزید دوم در سال 1502 تصمیم گرفت با استفاده از یک پل در کنار برج گالاتا،‌ ارتباطی بین بخش اروپایی و آسیایی شهر استانبول ایجاد کند؛ از این رو از دو نقاش مشهور آن زمان یعنی میکل آنژ و لئوناردو داوینچی خواست تا پیشنهادات خود را ارائه دهند. میکل آنژ مسئولیت طراحی را بر عهده نگرفت؛ اما داوینچی طرح پیشنهادی خود را ارائه کرد و جالب اینجاست که مورد استقبال سلطان قرار نگرفت! در نهایت نیز در سال 1992، پلی به نام گالاتا ساخته شد تا بخش شمال را به جنوب متصل کند.

برج گالاتا استانبول

تاریخچه برج گالاتا استانبول

آشنایی با سبک معماری برج گالاتا

تاریخ ساخت و طراح برج گالاتای استانبول به طور دقیق مشخص نیست؛ اما قدمت این برج به دوران امپراتوری بیزانس برمی گردد. برج گالاتا در طول این سال‌ها بارها صدمه دیده و مورد بازسازی قرار گرفته است. یکی از مشهورترین معمارانی که در قرن شانزدهم، مرمت این بنا را برعهده گرفت، هایرتدین بود. در طراحی این برج از سبک رومانسک استفاده شده بود، که هایرتدین نیز با حفظ این سبک، بازسازی برج گالاتا را به نحو احسن انجام داد.

برج گالاتا بار دیگر، پس از آتش‌سوزی سال 1974،‌ مورد بازسازی قرار گرفت و به بنای آن یک اتاق چوبی اضافه شد. آخرین بار نیز پس از پشت سر گذاشتن چندین بلای طبیعی، برج گالاتا در سال 1960 بازسازی شد و به جاذبه گردشگری و رستوران تغییر کاربری داد.

با بالا رفتن از چند پله سنگی وارد سالن برج می‌شوید. داخل برج گالاتا نیز بسیار زیبا و چشمگیر است. برای رسیدن به طبقه نهم این برج می‌توانید از پله‌های مارپیچ استفاده کنید؛ البته برای رفاه حال گردشگران، دو آسانسور نیز تا طبقه هفتم تعبیه شده‌اند.

هدف اصلی گردشگران از بازدید از برج گالاتای استانبول، لذت بردن از منظره است. با ایستادن بر فراز برج گالاتا می‌توانید تنگه بسفر، دریای مرمره، پل گالاتا، مسجد آبی و ایاصوفیه را مشاهده کنید. این چشم‌انداز شگفت‌انگیز بسیار کم نظیر و تماشای آن لذت واقعا لذت‌بخش است.

گالاتا کجاست؟ آدرس برج گالاتا استانبول

برج گالاتا در محله بی اوغلو و در قسمت شمالی شاخ طلایی قرار گرفته است. این محله به دلیل وجود جاذبه‌های گردشگری متعدد، رستوران‌ها، کافه‌ها و مراکز خرید به یکی از توریستی‌ترین و پر رفت‌و آمدترین مناطق استانبول برای گردشگران تور استانبول تبدیل شده است. خیابان استقلال و میدان تکسیم که به احتمال بسیار نام آن ها را شنیده‌اید نیز در این محله واقع شده‌اند.

بسیاری از گردشگران ایرانی و خارجی، هتل‌های اطراف تکسیم را برای اقامت انتخاب می کنند. فاصله برج گالاتا تا میدان تکسیم کمتر از چند دقیقه است. برای رسیدن به این برج که در انتهای خیابان استقلال قرار دارد، بهتر است از تاکسی، تراموا یا مترو استفاده کنید.

ساعت بازدید و قیمت ورودی برج گالاتا

برج گالاتا یکی از محبوب‌ترین و تماشایی‌ترین بناهای تاریخی استانبول است که سالانه گردشگران بسیاری از آن بازدید می‌کنند. این برج معمولا همه روزه از ساعت 8:30 تا 22:00 به روی عموم باز است و در حال حاضر باید برای بازدید از آن، 100 لیر پرداخت کنید.

ممکن است ساعات بازدید از برج باتوجه‌به فصل‌ها و مناسبت‌های مختلف، تغییر کند؛ ازاین‌رو بهتر است پیش از مراجعه به برج گالاتا، سایت رسمی این بنای توریستی را بررسی کنید.

برج گالاتا استانبول

رستوران برج گالاتا

رستوران برج گالاتا؛ صرف غذاهای سنتی ترکیه در فضایی تاریخی

پس از گشت‌وگذار در استانبول و بازدید از اماکن تاریخی و گردشگری آن، حتما گرسنه خواهید شد. بهترین پیشنهاد، صرف غذا در رستوران برج گالاتا است. این رستوران با دکوراسیون جذابی که دارد، تداعی کننده استانبول قدیم است و حس و حال خوبی را در شما ایجاد می‌کند.

در رستوران برج گالاتا انواع غذاهای سنتی ترکی با کیفیت مطلوب سرو می‌شود؛ البته این رستوران در رده‌بندی رستوران‌های لوکس قرار نمی‌گیرد؛ اما انتظارات شما را برآورده خواهد کرد. در بازدید از برج گالاتا حتما به رستوران آن مراجعه کرده و انواع کباب‌های ترکی را امتحان کنید. رستوران‌های متعددی در اطراف برج قرار دارد؛ اما چه چیزی بهتر از غذا خوردن بر فراز برج گالاتا و لذت بردن از منظره‌ای بی‌نظیر است؟

افسانه برج گالاتا و داستان عشق زوج‌های جوان

معمولا بناهای تاریخی، افسانه‌های خاص خود را دارند و برج گالاتا نیز از قاعده مستثنی نیست. معروف‌ترین افسانه برج گالاتا حاکی از این است که یک مرد برای رسیدن به دختری که دوستش داشته، خود را درون تنگه بسفر پرت می‌کند و جان می‌دهد. به عقیده برخی دیگر نیز، شخصی به نام گالاتا در بالای برج با دختر موردعلاقه‌اش ازدواج کرده است.

بسیاری از زوج‌های جوان معتقد هستند که با رفتن به بالای برج گالاتا و ابرازعشق به یکدیگر تا آخر عمر جاودانه می‌شوند و به همه آرزوهای خود می‌رسند. ممکن است کلیه این باورها، افسانه‌های ساختگی باشند، اما باعث جذابیت بیش از پیش برج گالاتا و افزایش عطش گردشگران تور استانبول نوروز برای بازدید از این بنای تاریخی می‌شوند.

استانبول گردی با تورهای الفبای سفر

در این مقاله تلاش کردیم تا هرآنچه لازم را درباره برج گالاتا استانبول شرح دهیم و این بنای تاریخی را از جنبه‌های مختلف بررسی کنیم. عاشقان تاریخ و معماری می‌دانند که این برج یکی از بی‌نظیرترین آثار به جا مانده از دوران بیزانس است و ارزش بالایی دارد. چشم‌انداز خارق العاده برج گالاتا، آن را به یکی از بهترین مکان‌ها برای عکاسی نیز تبدیل کرده است. در بازدید از این برج، دوربین عکاسی خود را به‌هیچ‌وجه فراموش نکنید.

اگر قصد سفر به استانبول و بازدید از جاذبه‌های تاریخی و تفریحی آن را دارید، بهترین تورها را با قیمت مناسب و خدمات ایده‌آل از الفبای سفر خریداری کنید. همکاران ما در این مجموعه همواره در تلاش هستند تا تعطیلات شیرین و به‌یادماندنی را برای شما عزیزان رقم بزنند و رضایتتان را جلب کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر وارد صفحه اصلی سایت شوید یا با استفاده از شماره‌های موجود، با کارشناسان آژانس مسافرتی الفبای سفر تماس بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر نیز می‌توانید با کارشناسان حاضر در مجموعه در تماس باشید. همچنین برای رزرو تور های ترکیه و دیگر انواع تور خارجی به سایت آژانس هواپیمایی الفبای سفر  www.alefbatour.com مراجعه کنید. الفبای سفر عرضه کننده انواع تور داخلی و خارجی است. همچنین امکان رزرو بلیط هواپیما و هتل به صورت کاملا آنلاین از طریق سامانه الفبای سفر میسر است.

منبع: الفبای سفر|www.alefbatour.com

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ + جدول

تصویری به یاد ماندنی از بهروز وثوقی و جمشید مشایخی در قیصر

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

عکس جنجالی مسعود پزشکیان در کنار مولوی عبدالحمید

عکس زیرخاکی ۵۰ ساله از منوچهر وثوق، فردین، بهمن مفید و ایرج قادری

عکس/ نمایی خاص از بهمن مفید و سعید راد در سال ۱۳۵۴

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ نمایندگانی که به حضور ظریف در دولت رای موافق دادند

عکس/ قدیمی‌ترین تاس کشف شده در جهان متعلق به ایران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

انتقام قتل برادر در هلیلان

پرونده بازگشت عادل فردوسی‌پور به صدا و سیما بسته شد

وضعیت آب و هوای تهران طی روز‌های آینده

تخلیه برخی مدارس اصفهان به‌دلیل فرونشست

عکس/اولین واکنش به دیدار پزشکیان با مولوی عبدالحمید

آیت‌الله سید علی سیستانی کیست؟

افزایش تولید هیچ ارتباطی به حوزه وکالت ندارد/ قانون تسهیل باید از مسیر قانونی خود اصلاح شود

قانون تسهیل لطمات جبران‌ناپذیری بر پیکره نهاد وکالت زد/ حرفه وکالت را باید به جایگاه اصلی خود رساند

عکس/آقای ‎عراقچی، قرار نیست مملکت را نجات بدهید؟

پیش بینی قیمت سکه و طلا فردا ۳ آ‌ذر ۱۴۰۳/ دو شوک جدید به بازار طلا

پیش بینی بورس فردا شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

ماسکرانو سرمربی مسی شد

قتل هولناک در پارک قیطریه تهران

کنایه محسن رضایی به اروپایی‌ها بعد از صدور قطعنامه علیه ایران

سید محمود علوی دستیار ویژه رییس‌جمهور کیست؟

ورثه منتظر واریزی سود سهام عدالت باشند

این نقطه آلوده‌ترین جای ایران شد

پیش بینی قیمت دلار فردا ۳ آذر ۱۴۰۳/ سیگنال جدید برای دلار؛ تتر صعودی شد

معنای قطعنامه جدید آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای چیست؟

وزیر خارجه عراق: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم صهیونیستی علیه عراق وجود دارد

اجرای همسان سازیِ ۴۰ درصدی برای همه بازنشستگان از آذرماه

توییت مهم پزشکیان بعد از سفر به سیستان و بلوچستان

پایان زودهنگام رویای بیرانوند و رفقا در تبریز

حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه حیفا

ذاکر: افزایش قیمت بنزین سوپر شاید مقدمه‌ای بر بالا رفتن نرخ بنزین باشد

امام جمعه قم: حرمت قم نسبت به شهرهای دیگر چند برابر است

علم الهدی بالاخره پس از ۳ سال دولت رئیسی نگران گرانی ها شد

عکس/ عملکرد پرسپولیس و استقلال در ۱۰ دوره اخیر جام حذفی

مشخصات هواپیمای هشدار زودهنگام A-۵۰

مسعود جمعه مهاجم کنیایی و جدید استقلال کیست؟

لطفعلی خان زند کیست و چگونه به سلطنت رسید؟

کریمخان زند کیست و دوران سلطنتش چگونه گذشت؟

عکس / استوری بازیکنان تیم ملی برای تولد امیر قلعه نویی

اینفوگرافی/ مقایسه نرخ عوارض آزادراهی در ایران با سایر کشورها

اینفوگرافی/ فهرست پنجاه خوراک برتر جهان با گوشت گوسفندی!

مصرف مالیات برای توسعه با نظارت و انتخاب مستقیم مؤدیان

دلیل سفر کوتاه پزشکیان به سیستان‌وبلوچستان چه بود؟

توضیحات وزیر صمت درباره افزایش قیمت خودرو

همتی: دولت مصمم به اجرای اصلاحات اساسی است

عکس/ استوری آناهیتا همتی درباره آلودگی هوای تهران

واکنش خطیب نماز جمعه تهران به قطعنامه سازمان ملل

عکس/ قاب ویژه معاون خانم پزشکیان در تایلند

کدام کشورها نتانیاهو را دستگیر می‌کنند؟

عکس/ ایران خودرو افزایش قیمت‌ها را اعمال کرد

عکس/ داریوش فروهر در دفتر امام ۴۵ سال پیش

ادعای عجیب سعید جلیلی علیه بیژن زنگنه و دولت پزشکیان

پزشکیان: از روزی که آمدم هر روز بر طبل جنگ می‌کوبند

سیگنال مثبت دولت پزشکیان به برگزاری اعتراضات سیاسی/اصل ۲۷ قانون اساسی در دولت چهاردهم به شکل متفاوت اجرایی می‌شود؟

تورم ماهانه خانوار ایرانی چقدر شد؟

فیلم/ پزشکیان: در آموزش ما عدالت نداریم