تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۲

۳ تن گوشت گراز و خوک در شمال تهران کشف شد

۳ تن و ۳۵۲ کیلوگرم گوشت غیرمجاز و قاچاق (گراز و خوک) بصورت غیربهداشتی و تاریخ مصرف گذشته کشف و توقیف شد.

کشف گوشت گراز و خوک در شمال تهران

اقتصاد۲۴- معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران از کشف ۳ هزار و ۳۰۰ کیلوگرم گوشت گراز و خوک که به صورت غیرمجاز و قاچاق در یک واحد صنفی فروش محصولات پروتئینی در شمال تهران نگهداری می‌شد، خبر داد.

سرگرد محمد زیدی روز شنبه در این خصوص، اظهار داشت: پس از کسب خبری مبنی بر توزیع و فروش گوشت‌های غیربهداشتی و قاچاق در یک واحد صنفی در خیابان ظفر تهران، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران نظارت بر اماکن عمومی سازمان اطلاعات پلیس تهران قرار گرفت.

وی ادامه اظهار داشت: پس از بررسی صحت و سقم خبر دریافتی، تیمی از ماموران عملیات نظارت بر اماکن عمومی سازمان اطلاعات پلیس تهران به همراه نمایندگان سازمان غذا و دارو و کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی به عمل آمده، ۳ تن و ۳۵۲ کیلوگرم گوشت غیرمجاز و قاچاق (گراز و خوک) بصورت غیربهداشتی و تاریخ مصرف گذشته کشف و توقیف شد.


بیشتر بخوانید: سوئدی‌ها به جان زنان ایرانی شان افتادند/قتل ۲ زن ایرانی در سوئد!


معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران با اشاره به اینکه ارزش اقلام کشف شده بیش از ۲۰ میلیارد ریال است، بیان کرد: واحد صنفی مذکور که سابقه ارتکاب تخلف دارد، با دستور قضائی پلمپ شد و اقلام کشف شده به نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای بررسی بیشتر تحویل داده شد.

سرگرد زیدی از شهروندان درخواست کرد که در راستای برقراری نظم و امنیت و جلوگیری از تخلفات سودجویان، مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار