تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲

خط تولید واکسن تب برفکی‌ واگیر دار رونمایی شد

با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهوری، از خط تولید واکسن تب برفکی اکتیمای واگیر، رونمایی شد.

خط تولید واکسن تب برفکی‌ واگیر دار رونمایی شد

اقتصاد۲۴- روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهوری در آیین رونمایی و بهره‌برداری از خط تولید واکسن تب برفکی با اشاره به این که اقتصاد سلامت به عنوان یک حوزه ارزش آفرین و اقتدار آفرین است، عنوان کرد: زیست فناوری یکی از حوزه‌های پیشتاز در ارزش آفرینی، اقتدار و از اولویت‌های راهبردی کشور است که به مدد مسئولان و نیروی انسانی جوان و دانش آموخته به آن توجه شده و دستاورد‌های خوبی را حاصل کرده است.

رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به نقش نیروی انسانی خلاق گفت: زیست فناوری حوزه‌ای عمدتا مبتنی بر مغز افزار نوآوری و فناوری بوده و با بهره‌گیری از میزان اندک زیرساخت، می‌تواند ارزش افزوده‌ای بالا به ارمغان بیاورد.

دهقانی با اشاره به اولویت‌گذاری کشور و حمایت جدی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از این حوزه افزود: کشور در سال‌های اخیر ریل گذاری بسیار خوبی را در این حوزه صورت داده است.

وی با اشاره به حمایت معاونت علمی از محصولات زیست فناوری و حوزه سلامت عنوان کرد: این حوزه که در ابعاد کم ارزش افزوده بالایی را به ارمغان می‌آورد یکی از حوزه‌های بسیار مهم و اولویت دار فناوری به شمار می‌رود که معاونت علمی برای حمایت از آن اهتمامی ویژه دارد.

دهقانی با اشاره به تلاش ارزشمندی که صورت گرفته تا این محصول دانش‌بنیان برای تامین نیاز صنعت دام و خودکفایی کشور تولید شود، ادامه داد: کدام صنعت را در کشور می‌شناسیم که در یک بازه زمانی کوتاه، تا این اندازه اثرمندی و خیر مرکب داشته باشد. این حوزه علاوه بر جلوگیری از خروج ارز به ارتقای امنیت غذایی کمک کرده است. همچنین زمینه را برای حفظ و ماندگاری نیروی انسانی نخبه و فرصت اثرگذاری آنان فراهم می‌آورد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهوری با بیان این که تلاش شرکت‌های دانش بنیان، اقتصاد مبتنی بر مغزافزار و سرمایه‌های فکری زمینه ساز تحول خواهد شد افزود: علاوه بر ایجاد اشتغال شاهد موجی از امید آفرینی و انگیزه بخشی به جوانان هستیم.

وی افزود: این شرکت که یک زیست بوم کامل را در حوزه دانش بنیان فراهم کرده است، علاوه بر تولید محصولات راهبردی و مهم، با ایجاد مرکز رشد و نوآوری زمینه را برای تبدیل ایده‌های نوآورانه فراهم آورده است. در حال حاضر مهم‌ترین و ضروری‌ترین نیاز کشور همین حوزه است.

دهقانی با اشاره به ضرورت تخصیص بازار به شرکت‌های دانش بنیان با همراهی تمامی دستگاه‌ها ادامه داد: این که وزارت جهاد پای کار حمایت از این نهضت دانش بنیان آمده و بازار خود را در اختیار این شرکت‌ها قرار دهند.

حمایت از نقش آفرینی تعاونی‌های دانش‌بنیان در عرصه کشاورزی

سیدمحمد آقامیری سرپرست وزارت جهاد کشاورزی نیز در این مراسم با اشاره به تلاش‌های ارزشمند برای نفوذ دانش بنیان در حوزه کشاورزی گفت: سیاست‌های جهاد کشاورزی در حوزه‌های مختلف مبتنی بر حمایت در تمامی بخش‌ها برای تحقق شعار سال جاری است. این شعار را به عنوان یک نقشه راه تلقی می‌کنیم و می‌کوشیم با رشد تولید، تورم را مهار کنیم.

وی با اشاره به نیاز ۶۰۰ میلیون دوز واکسن دامی در کشور گفت: حدود ۵۰ میلیون دوز در کشور تولید می‌شود. باید در تولید واکسن خودکفا شویم و بتوانیم با اقتدار بگوییم در تولید واکسن دامی در کشور خودکفا هستیم. واکسن‌های ایرانی به لحاظ کیفیت و کارایی هیچ کم‌تر از نمونه‌های خارجی ندارد و چه بسا در برخی از تولیدات جلوتر باشیم و واکسن‌هایی تولید کنیم که با مراتب اثربخشی بالاتری داشته باشد.

آقامیری، با اشاره به این که در حوزه واکسن طیور نیاز جدی داریم گفت: گام‌هایی در این حوزه برداشته شده است و امیدواریم تا پایان امسال شاهد تولیدات اثرگذاری در حوزه واکسن‌های طیور باشیم. باید سهم بخش خصوصی و بخش تعاون را در اقتصاد افزایش دهیم و درهمین راستا وزارت جهاد کشاورزی نقش تعاونی‌ها را در این حوزه افزایش دهد.

تسهیل در فرآیند اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان

محمد محمودیان معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به حمایت‌های این صندوق از تولیدات فناورانه ارزبر و راهبردی گفت: شرکت‌های دانش بنیان ویرا واکسن و دیگر شرکت‌هایی که سایر شرکت‌ها صورت گرفت خوشبختانه رشد بسیار خوبی داشتند.

وی ادامه داد: در صندوق نوآوری و شکوفایی ۴۳ میلیارد تومان برای راه اندازی این خط تولید تسهیلات اعطا شد و خوشبختانه امروز شاهد به ثمر نشستن این محصول دانش‌بنیان هستیم.

محمودیان عنوان کرد: با رویکرد و نگرش جدید در معاونت علمی، صندوق نوآوری و شکوفایی و عزمی که برای حمایت از شرکت‌ها وجود دارد، تحولی در اختصاص تضامین و حمایت با شرکت‌ها صورت بگیرد و ضمن جلوگیری از خروج ارز، خودکفایی و تحقق قطع واردات شاهد محصولات نوآورانه ساخت داخل باشیم.

رفع نیاز صنعت دام کشور به یک حوزه فناورانه

گفتنی است محصول ویرا-اکتی وکس Vira-Ectyvax یکی از مشکلات شایع در دام‌ها را مورد توجه قرار داده و به کاهش شدت عوارض حیوانات مبتلا و جلوگیری از ابتلای بقیه گله کمک می‌کند.

شرکت ویرا واکسن شایا کار خود را با مطالعه روی واکسن‌های دامی آغاز کرد و توانست برای اولین بار در کشور کارخانه تولید واکسن‌های ویروسی دامی را تحت استاندارد‌های بین المللی راه اندازی و بهره برداری کند.

ویرا واکسن شایا، با بومی سازی و تولید، واکسن نشخوار کنندگان را به بازار وارد کرد و به عنوان یک شرکت توانمند در زمینه تولید فرآورده‌های زیستی معرفی کرد.

این شرکت، با ۴۰ میلیون دوز واکسن سالیانه و برخورداری از اتاق‌های تمیز با سطح ایمنی مطابق استاتدارد‌های بین المللی ضمن توانمندی تامین نیاز داخلی برای سلامت دام‌های سنگین از ظرفیت صادرات به میزان ۲۰ میلیون دوز برخوردار است.

این شرکت توانسته ضمن تامین نیاز داخلی و تولید محصولات دانش بنیان به بازار، سهم قابل توجهی از صادرات غیر نفتی را به خود اختصاص دهد.

پیش بینی می‌شود با ورود محصولات این شرکت، ارزآوری بیش از ۱۰ میلیون دلار سالیانه برای کشور به ارمغان بیاید.

این شرکت دانش‌بنیان با هدف تامین نیاز داخلی در گام اول و صادرات در گام دوم، فعالیت خود را توسعه داده است و سال گذشته ۳۰۰ هزار دلار و هدف سال آینده ۶۰۰ هزار دلار صادرات خواهد داشت.

در مرکز رشد ویرا واکسن شایا ۷۰۰ نفر پرسنل فعالیت دارند و عمدتا تیم‌ها جوان با میانگین سنی ۳۰ تا ۳۵ سال هستند که عمدتا دانش بنیان و فناور هستند است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پدر علم اقتصاد ایران کیست؟

این ویتامین سبب کاهش کلسترول می‌شود

۸ عادت میلیاردرهای موفق جهان کدامند؟/ این عادت‌ها می‌تواند به موفقیت‌تان کمک کنند

واکنش دولت به توهین یک فرماندار به خبرنگاران

عکس/ استوری مدافع استقلال برای قلعه نویی

ادعای جدید چهره نزدیک به سعید جلیلی درباره فیلترینگ

پوتین: به آزمایش موشک‌های بالستیک مافوق صوت ادامه خواهیم داد

زاینده‌رود از امشب بازگشایی می شود

روسیه: قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام، هدیه بایدن به ترامپ است

انتقام قتل برادر در هلیلان

پرونده بازگشت عادل فردوسی‌پور به صدا و سیما بسته شد

وضعیت آب و هوای تهران طی روز‌های آینده

تخلیه برخی مدارس اصفهان به‌دلیل فرونشست

عکس/اولین واکنش به دیدار پزشکیان با مولوی عبدالحمید

آیت‌الله سید علی سیستانی کیست؟

افزایش تولید هیچ ارتباطی به حوزه وکالت ندارد/ قانون تسهیل باید از مسیر قانونی خود اصلاح شود

قانون تسهیل لطمات جبران‌ناپذیری بر پیکره نهاد وکالت زد/ حرفه وکالت را باید به جایگاه اصلی خود رساند

عکس/آقای ‎عراقچی، قرار نیست مملکت را نجات بدهید؟

پیش بینی قیمت سکه و طلا فردا ۳ آ‌ذر ۱۴۰۳/ دو شوک جدید به بازار طلا

پیش بینی بورس فردا شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

ماسکرانو سرمربی مسی شد

قتل هولناک در پارک قیطریه تهران

کنایه محسن رضایی به اروپایی‌ها بعد از صدور قطعنامه علیه ایران

سید محمود علوی دستیار ویژه رییس‌جمهور کیست؟

ورثه منتظر واریزی سود سهام عدالت باشند

این نقطه آلوده‌ترین جای ایران شد

پیش بینی قیمت دلار فردا ۳ آذر ۱۴۰۳/ سیگنال جدید برای دلار؛ تتر صعودی شد

معنای قطعنامه جدید آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای چیست؟

وزیر خارجه عراق: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم صهیونیستی علیه عراق وجود دارد

اجرای همسان سازیِ ۴۰ درصدی برای همه بازنشستگان از آذرماه

توییت مهم پزشکیان بعد از سفر به سیستان و بلوچستان

پایان زودهنگام رویای بیرانوند و رفقا در تبریز

حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه حیفا

ذاکر: افزایش قیمت بنزین سوپر شاید مقدمه‌ای بر بالا رفتن نرخ بنزین باشد

امام جمعه قم: حرمت قم نسبت به شهرهای دیگر چند برابر است

علم الهدی بالاخره پس از ۳ سال دولت رئیسی نگران گرانی ها شد

عکس/ عملکرد پرسپولیس و استقلال در ۱۰ دوره اخیر جام حذفی

مشخصات هواپیمای هشدار زودهنگام A-۵۰

مسعود جمعه مهاجم کنیایی و جدید استقلال کیست؟

لطفعلی خان زند کیست و چگونه به سلطنت رسید؟

کریمخان زند کیست و دوران سلطنتش چگونه گذشت؟

عکس / استوری بازیکنان تیم ملی برای تولد امیر قلعه نویی

اینفوگرافی/ مقایسه نرخ عوارض آزادراهی در ایران با سایر کشورها

اینفوگرافی/ فهرست پنجاه خوراک برتر جهان با گوشت گوسفندی!

مصرف مالیات برای توسعه با نظارت و انتخاب مستقیم مؤدیان

دلیل سفر کوتاه پزشکیان به سیستان‌وبلوچستان چه بود؟

توضیحات وزیر صمت درباره افزایش قیمت خودرو

همتی: دولت مصمم به اجرای اصلاحات اساسی است

عکس/ استوری آناهیتا همتی درباره آلودگی هوای تهران

واکنش خطیب نماز جمعه تهران به قطعنامه سازمان ملل