تاریخ انتشار: ۰۱:۱۸ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
نماینده قصرشیرین در گفت‌وگو با اقتصاد۲۴ مطرح کرد؛

یک عده آدم ناتوان در دولت باعث بحرانی شدن اقتصاد شده‌اند/ کم‌ کاری مسئولان کاملا مشهود است

شهریار حیدری گفت: نام‌گذاری سال به اسم «مهار تورم و رشد تولید» قطعاً و یقیناً شعار استراتژیک و بسیار کلیدی و محوری است، اما ساز و کار تحقق این شعار چه هست؟ چه کسی متولی است و اساساً چه افرادی باید پاسخگو باشند؟

عملکرد اقتصادی دولت سیزدهم

اقتصاد۲۴- محمد آیتی: وضعیت اقتصادی کشور روز به روز بغرنج‌تر می‌شود و دولت سیزدهم هم برنامه‌ای برای بهبود این روند ندارد. هر روز شعاری جدید از زبان مسئولان بیان و هر روز بر تعداد وعده‌های محقق نشده افزوده می‌شود. در این میان نیز مجلس گویی سکوت کرده و یا شاید هم نمی‌خواهد شریک بی‌تدبیری دولت اصولگرای هم‌کیش خود شود.

حداقل انتظار مردم از مجلس، استیضاح چند وزیر و فشار بر رئیس جمهور برای روی کار آوردن افراد متخصص فارغ از هرگونه گرایشی است تا وضعیت بحرانی اقتصاد کشور به سامان شود و قدری مردم را از فشار و تنگنا خارج کند.

شهریار حیدری، نماینده قصرشیرین در خصوص وضعیت بحرانی و آشفته اقتصاد در دوران تصدی دولت سیزدهم، به اقتصاد۲۴ گفت: واقعیت این است که وقتی اقتصاد یک کشور مریض باشد، این مسائلی که امروز می‌بینیم، طبیعی است. تا وقتی اقتصاد به صورت علمی به دست اقتصاددانان و مدیران و افرادی که کاربلد هستند، واگذار نشود، کماکان مشکلات اقتصادی کشور و معیشتی مردم پابرجا خواهد بود.

وی افزود: اقتصادی که با سخنرانی یک مقام در کشور مثل وزیر اقتصاد و رییس بانک مرکزی و موضع‌گیری یک شخص غربی مثل بایدن، بالا و پایین می‌شود، معلوم است که این اقتصاد اصلاً ثبات ندارد و بی‌انضباط است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: ما شدیداً مشکل مدیریت منابع داریم. اگر به منابع و امکانات داخلی توجه کنیم، به اندازه کافی منابع و امکانات داریم، اما نقطه ضعف ما، عدم‌مدیریت منابع است که من اعتقاد دارم این موضوع باعث شده که اقتصاد متزلزل و ضعیف باشد و دست به دست شود و با یک سخنرانی، یک جنگ روانی علیه اقتصاد و دلار در ایران شکل بگیرد.

حیدری اظهار داشت: همه این مواردی که اشاره کردم، باعث شده که شاهد مشکلات امروزی باشیم. نام‌گذاری سال به اسم «مهار تورم و رشد تولید» قطعاً و یقیناً شعار استراتژیک و بسیار کلیدی و محوری است، اما ساز و کار تحقق این شعار چه هست؟ چه کسی متولی است و اساساً چه افرادی باید پاسخگو باشند؟

ضعف عمده اقتصاد ما، عدم‌مدیریت است

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه یادآور شد: به نظر من، دولت و مجلس هر دو باید بسیج و هماهنگ شوند و بدون تعارف، کسانی که در حوزه اقتصاد می‌توانند نقش‌آفرینی مثبتی داشته باشند، چه چپ و چه راست و چه اصولگرا و چه اصلاح طلب باید از ظرفیت آن‌ها استفاده شود، ولی این اتفاق هنوز نیفتاده است و تنگ‌نظری‌های محضی که در حوزه مدیریت اقتصاد وجود دارد، باعث شده است که کشور در شرایط بدی قرار بگیرد.


بیشتر بخوانید: مردم از دیدن شعار سال روی بنرها و بیلبورد‌ها خسته شده‌اند/ بدون برجام و FATF ، اقتصاد ایران به نقطه نرمال نمی‌رسد


وی در ادامه بیان کرد: ضعف عمده اقتصاد ما، عدم‌مدیریت است. اگر منابع به درستی مدیریت شود، ما به هیچ وجه شاهد اینگونه مسائل مثل تورم و گرانی نخواهیم بود. از طرفی، اعتراضات، اکثراً ریشه در اقتصاد دارند و مربوط به معیشت، بحران بیکاری و تورم است. وقتی بحرانی شکل می‌گیرد، طبیعتاً رنگ و بوی سیاسی و امنیتی پیدا می‌کند.

حیدری افزود: جوان امروز ما با مدارک بالا، جویای کار است و سال‌ها این روند دنبال می‌شود، ولی کاری برای او وجود ندارد و طبیعتاً این جوان، بی‌هویت می‌شود. این جوانی است که هیچ چیزی برای او مهم نیست و خشمش را در کف خیابان نشان می‌دهد. الان ۹۰ درصد افرادی که در اغتشاشات اخیر دستگیر کرده‌اند معلوم شده که برای چه چیزی به خیابان‌ها آمده بودند و حرف‌های من، تصدیق می‌شود؛ کسی با نظام، رهبری، انقلاب و شهدا مخالف نیست باید پایه‌های اقتصاد را درست و منطقی بنا کرد.

عملکرد اقتصادی دولت سیزدهم

تورم بالا در مملکت، معیشت مردم را به خطر انداخته است

نماینده قصرشیرین تصریح کرد: یک عده آدم ضعیف و ناتوان در دولت باعث زمینه‌سازی بحران در حوزه اقتصاد شده‌اند. تورم بالا در مملکت، معیشت مردم را به خطر انداخته و نرخ بیکاری را افزایش داده است و هیچکس نمی‌داند فردا چه کار کند. مثلاً آیا فردا خودرو بخرد یا نه؟ آیا زمین و ملک معامله کند یا نه؟ معلوم است که با این شرایط، تورم و اوضاع و احوال کشور به چه سمت و سویی می‌رود. بالا و پایین رفتن دلار برای مردم نه نان می‌شود و نه آب. ممکن است برای عده‌ای شرایط مرتفع شود، ولی اصل مشکلات باقی است و مردم کار با خروجی مثبت مسئولان را می‌خواهند نه حرف درمانی.

وضعیت موجود اقتصادی، نگران‌کننده است

وی گفت: دولت باید بی‌تعارف و رسماً اعلام کند که از همه نیرو‌های توانمند و اقتصاددان بدون توجه به اینکه آن‌ها از چه طیفی هستند، می‌خواهد استفاده کند. از شخص خود آقای رئیسی انتظار داریم که از این افراد دعوت و برای وضعیت موجود از آن‌ها، طلب راهکار اساسی کند. مجلس هم می‌باید از این رویه حمایت کند که اگر نیاز به طرح هست، وارد عمل شود و اگر دولت لایحه دارد به خاطر رضایت مردم، سریع‌تر به آن رسیدگی کند.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: وضعیت موجود اقتصادی، نگران‌کننده است و دولت متولی امر است و باید پاسخگو باشد. تا الان صد درصد کم‌کاری مسئولان مشهود بوده که اگر نبود، شاهد این معضلات نبودیم.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
0
0
شنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲
به جای حرف های صد تا یه غاز ، مملکت را رها
کنید تا مردم و کشور در آرامش باشند چون شما
توان اداره کشور را ندارید!!!!!
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

رشد شاخص بورس در سایه بی‌اعتمادی؛ چرا سرمایه‌گذاران همچنان بی‌اعتمادند؟/ در نبود چشم‌انداز مثبت نباید انتظار رشد داشت

عکس/ استایل تابستانی رامسین کبریتی با لباس هاوایی

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۴ تیر ۱۴۰۴/ سیگنال جدید به قیمت طلا

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۴ تیر ۱۴۰۴/ قیمت دلار از مرز ۹۰ هزار تومان عبور می‌کند؟

دانگ فنگ -۴۱؛ موشک بالستیک قاره پیما چین

مشکل ایران در پدافند هوایی نتیجه نامردی روسیه است

فیلم/ آواز خوانی خواننده عراقی حین انجام جراحی سنگین مغز

خبر بد هواشناسی برای اصفهان

درویش نقش فردوسی‌پور در کاهش مصرف برق را ستود و از اثرگذاری اجتماعی گفت

فیلم/ موزیک ویدیو ایران با صدای فرزاد فرزین

عکس/ نخستین تصویر از بازیگر نقش هری پاتر

فیلم/ حمله تند عضو شورای شهر به آب و فاضلاب در پی صدور قبض‌های نجومی

خبر مهم درباره وام بلاعوض به یارانه‌بگیران

فیلم/ اعزام تانک‌های عناصر جولانی به سویداء

حذف ویدیوی شادی دختران بسکتبالیست ایران از صفحه آسیاکاپ

بازار سرمایه چه ساختاری دارند؟

فیلم/ ترامپ: سی‌ان‌ان داشت زمان حمله به ایران را لو می داد

ایران همکاری با آژانس را به تغییر رفتار دوگانه آن مشروط کرد

وزیر دفاع: به آتش‌بس اعتماد نداریم

هشدار سردار رادان درباره پاسخ شدیدتر به حمله احتمالی دشمن

فیلم/ ترامپ بار دیگر پوتین را تهدید کرد

نخست‌وزیر عراق: ایران به دنبال توافق است نه سلاح هسته‌ای

کاسبان تحریم می گویند مکانیسم ماشه بی اثر است

فیلم/ درآمد هنگفت دست‌فروشان در پایتخت: شبی چند میلیون تومان؟

صندوق توسعه ملی چیست و چه کارکردی دارد؟

حمایت جواد خیابانی از امیر قلعه‌نویی

خداحافظی با کارت سوخت از مرداد؟

بحران امنیتی در سویدا با دست‌کم ۸۹ کشته

علم‌الهدی: هدف دشمن دین‌زداییست

هشدار محقق داماد و درویش‌زاده درباره جهل مقدس و پیامد‌های آن

از سرگیری پروازهای هواپیمایی عراق به ایران

عکس/ صدام حسین در حال روشن‌کردن سیگار برگ در سالن اجلاس سران عرب

رشد چشمگیر واردات نفت چین از ایران

جدایی مدافع استقلال قطعی شد

معرفی موشک بالستیک ATACMS MGM-۱۴۰ آمریکا

فیلم/ نماینده قم: حتی یک جاسوس افغانستانی هم نداشتیم

فیلم/ عراقچی وارد چین شد

عکس/ تغییر چهره ویژه هازل کایا سریال عشق ممنوع

پزشکیان: ما طرفدار دیپلماسی و تعامل سازنده و مخالف جنگیم

فیلم/ تیکه امیرحسین قیاسی به رشیدپور: شما نباید با ترامپ مصاحبه کنید

Beidou چینی جایگزین GPS می‌شود

فیلم/ هوشدن ترامپ در فینال جام‌جهانی باشگاه‌های فیفا

فیلم/ ظهره‌وند جنگنده‌های B۲ آمریکا را قارقارک خواند

عکس/ واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به احتمال فعال سازی مکانیزم ماشه

فیلم/ حضور سردار قاآنی در مراسم بزرگداشت شهدای نیروی قدس سپاه

آمار پلیس از مرگ‌ومیر تصادفات جاده‌ای در تهران

قیمت تبلت اپل امروز + جدول

قیمت آجیل و خشکبار امروز + جدول

قیمت فولکس واگن در بازار ایران + جدول

ولایتی شرط توقف غنی‌سازی را برای مذاکره رد کرد