اقتصاد۲۴- به گزارش ستاد خبری نمایشگاه اینوتکس 2023، میلاد سلطانی، رئیس هیئت مدیره کارگزار فن بازار منطقهای استان فارس، درخصوص فعالیتهای کارگزاری متبوع خود، اظهار کرد: وظیفه کارگزاری شناسایی نیازهای فناورانه بازاریابی، فروش محصولات دانش بنیان و فناور، جذب سرمایه برای شرکت های دانش بنیان و فناور است.
وی اضافه کرد: پیش از برگزاری نمایشگاه اینوتکس با رصد و شناسایی نیازهای استان، بیش از ۲۰ نیاز فناورانه در استان فارس شناسایی و در این نمایشگاه ارائه شد.
سلطانی ادامه داد: در دو روز ابتدایی برگزاری نمایشگاه ۱۰ قرارداد برای رفع نیاز فناورانه به صورت انتقال فناوری به ارزش ۵ میلیارد تومان توسط کارگزاری منعقد شده است.
رئیس هیئت مدیره کارگزار فن بازار منطقهای استان فارس با اشاره به اینکه این قراردادها در حوزه صنایع شیمیایی، نانو و فناوری اطلاعات بوده است، افزود: یکی دیگر از برنامههای کارگزاری در این دوره از نمایشگاه برپایی تور بازدید از نمایشگاه برای ۳۰ صنعتگر استان فارس برای آشنایی با فناوریهای جدید و ارتباط رودررو با شرکتهای دانش بنیان برای رفع نیاز فناورانه بوده است.
وی گفت: بیش از ۳۰ قرارداد بازارسازی و فروش برای شرکتهای فناور و دانش بنیان برای بازاریابی محصولات فناورانه آنها منعقد شده است، بر اساس این قراردادها بعد از تبلیغات و بازارسازی برای محصولات و فروش محصول کارگزاری ۵ درصد فروش را دریافت میکند.
سلطانی تصریح کرد: عمده قراردادهای منعقد شده در حوزههای فناوری زیستی، فناوری اطلاعات در حوزه vr و ar، هوش مصنوعی، صنعت شیمی بوده است.
رئیس هیئت مدیره کارگزار فن بازار منطقهای استان فارس افزود: عمده کار ما بعد از نمایشگاه اینوتکس صورت میگیرد و کار ما این است که، عمده شرکتها را به جامعه هدف خودشان وصل کنیم، بتوانیم بازار خوبی برای آنها ایجاد کنیم، سال گذشته توانستیم ۴۰ قرارداد بازارسازی منعقد کنیم که ۹۹ درصد این قراردادها به فروش منعقد شد.
وی خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه فن بازار به صورت شبکه است و کارگزاران و بروکرها در قالب شبکه در کشور فعالیت می کنند، در روزهای آینده در صورت ارائه نیازهای کارگزارهای سایر استانها به آنها نیز پرداخته خواهد شد.