تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲

ابتکار بی‌نظیر یک صندوق بیمه در به‌کارگیری حق بیمه دانش‌بنیان‌ها برای سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش‌بنیان!

مدیرعامل صندوق حمایت و بازنشستگی آینده‌ساز در نمایشگاه اینوتکس اظهار کرد: طراحی گروه ما به شکلی بوده که شرکت دانش بنیان به جای اینکه درصد بیمه را به تامین اجتماعی بدهد، به عنوان سهامدار و یا مشارکت مدنی در شرکت ما دخیل می‌شود.

ابتکار بی‌نظیر یک صندوق بیمه در به‌کارگیری حق بیمه دانش‌بنیان‌ها برای سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش‌بنیان!

اقتصاد۲۴- مجید نوعی، مدیرعامل صندوق حمایت و بازنشستگی آینده‌ساز اظهار کرد: ما در کل ۲ نوع بیمه تجاری مانند بیمه‌های خودرو، عمر، سرمایه و همچنین بیمه‌های اجتماعی را داریم که وظیفه تامین آتیه مردم را بر عهده دارند.

وی در استیج اینوتکس ادامه داد: در ایران ۱۸ صندوق و سازمان در زمینه بیمه اجتماعی داریم که یکی از آن‌ها شرکت آینده ساز کیش است. وظیفه اصلی بیمه‌های اجتماعی بیمه افراد شاغل است که سهم بیمه خود را می‌پردازند تا این مبلغ سرمایه گذاری شود و در زمان بازنشستگی برای حقوق و خدمات رفاهی، درمانی و... افراد بیمه شده هزینه شود.

مدیرعامل صندوق حمایت و بازنشستگی آینده‌ساز گفت: مشکلی که در نقاط مختلف دنیا صندوق‌های بیمه اجتماعی را درگیر کرده، که اخیرا در فرانسه بحران ساز شد و در کشور خودمان هم چالش ایجاد کرد این است که فرد شاغل ترس این را دارد که برای پولی که به بیمه داده چه اتفاقی خواهد افتاد، در کجا سرمایه گذاری می‌شود و یا اصلا ممکن است این صندوق ورشکسته شود!

نوعی با بیان اینکه بعضی شرکت‌ها و صندوق‌ها می‌گویند که برای جلوگیری از این مشکل حقوق بیمه شده‌ها و یا خدمات ارائه شده به آن‌ها را کم کنیم، گفت: مشکل این است که روش‌های سرمایه گذاری بیشتر صندوق‌ها در کشور ما مربوط به ۲۰ سال قبل است و ما از این موضوع که جهان همزمان با رشد فناوری با شتاب در حال حرکت بوده، غافل بوده ایم. در کشور ما سرمایه‌گذاری‌ها در بخش خصوصی و بر روی تکنولوژی کمتر بوده است.

وی گفت: شرکت ما این مشکل را حل کرده و ما برای نخستین بار در ایران به سمت سرمایه گذاری بر روی دانش بنیان‌ها که در واقع سرمایه‌گذاری روی بخش جوان، خلاق و نوآور کشور است، رفته‌ایم.

مدیرعامل صندوق حمایت و بازنشستگی آینده‌ساز تاکید کرد: طراحی گروه ما به شکلی بوده که شرکت دانش بنیان به جای اینکه درصد بیمه را  به تامین اجتماعی بدهد، به عنوان سهامدار و یا مشارکت مدنی در شرکت ما دخیل می‌شود. در واقع ما با همکاری این شرکت‌ها سرمایه گذاری را به سمت نوآوری و فناوری بردیم.

نوعی اضافه کرد: به عنوان مثال حدود ۱۰ هزار نفر در پارک فناوری پردیس کار می‌کنند که اگر حدود۱۵ میلیون در ماه حقوق بگیرند، در سال ۱۵۰ میلیارد تومان به این افراد پرداخت می‌شود و حدود ۳۰ درصد آن به تامین اجتماعی پرداخت می‌شود، در شرکت ما ۵۰ میلیارد تومان این مبلغ به خود شرکت برمیگردد و خارج نمی‌شود. حال اگر این مبالغ را در کل سال و برای همه شرکت‌های دانش بنیان کشور حساب کنیم، می‌بینیم که چه مبلغ بزرگی را می‌توان در بحث تولید علم کشور سرمایه گذاری کرد.

نوعی تاکید کرد: این روش، دغدغه سرمایه‌گذاران را از بین خواهد برد.

وی با بیان اینکه فلسفه بیمه‌ها مدیریت ریسک است، گفت: نقطه اثر این موضوع که سرمایه‌گذاری‌ها به خوبی جواب نمی‌دهد، مثالش دیگ آشپزی است که دیگ آشپزی در صندوق‌ها بخش سرمایه‌گذاری است. نکته اصلی این است با این که این دیگ بسیار بزرگ است، اما آشی را تحویل نمی‌دهد! اگر شما با تکنولوژی و مدیریت سرمایه دیگ کوچکتری داشته باشید نتیجه بهتری خواهید گرفت.

مدیرعامل صندوق حمایت و بازنشستگی آینده‌ساز در پایان ابراز امیدواری کرد که کشور را با اتکا به جوانان ایرانی و دانش و خلاقیت آن‌ها در مرز‌های دانش بالا ببریم و جزو برترین‌های دنیا باشیم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ ژست عجیب شیدا یوسفی با فرش ایرانی

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

توصیه جدی وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟