اقتصاد۲۴- الهام علیاف در این زمینه اظهار داشت: «در بحث ارتش ما همیشه به صورت نظاممند کار کردهایم و این کار را ادامه میدهیم، بعد از جنگ دوم قره باغ نیز متوقف نشدیم و در حال حرکت هستیم.»
علی اف افزود که باکو باید همیشه آماده باشد، زیرا تهدیدها در حال افزایش است و با افزایش خطر باید بتوان برهر تهدیدی غلبه کرد به همین دلیل، بودجه نظامی افزایش مییابد. وی مدعی شد که ارتش جمهوری آذربایجان یکی از قویترین نیروهای مسلح جهان است.
این در حالی است که ارمنستان همسایه و رقیب درجه نخست باکو نیز در حال تقویت بنیه نظامی خود است. در همین راستا، منابع خبری چندی قبل از سفر وزیر دفاع ارمنستان به هند و تقاضا برای خرید یک نوع راکت از این کشور خبر دادند.
بیشتر بخوانید: پشت پرده اصرارهای علیاف برای بازی با کارت دالان زنگزور چیست؟
یک شرکت دفاعی هند اعلام کرد که از ارمنستان برای راکتهای «پیناکا» سفارش دریافت کرده است. پیناکا، یک راکت انداز چندگانه است که در هند تولید شده است. این سامانه میتواند ۱۲ تیر موشک را در ۴۴ ثانیه شلیک کند. ارمنستان همچنین در حال تقویت سامانههای راداری خود نیز است.
رئیس جمهور جمهوری آذربایجان در بخش دیگر سخنان خود مدعی شد: «ارتش جمهوری آذربایجان هم از نظر تسلیحات و هم از نظر آمادگی رزمی جزو قویترین ارتشهای جهان است. ارتش ما جنگید، قدرت خود را نه در رژه نظامی، بلکه در میدان جنگ نشان داد. این ارتش ماست.»
در بودجه دولتی سال ۲۰۲۳ جمهوری آذربایجان، بیش از ۳.۱ میلیارد دلار یا ۱۶ درصد از هزینههای بودجه دولتی برای هزینههای نظامی این کشور در نظر گرفته شده است.