تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱۵ نظر
اقتصاد ۲۴ بررسی می‌کند؛

دولت رئیسی در برزخ مصوبه ممنوعیت حضور اعضای هیات علمی‌ در کابینه/ بزرگ‌ترین ضربه بر پیکر فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق

با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری، اشتغال تمام وقت و همزمان اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در دستگاه‌های مشمول قانون رسیدگی به تخلفات اداری ممنوع است؛ اما با این ابلاغ، دولتمردان رئیسی کابینه را ترک خواهند کرد یا این مصوبه هم مشمول احکامی خواهد شد که هیچگاه به مرحله اجرا درنیامد؟

مصوبه ممنوعیت حضور اعضای هیات علمی‌ در کابینه

اقتصاد۲۴ - دولت سید ابراهیم رئیسی را باید رکورددار استفاده از فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق(ع) در کابینه دانست. البته که دولت سیزدهم در بسیاری از موارد و حالا از جمله نرخ تورم رکورددار است، اما رکورد استفاده از فارغ التحصیلان یک دانشگاه خاص در کابینه آنقدر حساسیت برانگیز شده است که توجه بسیاری را به خود جلب کرده، اما حال به نظر می‌رسد دولت موظف باشد با بخشی از این فارغ التحصیلان به زودی خداحافظی کند.

نه اصلا تصور نکنید روز‌ها انتقاد کارشناسان و اقتصاددانان به این روش منجر به تغییرات و وداع فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق با کابینه دولت سیزدهم خواهد شد؛ ابدا این انتقادات دلسوزانه نبوده است که گوش شنوایی برایش باشد بلکه ابلاغ یک مصوبه خاص این شرایط تازه را رقم خواهد زد.

مصوبه‌ای برای جدایی اعضای هیات علمی‌ها از دولت

بر اساس این مصوبه و با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری، اشتغال تمام وقت و همزمان اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در دستگاه‌های مشمول قانون رسیدگی به تخلفات اداری ممنوع است.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیوان عدالت اداری، به دنبال شکایت از هیات عالی نظارت و درخواست ابطال تصویب نامه شماره ۲۵۴۳۶ مورخ ۱۴۰۰/۵/۱۳ مبنی بر ممنوعیت اشتغال تمام وقت اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی در دستگاه‌های مشمول قانون رسیدگی به تخلفات اداری، هیات عمومی دیوان عدالت اداری پس از بحث و بررسی و با نظر به این که هیات عالی نظارت صرفا اشتغال تمام وقت اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی در دستگاه‌های مشمول قانون رسیدگی به تخلفات اداری را شامل می‌شود، تصویب‌نامه مذکور را خارج از حدود اختیار و مغایر با قانون ندانست و ابطال نکرد.

در مشروح این رای آمده است: «به موجب مقرره شماره ۲۵۴۳۶ مورخ ۱۴۰۰/۵/۱۳ رئیس امور سلامت اداری و دبیرخانه هیات عالی نظارت سازمان اداری و استخدامی خطاب به کلیه نمایندگان وزرا (روسای سازمان ها) و مسئولین هماهنگی هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری دستگاه‌های مشمول قانون رسیدگی به تخلفات اداری، اشتغال تمام وقت و همزمان اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی در دستگاه‌های مشمول قانون رسیدگی به تخلفات اداری در صورت احراز، تخلف اداری محسوب شده و قابل رسیدگی در هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری است و با عنایت به مراتب مذکور و با توجه به اینکه افراد یادشده به دلیل اشتغال در دستگاه‌های مشمول قانون رسیدگی به تخلفات اداری با تداخل ساعات آموزشی و کار در دستگاه‌های ذکرشده روبرو می‌شوند و از سوی دیگر امکان حضور تمام وقت در هر دو محل اشتغال عملا محقق نخواهد شد و اشتغال تمام وقت اشخاص مزبور جز با انصراف از شغل دیگر نیز امکانپذیر نخواهد بود و در عین حال عدم انصراف از اشتغال در یکی از مشاغل مذکور (اشتغال در دستگاه مشمول و عضویت هیات علمی) منجر به ترک خدمت می‌شود که خود در شمار تخلفات اداری به شمار می‌آید و با لحاظ این موضوع که ممنوعیت مقرر در تصویب‌نامه شماره ۲۵۴۳۶ مورخ ۱۴۰۰/۵/۱۳ هیات عالی نظارت صرفا اشتغال تمام وقت اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی در دستگاه‌های مشمول قانون رسیدگی به تخلفات اداری را شامل می‌شود، بنابراین تصویب‌نامه مذکور خارج از حدود اختیار و مغایر با قانون نیست و ابطال نشد. در واقع بنا به رأی شماره ۲۹۵۹ هیأت عمومی دیوان عدالت اداری با موضوع «حکم مقرر در ماده ۸ آیین‌نامه اجرایی تبصره ۲ ماده ۲۱ و ماده ۱۲۱ قانون مدیریت خدمات کشوری (موضوع تصویب‌نامه شماره ۲۰۴۶۱/۴۴۲۹۵ـ ۱۳۸۹/۱/۳۱ هیأت وزیران) درخصوص مأموریت کارمندان رسمی یا پیمانی دستگاه‌های اجرایی مستثنی شده در ماده ۱۱۷ قانون مدیریت خدمات کشوری و نیز مأموریت اعضای هیأت علمی رسمی یا پیمانی به دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون مذکور، ابطال شد.»

دستگاه‌های مشمول قانون رسیدگی به تخلفات اداری کدام هستند؟

اما سوال این است که دستگاه‌های مشمول قانون رسیدگی به تخلفات اداری کدام ادارات و دستگاه‌ها و نهاد‌ها را شامل می‌شوند؟
باید توجه کرد که دایره شمول قانون رسیدگی به تخلفات اداری از دایره شمول قانون استخدام کشوری و قانون مدیریت خدمات کشوری وسیع‌تر است.

طبق ماده ۱۸ این قانون کلیه وزارتخانه ها، سازمان ها، موسسات و شرکت‌های دولتی، شرکت‌های ملی نفت و گاز و پتروشیمی و شهرداری‌ها و بانک‌ها و موسسات و شرکت‌های دولتی که شمول قانون بر آن‌ها مستلزم ذکر نام است و موسساتی که تمام یا قسمتی از بودجه آن‌ها از بودجه عمومی تامین می‌شود و نیز کارکنان مجلس شورای اسلامی و نهاد‌های انقلاب اسلامی مشمول مقررات این قانون هستند.


بیشتر بخوانید: قانون جدید دیوان عدالت اداری چه می‌گوید؟


مشمولان قانون استخدام نیرو‌های مسلح و غیر نظامیان ارتش و نیرو‌های انتظامی قضات اعضای هیات‌های علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و مشمولان قانون کار از شمول این قانون خارج بوده و تابع مقررات خود خواهند بود.
معنای این تبصره اکنون این است که ماموریت اعضای هیات علمی دانشگاه‌های غیر دولتی به دولت طبق قانون امکان پذیر نیست و همچنین با رای دیوان عدالت اداری اشتغال تمام وقت و همزمان اعضای هیات علمی در دستگاه‌های اجرایی ممنوع شد. بر اساس این قانون افرادی چون عبدالملکی، زاهدی وفا، خاندوزی و یامین پور اکنون باید از دولت خارج شوند.

فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق در صدر فهرست جدایی‌ها

اهمیت این مصوبه، اما حالا از آن جهت است که نقش فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق در دولت سیزدهم فقط بیشتر نشده بود بلکه پست‌های کلیدی و حساسی را از آن خود کرده‌اند و علاوه بر گرفتن پست‌های سیاسی، به طور آشکار بخش‌های اقتصادی دولت را نیز همچون غرامت جنگی فتح و به دست گرفته و از وزارت اقتصاد تا بورس به محل جولان این فارغ التحصیلان تبدیل شده است.

برای مثال می‌توان به حجت عبدالملکی، وزیر کار سابق و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی اشاره کرد که کارشناس ارشد معارف اسلامی و اقتصاد از دانشگاه امام صادق و دکترای اقتصاد از دانشگاه اصفهان دارد و عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق نیز هست. عبدالملکی را باید اکنون یکی از همان گروهی دانست که به نظر باید با دولت سیزدهم خداحافظی کنند.

عبدالملکی

احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد دولت رئیسی نیز کارشناسی و کارشناسی ارشد پیوسته رشته اقتصاد از دانشگاه امام صادق و مدرک دکتری اقتصاد را از واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران گرفته و اکنون نیز عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی است.

ممنوعیت حضور اعضای هیات علمی‌ها در کابینه

علی بهادری جهرمی یکی دیگر از اعضای کابینه است که هرچند فارغ التحصیل دانشگاه امام صادق نیست اما او نیز اکنون در خطر جدی جدایی از کابینه قرار می گیرد. او اکنون سخنگو و دبیر هیئت دولت است و پیش از این ریاست مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه را برعهده داشته‌ است.

بهادری جهرمی دانش‌آموخته حقوق دانشگاه تهران و عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس است. در واقع این دانش آموخته حقوق دانشگاه تهران به دلیل حضور در هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس است که سایه خروج از کابینه را اطراف خود می‌بیند.

علی بهادری جهرمی

داوود منظور، اکنون رئیس سازمان امور مالیاتی است و دارای مدرک تحصیلی دکتری علوم اقتصادی، گرایش اقتصاد سنجی و اقتصاد بخش عمومی از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد اقتصاد و معارف اسلامی از دانشگاه امام صادق است.
وی هم اکنون نیز عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) است.

داوود منظور

محمد حسینی یکی دیگر از اعضای کابینه است که هم فارغ التحصیل دانشگاه امام صادق محسوب می‌شود و هم اکنون با قانون تازه باید از دولت خداحافظی کند. محمد حسینی، معاون رئیس جمهور در امور مجلس است و در مقطع کارشناسی ارشد در رشته معارف اسلامی و علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق فارغ‌التحصیل شد. او سپس به دانشگاه تهران رفته و دکترای خود را در رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی اخذ کرد.
وی اکنون عضو هیئت علمی دانشکده الهیات دانشگاه تهران است.

ممنوعیت حضور اعضای هیات علمی‌ها در کابینه

میثم لطیفی، دیگر فارغ التحصیل دانشگاه امام صادق است که به کابینه دولت رئیسی نقل مکان کرده و اکنون نیز رئیس سازمان اداری و امور استخدامی کشور است. وی دکترای تخصصی مدیریت منابع انسانی دارد و عضویت در هیات علمی دانشکده مدیریت دانشگاه امام صادق را در کارنامه علمی خود دارد.

ممنوعیت حضور اعضای هیات علمی‌ها در کابینه

اما به نظر می‌رسد مجید عشقی به عنوان فارغ التحصیل دیگری از دانشگاه امام صادق از این تبصره تازه سالم به در خواهد برد. مجید عشقی، رئیس سازمان بورس کشور و فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد پیوسته در دانشگاه امام صادق بوده و مدرک دکترای خود را در دانشگاه پیام نور اخذ کرده است، اما در کارنامه وی عضویت در هیات علمی دانشگاهی دیده نمی‌شود.

وحید یامین پور، چهره‌ای رسانه‌ای و شناخته شده که اکنون در جایگاه معاون وزیر ورزش و جوانان به صندلی تکیه زده است و البته که وی فارغ‌التحصیل دکتری رشته حقوق جزا و جرم شناسی از دانشگاه امام صادق است. این چهره جوان و جنجالی دولت سیزدهم نیز با این تبصره تازه باید از کابینه خارج شود چرا که وی از سال ۱۳۸۷ عضو هیئت علمی گروه حقوق دانشگاه معارف اسلامی بوده است.

ممنوعیت حضور اعضای هیات علمی‌ها در کابینه

غلامحسن اسماعیلی، رئیس دفتر رئیس جمهور هر چند که از دانشگاه امام صادق فارغ التحصیل نشده است، اما او نیز سابقه حضور در این دانشگاه را در کارنامه خود دارد. اسماعیلی مدرک دکترای حقوق خصوصی خود را با درجه عالی از دانشگاه تربیت مدرس اخذ کرد، اما ریاست دانشکده حقوق دانشگاه امام صادق (ع) را نیز در کارنامه خود دارد. حال باید منتظر ماند و دید آیا دوران ریاست وی در دانشکده حقوق دانشگاه امام صادق همزمان با عضویت در هیات علمی دانشگاه نیز بوده است یا خیر!

ممنوعیت حضور اعضای هیات علمی‌ها در کابینه

یکی از آخرین پیوستگان به دولت رئیسی از دانشگاه امام صادق را باید محمد جواد شریف زاده دانست که کمتر از یک ماه پیش به وزارت اقتصاد و معاونت پولی بانکی این وزارتخانه نقل مکان کرد و به نظر می‌رسد عمر حضورش در این وزارتخانه بسیار کوتاه خواهد بود. او دانش آموخته کارشناسی ارشد پیوسته معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع) و فارغ التحصیل دکتری علوم اقتصادی دانشگاه تهران بوده و اکنون نیز استادیار و معاون آموزشی دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع) است؛ همچنین گفته شده او عضو هیات علمی دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد در دانشگاه امام صادق نیز هست.

به نظر می‌رسد شریف زاده نیز در نهایت ناچار خواهد بود با توجه به مصوبه تازه اعمال شده، کابینه رئیسی و وزارتخانه خاندوزی را ترک کند. هر چند با توجه به وضعیت شخص وزیر اقتصاد شاید باید دست در دست وزیر، وزارتخانه را رها کرده و به اتاق دانشگاه بازگردد.

شریف زاده

در این میان هر چند تمرکز اصلی این مکتوب بر اعضای اقتصادی کابینه دولت بوده است، اما نمی‌توان به وضعیت پیمان جبلی،به عنوان رئیس صدا و سیما و فارغ التحصیل دیگری از دانشگاه امام صادق اشاره نکرد. او مدرک کارشناسی ارشد را در رشته معارف اسلامی و تبلیغ و مدرک دکترا را در رشته فرهنگ و ارتباطات از دانشگاه امام صادق دریافت کرده و عضو هیات علمی دانشگاه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران نیز هست.

پیمان جبلی

با توجه به این که مصوبه مورد اشاره هر نهاد و سازمانی که بودجه دولتی دریافت کند هدف قرار داده است به نظر می‌رسد وضعیت پیمان جبلی نیز اکنون همچون شرایط اعضای دیگری از کابینه باشد.

در واقع اسامی که به آنان اشاره شد به طور مستقیم در کابینه سیزدهم و در نقش‌های کلیدی حاضر هستند و در ادامه فهرست می‌توان به لیستی بلند بالایی از مدیران بیمه و بانکی کشور، مدیران رده‌های میانی و شاید حتی مدیران حاضر قوای مقننه و قضائیه نیز اشاره کرد.

مصوبه مورد اشاره اکنون آزمونی جدی برای دولت سید ابراهیم رئیسی است که آیا در نهایت از قانون تمکین خواهد کرد و اعضای هیات علمی‌های دانشگاه‌ها از کابینه به دانشگاه‌ها باز می‌گردند و یا این دولت نیز همچون سلفش دولت احمدی نژاد، راه‌هایی برای دور زدن قانون پیدا خواهد کرد.

از سوی دیگر به نظر می‌رسد با توجه به مصوبه ارائه شده تازه، نه فقط فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق بلکه سایر دانش آموختگان دانشگاه‌های دیگر کشور که در سمت‌هایی همچون ریاست و مدیرکلی جا خوش کرده‌‎اند و همزمان دفتری در دانشگاه‌های کشور با پلاک هیات علمی دانشگاه دارند، اکنون باید دست به یک انتخاب بزنند، چرا که دیگر امکان داشتن این دو دفتر و دو میز بر اساس قانون برایشان مقدور نیست.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
یک ذره شعور
0
0
يکشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
نگران نباشید. یک حکم حکومتی می گیرند و به ریش همه تان می خندند
ناشناس
0
0
يکشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
مدیران هم تراز انقلاب ، که شرایط اسفبار فعلی کشور در زمینه های مختلف حاصل درایت و مدیریت و تدبیر حضرات است !!!!
ناشناس
0
0
يکشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارین تا تو گندی دیگر بزنی .......وقتی دولت عدالت‌گستر خود اعمال نفوذ کرده و قانون را دور میزند از کاسب محل چه انتظاری دارید....؟
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
دولتی کاملا ناکارمد
شبخوش
0
0
دوشنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
این دولت کاری را انجام داد که باید سالهاقبل مثل هاشمی وخاتمی واحمدینژاد انجام میدادن یعنی آزاد سازی قیمت‌ها ولی خوب همه اونها دو دوره دوست داشتن درقدرت باشن واسه همین این قدر دور شد اصلاحات اقتصادی،،،اگربادلارهزارتومنی آزاد سازی قیمت‌ها میشد این فشار روی مردم نبود والان ما دوره سختش راگذرانده بودیم واین حال وروزمان نبود هنوزم زوده بفهمید اگه این کار نمیشد دیگه نه دولت پولی داشت که هی سوبسید بده وقیمت پایین نگه داره ونه توانش،،اقتصادایران داشت به فنا میرفت ولی خوب بازهم جلوش گرفت این دولت،،گرچه میتونست مثل بقیه بی‌خیال باشه وبچسبه به هشت سال شیرین درقدرت وبیخیال رانت وفساد دلار 4200بشه
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
فاتحه مملکت رو خوندن
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
اقای رئیسی شما انتقاددپذیر نیستید هیچ پیشرفتی جلوگرانی درکشوردیده نشده بس کنید
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
اونجا قبل انقلاب دانشگاه بود ! الان ... هست و نخاله پرور !
مردم می گویند دانشگاه امام صادق ریشه عقلانیت را تو کشور سوزانده !!!!
حامد
0
0
دوشنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
اخبار سرگرم کننده و سرکاری ... از قدیم هم گفتن که چاقو دسته خودشو نمیبره...بخوان به این مصوبه عمل کنن که دردولتو بایستی تخته کنن...مگه مصوبه همین سازمان را در خصوص تصدی ریاست دیوان محاسبات را به خاطر ندارید...چی شد؟اینم مثل همون وهمونهای دیگه...
جواد
0
0
دوشنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
کسی دلسوز این مردم نیست
اگر هستن برن ببینن سمت خوزستان با این ۸سال جنگ که تموم شدش چقدر آدم هایی هستن که حتی سرویس بهداشتیم ندارن
من دیدم که میگم خیلیا با دو خانواده فقط حقوق یارانه سر می کنن
اصلا اشک آدم در میاد می بینی فقر زیاد شده و آقایون بفکر مال جم کردنن
بابا می بینی بخودت میای عمرت گذشته و مالتم بدردت نمی خوره پس از الان بفکر شاسی بلندی پس فردا بفکر آخرت؟؟؟
حسین
0
0
دوشنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
نظر به پیام دوستنون که گفتند اینکار را اگر چند سال پیس خاتمی ورفسنجانی انجام میداد یه نگاهی به کابینه دولت محبوبشون رییسی بیاندازند که ببینند از کجا وچه مدرکی دارند که مردم به این فلاکت رسیدند وتقصیر را گردن کسان دیگر نیاندازند .لطفا وخواهشا از دایره انکار بیرون بیایید
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
اگر جرات دارن تمام مدارکشان را در خارج معادله سازی کنند تا معلوم شود حتی برای ...هم قبول نمی کنند واز زمان ورود به دانشگاه تا همین حالا چه بودجه ای صرفشان شده بدون هیچ خروجی ، واویلا از اه فقیر
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
قربون جددت سیدجان خدا قوت قبلا از هر اقدامی کمی به دورورت بیشتر توجه کنید و قبلا از شک کردن عزل شان کنید حواستون به خودتون باشه دشمن در کمین است و پشتت دیوار های بلند در پایهای ارگان های دولتی سنگری ساختن و برای دشمنی با انقلاب با جنگ نرم و جنگ سرد برخواستن من به عنوان نگهبان ( بسیجی هستم و شب تا سپیده سحر ) در امور داخل کشور هواسم به دشمن هست و افتخار میکنم بسیجی هستم در هر زمان احساس خطر کنم نیازی به هیچ حکم جهادی در مقابل دشمن و مبارزه با فساد ندارم چون پدرم هم در مقابل مبازه با فساد توسط دشمن کشته شد و با شیطان صفت جنازه پدرم را روی ریل آقا گذاشته اند و با گزارش های کذب اعلام کردن قطار کشته و هیچ نام و نشانه ای از قطار نبود و سپس گفتند که قطار به علت نداشتن بیمه قطار از محل وقوع جرم قتل به عنوان تصادف متوالی شد و این پیگیری ها تا سازمان ها پی در پی و با پیگیری های مکرر به سیستم های کامپیوتر رسید و سپس در نهایت جوابشان این بود در سال ۱۳۶۴ کامپیوتر وجود نداشته و در سیستمها و دفتر ها نیز ثبت تصادف با قطار نشوده نکته قابل توجه این است چگونه در کمیته امداد امام خمینی ( ره ) و در فوت نامه با تصادف با قطار بود و قسمت مهم همین که نام و نشانی از قطار وجود نداشته و ظلمی که به خانواده مومن و مظلوم و ضعیف روا شد به همین جهت تا نفس دارم و تا خون در رگم هست در مقابل تمام فساد های کلی کشورم مبارزه میکنم و تمام ثروتم را در راه اسلام خرج میکنم تا این ریشه کل فساد را از بین ببرم تا چنین ظلم و ستم های که لذتش را من چشیدم شاهد خانواده های دیگری نشوم از هیچ دولتی و مسول هم انتظاری ندارم و دونبال پست مقامی یا درجی نیستم فقط به لطف حکمت کریم الله که به من و خانواده ام صبر و سلامتی داده و تا کنون در مقابل دشمن دستم به خون هیچ آلوده نشود تا حدی قطع عضو شده ام در مقابل شمشیر خیلی بزرگ و در مقابل ضربه دشمن دست راستم را با هدف دفا کردن قرار دادم و انگشتاتنم قطع شد و مانع پیگیری ها فراهم شد و در حوزه دستگاه قضایی شهرستان شهریار در حقم بی عدالتی ها روا شد و بی گناه هم محکومیت صادر شد و حبس های که در زندان کشیدم از این بتر دیگه ظلمی و ستمی وجود ندارد وقتی که بی دل و بی گناه ابروی یک انسان و مسلمان را از بین برده باشند با ریختن خون مسلمان هیچ فرقی نداره وقتی که در چنین شرایطی قرار پیگیری و هم که احساس قدرت خاص خدارا در دل خالصت احساس میکنی که می توان در مقابل دشمن ایستادگی کرد ولی و اما یک لحظه در آن شرایط بحرانی خواص و حساس نبودن پدر در ذهن ظاهر میشود و این یک لذت خیلی خاصی معنوی دارد که بنده تا کنون فکر می کنم کسی این لذت خواص را نچشیده باشند من همیشه فکر میکنم تمام این ظلم و ستم ها و بی عدالتی های که در حقم روا شد با احترام نبود پدرم بوده که همیشه بسیجی بیگناه محکوم هستم و بی گناه در زندان ها در تحمل حبس به سر بردم اما آخرین زندانی که کشیدم دقیقا یک روز خاصی بود روز تولد پسرم مهدی پیگیری برگه پزشگ قانونی جهت قطع انگشتان به شعبه رفتم بدونه هیچ حرف و حدیثی قاضی ظالم از پشت میز بلند شد در را پشت سرم بست و مامور بدرقه امد بنده را به بازداشتگاه برد قبلا از رفتن به قاضی ظلم گفتم امروز برام یک روز خاصی هست و به کسی قول داده ام که تا یک ساعت دیگه باید برمیگردم از من ضامن
قبول کن تا فردا خودم بر میگردم قبل نکرد مجبور شده ام بهش حقیقت را هم بگم و گفتم چون امروز تولد پسرم هست و به پسرم قول دادم وسایل تولتش را باهم بگیریم ولی باز هم قبول نکرد و من هم سرم را به سمت پنجره به آسمان نگاه کردم از چشمانم اشک خون جاری شد و التماس نکردم فقط آخرین حرفم این بود بهش نگاه نکردم و گفتم انشالله این آخرین زندانی باشه که در حقم بی عدالتی شد پس از آزادیم اگه یکبار دیگه احساس کنم که راهی زندان هستم قسم به اسم خودم خوردم تمام زمین و آسمان را مثل اشک خون که از چشمانم جاری شده خون نکنم به سمت زندان ، به سمت زندان نمیروم من جز خدا از هیچ کسی ترسی ندارم زندان هم خودم ساختم و برایم یک دانشگاه بهشتی امام حسین سپس راهی زندان شده ام و برگشته ام و هیچ کینه ای از هیچ کسی ندارم ولی فقط منتظره آن لحظه ای هستم که راهی بهشت بشم
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
کاش در این سایت که به نظر اصلاح طلب هست اسمی هم از دولت فخیمه روحانی امثال ظریف و عراقچی و.. میبرد که آنها هم مدرس دانشگاه بودن و عضو کابینه بودند همچنین دولت خاتمی اما جالبه که فقط زوم کرده در دولت رییسی و احمدی نژاد
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
بله. وزرا و کارگزاران دولتهای قبلی هم عضو هیئت علمی دانشگاه بودند. نهاد ریاست جمهوری از دانشگاه درخواست ماموریت افراد را به این نهاد می داد. با موافقت دانشگاه کار شکل قانونی پیدا می کرد. نهایتا این دولت هم همین کار را می کند.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

تصویری به یاد ماندنی از بهروز وثوقی و جمشید مشایخی در قیصر

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

عکس جنجالی مسعود پزشکیان در کنار مولوی عبدالحمید

عکس زیرخاکی ۵۰ ساله از منوچهر وثوق، فردین، بهمن مفید و ایرج قادری

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ نمایی خاص از بهمن مفید و سعید راد در سال ۱۳۵۴

عکس/ نمایندگانی که به حضور ظریف در دولت رای موافق دادند

عکس/ قدیمی‌ترین تاس کشف شده در جهان متعلق به ایران

عکس/ زیبایی حیرت انگیز پاییز در کلیبر آذربایجان شرقی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

امام جمعه قم: حرمت قم نسبت به شهرهای دیگر چند برابر است

علم الهدی بالاخره پس از ۳ سال دولت رئیسی نگران گرانی ها شد

عکس/ عملکرد پرسپولیس و استقلال در ۱۰ دوره اخیر جام حذفی

مشخصات هواپیمای هشدار زودهنگام A-۵۰

مسعود جمعه مهاجم کنیایی و جدید استقلال کیست؟

لطفعلی خان زند کیست و چگونه به سلطنت رسید؟

کریمخان زند کیست و دوران سلطنتش چگونه گذشت؟

عکس / استوری بازیکنان تیم ملی برای تولد امیر قلعه نویی

اینفوگرافی/ مقایسه نرخ عوارض آزادراهی در ایران با سایر کشورها

اینفوگرافی/ فهرست پنجاه خوراک برتر جهان با گوشت گوسفندی!

مصرف مالیات برای توسعه با نظارت و انتخاب مستقیم مؤدیان

دلیل سفر کوتاه پزشکیان به سیستان‌وبلوچستان چه بود؟

توضیحات وزیر صمت درباره افزایش قیمت خودرو

همتی: دولت مصمم به اجرای اصلاحات اساسی است

عکس/ استوری آناهیتا همتی درباره آلودگی هوای تهران

واکنش خطیب نماز جمعه تهران به قطعنامه سازمان ملل

عکس/ قاب ویژه معاون خانم پزشکیان در تایلند

کدام کشورها نتانیاهو را دستگیر می‌کنند؟

عکس/ ایران خودرو افزایش قیمت‌ها را اعمال کرد

عکس/ داریوش فروهر در دفتر امام ۴۵ سال پیش

ادعای عجیب سعید جلیلی علیه بیژن زنگنه و دولت پزشکیان

پزشکیان: از روزی که آمدم هر روز بر طبل جنگ می‌کوبند

سیگنال مثبت دولت پزشکیان به برگزاری اعتراضات سیاسی/اصل ۲۷ قانون اساسی در دولت چهاردهم به شکل متفاوت اجرایی می‌شود؟

تورم ماهانه خانوار ایرانی چقدر شد؟

فیلم/ پزشکیان: در آموزش ما عدالت نداریم

سیستان و بلوچستان ارزان ترین استان کشور

آخرین عکس از چارلی چاپلین ۲ ماه قبل مرگش

اینفوگرافی/ محبوب‌ترین برند‌های موبایل در جهان

واردات دوباره گوشت قرمز تنظیم بازاری از افریقا

بی‌محلی دلار آزاد به افزایش نرخ نیما

واکنش فوری وزیر کار به حذف یارانه‌ها

مشترکان پر مصرف گاز نقره داغ می‌شوند

بهای نفت در بازار جهانی افزایشی شد

خاموشی‌های بخش خانگی کمتر خواهد شد

طلا باز هم اوج گرفت

اعلام زمان تحویل واحد‌های نهضت ملی مسکن

فیلم/ سرلشکر سلامی: مطمئن باشید از اسرائیل انتقام می‌گیرم

تصویری وحشتناک از برخورد موتورسوار با عابرپیاده!

با ۲۰ هزار میلیارد تومان کاسبی فیلترینگ چه کارهایی می‌توان کرد؟/ کاسبان فیلترینگ؛ تراژدی میلیاردی در سایه سیاست‌های محدودکننده!

واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ماجرای دختر علوم و تحقیقات

واکنش بایدن به حکم بازداشت نتانیاهو

عکس/ حرکت زیبای رسول خادم به مناسبت روز مرد

بیانیه ایران درباره قطعنامه شورای حکام

عکس / ابعادِ دم هواپیمای لجستیک سی۵

عکسی متفاوت از مسعود پزشکیان در سیستان و بلوچستان

عکس/ استوری سیدحسین حسینی برای امیر قلعه‌نویی

عکس/ آرامگاه شیخ صفی الدین اردبیلی

فیلم/ جشن تولد امیر قلعه نویی در کنار پسرش

فیلم/ حضور پزشکیان در گردهمایی سراسری مسئولین بسیج دانشجویی

آزمایش HIV محرمانه و رایگان است