اقتصاد۲۴- غذاهای حاوی فودمپ زیاد که باید محدود یا حذف شوند، عبارتند از:
سبزیجات: سیر، مارچوبه، پیاز، قارچ و کنگرفرنگی.
میوهها: سیب، انبه، گلابی، توت سیاه، هندوانه، آلو، هلو و خرما.
گوشتها: سوسیس و گوشتهایی که با سسها و فیلینگهای حاوی سیر یا پیاز سرو میشوند.
بیشتر بخوانید: خواص شگفت انگیز پوست و دانه هندوانه
ماهی: ماهیهایی که با سسهای حاوی سیر یا پیاز سرو میشوند.
چربیها: بادام، بادامهندی و پسته.
نشاسته و غلات: لوبیا، عدس و غذاهای حاوی گندم، جو و چاودار.
سایر مواد غذایی: شیر گاو، ماست، شیر سویا و عسل.
منبع: سلامتنیوز