تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۲

حمله شدید معاون پارلمانی رئیسی به ظریف

حسینی با بیان اینکه اگر این حرف‌ که باید به اندازه توانایی‌ها آرزو کنیم مبنا قرار می‌گرفت، انقلاب اسلامی و جنگ به پیروزی منتهی نمی‌شد، تصریح کرد: این سخنان برای توجیه رویکرد دیپلماسی التماسی گذشته و زیرسوال بردن سیاست متوازن و رو به گسترش آیت‌الله رئیسی است .

سید محمد حسینی

اقتصاد۲۴- سید محمد حسینی در یادواره شهدا و مراسم گرامیداشت سه عالم بزرگوار دیار سوادکوه (آیت‌الله صالحی مازندرانی، شهید آیت‌الله سلیمانی و شهید عبدالوهاب قاسمی) تاکید کرد: ملت ایران با اعتماد به نفس و خودباوری ضمن خنثی کردن توطئه‌ها و تحریم‌های دشمنان، مسیر عزت و اقتدار را طی می‌کند و دستاورد‌ها و موفقیت‌های چشم گیری رقم زده است.

حسینی خاطرنشان کرد: اخیراً یکی از سیاسیون دولت قبل گفته است «باید به اندازه توانایی‌ها آرزو کنیم»، قطعا اگر چنین حرف‌هایی مبنا قرار می‌گرفت، با امکانات اندک امام و مبارزان هرگز انقلاب اسلامی به پیروزی نمی‌رسید و استمرار نمی‌یافت و در جنگ تحمیلی که در آن ائتلاف نانوشته‌ای بین قدرت‌های جهانی وجود داشت به پیروزی نمی‌رسیدیم، بنابراین این سخنان که برای توجیه رویکرد دیپلماسی التماسی گذشته و زیرسوال بردن سیاست متوازن و رو به گسترش آیت‌الله رئیسی است، با شناختی که مردم از این جماعت دارند نمی‌تواند تزلزل و خللی در عزم و اراده مستحکم ملت ایران به ادامه مسیر پیشرفت و عزت ایجاد کند.

وی افزود: بی تردید اگر ملت ایران با نگاه شکست خورده‌ی سازشکاری و تسلیم در برابر قدرت‌های شیطانی حرکت می‌کرد در هیچ حوزه‌ای نمی‌توانست قدم از قدم بردارد در حالیکه اعتقاد راسخ داریم که «ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم» و اینکه امداد‌های غیبی و الهی شامل حال مجاهدان راه خدا می‌شود و اگر صرف تکیه به امکانات و توانایی‌های مادی تعیین کننده بود چگونه پیامبر اکرم می‌توانست در جزیرةالعرب در مقابل اشرافیت و کفار، رسالت خود را فراگیر کند.

معاون رئیس جمهور افزود: وقتی امام راحل در سال ۴۸ مباحث مربوط به ولایت فقیه را مطرح کرد عده‌ای آن را بیهوده توصیف می‌کردند و امام در پاسخ آن‌ها گفت که باید طرح و برنامه‌ای برای آینده وجود داشته باشد و این مباحث حداقل برای نسل‌های آینده مفید است، تاکید همواره امام راحل این بود که ما مامور به انجام تکلیف هستیم، نتیجه با خداست، متاسفانه برای برخی سیاسیون، منافع ملی فقط لقلقه زبانشان است، اما چون مرعوب قدرت ظاهری غرب هستند در عمل تامین کننده مصالح ملی و دینی ملت بزرگ ایران نیستند و در گذشته با طرح ناصواب دوگانه میدان و دیپلماسی و عدم بهره‌گیری از اقتدار کشور در عمل آسیب‌های فراوانی به جایگاه جمهوری اسلامی در جهان زده و سبب تبعات منفی اقتصادی برای کشور شد، این در حالی است که دولت کنونی اعتقاد راسخی به دیپلماسی عزتمندانه و سیاست خارجی متوازن دارد، همزمان با بازگشایی سفارت جمهوری اسلامی ایران در ریاض، ابرموشک هایپرسونیک فتاح نیز آزمایش شد و دوقطبی کاذب هم به‌وجود نیامد.


بیشتر بخوانید:  واکنش ظریف به ادعای حضورش در انتخابات مجلس


حسینی گفت: داشتن اقتدار و توان بازدارندگی فرمان الهی است که «و اعدوا لهم مااستطعتم من قوة» ملت ایران هیچ‌گاه به. دنبال تعدی به دیگران نبوده و نیست، اما ضعیف هم نیست که دشمنان مثل اوایل انقلاب به طمع تجاوز و اشغال بیفتند، اتفاقاً اگر قدرتمند باشیم در مذاکرات تامین کننده منافع کشور خواهیم بود و تجربه نشان داد که دیپلماسی خواهش و تمنا نه‌تن‌ها کارساز نبوده، بلکه طرف‌های مقابل را به اخذ امتیازات بیشتر ترغیب می‌کند مثل قضیه برجام که هنوز تعهدات خود را انجام نداده بودند برجام ۲ و۳ و ۴ یعنی منطقه‌ای، موشکی و حقوق بشری را مطرح کردند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: در هر عرصه‌ای از مواضع اصولی خود عقب‌نشینی کرده‌ایم دشمنان پیشروی کرده و نشان دادند که حد یقف ندارند و به تعبیر رهبر حکیم انقلاب می‌خواهند ما را به وضع قبل از انقلاب که تحت سلطه‌ی آمریکا بودیم برگردانند، لذا محافل بزرگداشت یاد و خاطره شهدا، روحیه ایثار و فداکاری، عزت، شجاعت و شهادت طلبی را در ملت ایران زنده نگه می‌دارد و اجازه نمی‌دهد عده‌ای با مغلطه و اغواگری ذلت را به ملت سرافراز ایران تحمیل کنند.

وی تصریح کرد: کسانی که در برابر غرب احساس خودباختگی می‌کنند، در دوران مسئولیت‌شان با دوگانه‌سازی میدان و دیپلماسی به مصالح ملی آسیب زدند و امروز با همان روحیه خودباختگی، مدعی هستند که آرزو‌ها باید به قدر توانایی‌ها باشد، اما ملت ایران در مکتب امام راحل درس خودباوری، عزت، اقتدار و ایستادگی در برابر ظلم آموخته است.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز /جدول

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

توییت فوتبالی بازیگر استقلالی سریال پایتخت

آغاز ثبت نام ایران خودرو خارج از سامانه یکپارچه

فیلم / طالبان زنی را که ۲۵ سال در زندان خانگی بوده آزاد کرد

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز شنبه ۱ مهر ۱۴۰۲ + جدول

عکس/ در فاصله بین دو نماز، نرخ دلار دو برابر شد

فیلم/ حضور همسر رونالدو در جشن روز ملی عربستان

با ترک یک عادت دیرتر پیر شوید

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱ مهر ۱۴۰۲ + جدول

جزئیات افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان در ۱۴۰۳ اعلام شد

فیلم/ رقص عربی رونالدو بعد از گلزنی برای النصر

فیلم/ خاطره زینب سلیمانی از هدیه حاج قاسم به یک خانم بدحجاب

زیان سنگین خریداران طلا

قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۱ مهر ۱۴۰۲ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۱ مهر ۱۴۰۲ + جدول

فیلم/ حرکت هوشمندانه راننده خودرو برای مقابله با سارقین

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

چند گام ساده برای افزایش طول عمر

فیلم/ چرا رشید آقا قد کوتاه شد؟

تغذیه مناسب برای تقویت استخوان

رکود و تعطیلی؛ این‌بار به بازار آهن سازان رسید/ دولت نه تنها کمک نمی‌کند که مشکلات را افزایش هم می‌دهد

بذرپاش: شاهد کاهش قیمت مسکن هستیم

سومین سهمیه المپیک برای ایران

بنزما هم لباس عربی پوشید

خانه‌نشینی اجباری دروازه‌بان استقلال

فیلم/ رئیس جمهور: ایران یکی از بازیگران اصلی نظم نوین جهانی است

چگونه وزن خود را کنترل کنیم؟

آمار رشد اقتصادی بهار اعلام شد

واکنش زاهدی به ناکامی مقابل النصر

برنامه روز نخست ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو + اینفوگرافی

دومین سهمیه المپیک برای کشتی فرنگی ایران

اشتیاق عجیب بازیگر سرشناس برای سفر به فضا

دومین مدال جهانی‌ علی ارسلان برای صربستان

محسن‌نژاد به مدال برنز جهان نرسید

امیرعبداللهیان: سیاست ما بازگشت به برجام است

بانک‌ها چگونه بنگاه‌داری می‌کنند؟ + اینفوگرافی

فیلم/ رقص عربی نیمار با لباس سنتی عربستان

توییت فوتبالی بازیگر استقلالی سریال پایتخت

تبلیغ ثبت نام لاتاری آمریکا در خبرگزاری دولت

فیلم/ لحظه روشن شدن مشعل بازی‌های آسیایی در استادیوم مرکزی هانگژو

شانس دوباره برای گرایی

فیلم/ ورود نیمار با استایل عربی به محل تمرین الهلال

شکست سنگین شاگردان مجیدی

برای برجام جایگزینی نیست

پیام رهبر انقلاب در پی رحلت آیت الله صلواتی