اقتصاد۲۴- در مراسم اختتامیه نمایشگاه، حمیدرضا شکری دبیر نمایشگاه فناوری و محصولات محرومیت زدا (آبادیران) ابتدا به ارائه گزارشی از عملکرد این نمایشگاه پرداخت و گفت: در این دوره بیش از ۱۵۰۰ نفر بازدیدکننده عمومی و بیش از ۸۰ نفر از مدیران دستگاههای اجرایی و نهادهای حکومتی از نمایشگاه بازدید کردند.
وی ادامه داد: علاوه بر تفاهمنامهها و قراردادهای اعلام شده از سوی شرکتها که بیش از ۱۸۰ عنوان بوده چند توافقنامه همکاری مشترک بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان نوسازی مدارس، صندوق های مختلف سرمایه گذاری، مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو، بنیاد علوی، کمیته امداد امام و معاونت اشتغال وزارت کار و... منعقد شد.
شکری در ادامه بیان کرد: بیش از ۶۰ توافقنامه همکاری مشترک به ارزش هزار و ۸۰ میلیارد ریال بین بنیاد علوی و موسسه دانشمند با شرکتهای دانشبنیان امضا شده است.
دبیر نمایشگاه آبادیران افزود: کمیته امداد امام خمینی(ره) هم دو تفاهم نامه همکاری مشترک در زمینه صادرات محصولات دانشبنیان و ۴۰ مورد تفاهمنامه با کارفرمایان برای به کارگزاری مددجویان در مشاغل دانشبنیان، فناور و خلاق امضا کرد. ۶۰ مورد تفاهم هم با راهبران شغلی در حوزه دانشبنیان، خلاق و فناور در این دوره از نمایشگاه صورت گرفته است.
وی افزود: توافقنامههای همکاری مشترک بنیاد احسان نیز در دو بخش قرارگاه نوآوری (هشت تفاهمنامه و سه قرارداد) و قرارگاه عدالتآموزی ( ۱۰ تفاهمنامه) به ارزش ۳۰ میلیارد ریال منعقد شده است.
در پایان این مراسم از سه شرکت دانشبنیان ارایه دهنده طرحهای برتر در زمینه محرومیتزدایی، پنج شرکت دانش بنیان فعال و سه غرفه برتر با بیشترین تفاهمنامه و قرارداد امضا شده به عنوان برترین معرفی و تقدیر شدند.
- شرکت دانشبنیان در حوزه مسکن و زیرساختهای توسعه روستایی برای طراحی و ساخت واحد شیرین سازی آب چاه ژرف شماره ۳ سیستان و بلوچستان با حداقل پساب
- شرکت دانشبنیان در حوزه کشاورزی برای ایجاد مجتمعهای مردمی برای تولید جلبک اسپیرولینا
- شرکت دانشبنیان در حوزه کشاورزی برای تولید بستر کشت مواد آلی با نام تجاری تکنوپیت
- در حوزه مسکن و زیرساختهای توسعه؛ یک شرکت فناور برای طراحی خانههای پیشساخته بتنی
- در حوزه کشاورزی؛ یک شرکت فناور برای دو رگگیری از دام محلی و افزایش تولید شیر و گوشت
- در حوزه سلامت؛ یک شرکت فناور برای تولید داروی دانش بنیان Leish G ۱ به عنوان اولین داروی بومی طبیعی درمان سالک جلدی
- در حوزه کشاورزی؛ یک شرکت فناور برای پیادهسازی نرمافزار هوشمند آبیاری بهینه در کشاورزی بدون هیچ سختافزار و حسگر محیطی
- در حوزه آبزیپروری؛ یک شرکت برای ارائه محصولی جایگزین سویا در جیزه غذایی آبزیان