تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۰۷ تير ۱۴۰۲

توزیع محموله ۱۰ هزار تنی شکر در بازار

مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی درباره وضعیت شکر در بازار توضیح داد: هیچ گونه کمبودی در زمینه شکر نداریم. توزیع در ۳ فروشگاه زنجیره‌ای آغاز شده و سایر فروشگاه‌ها نیز قول داده‌اند از فردا عرضه را شروع کنند.

شکر در بازار
اقتصاد۲۴- مسعود امراللهی - مدیر کل دفتر بازرسی و نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی - درباره علت کمبود شکر در بازار گفت: ما هیچ گونه کمبودی در زمینه شکر و در هیچ کالای دیگری نداریم. مسئله‌ای که وجود دارد این است که یک محموله ۱۰ هزار تنی شکر توسط شرکت بازرگانی دولتی برای صنوف مختلف در استان‌های مختلف توزیع شد و از این ۱۰ هزار تن کمتر از ۵۰ تن آن جذب بازار شده است.

وی در ادامه بیان کرد: تنظیم بازار شکر بر عهده انجمن قند و شکر قرار داده شده و این انجمن ۲۰ تن شکر سهمیه‌ای در اختیار فروشگاه‌های زنجیره‌ای قرار داده که ۵۰ درصد آن به فروش رسیده است. شکر برای بخش خصوصی است و فروشگاه‌های زنجیره‌ای باید تبادلات مالی خود را با آن‌ها به موقع انجام دهند که اقدام به این کار نکرده بودند و به همین دلیل با کمبود در بازار مواجه شدیم.


بیشتر بخوانید: تن ماهی گرانی شد


امراللهی افزود: کارخانجات تولید شکر متقاضی فروش شکر هستند، ولی به دلیل کمبود نقدینگی فروشگاه‌های زنجیره‌ای این شکر خریداری نشده است. احتکاری از سوی فروشگاه‌های زنجیره‌ای رخ نداده است و توزیع شکر در ۳ فروشگاه زنجیره‌ای آغاز شده و سایرین قول داده‌اند از فردا عرضه را شروع کنند.

مدیر کل دفتر بازرسی و نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی در یک برنامه تلویزیونی افزود: جهاد کشاورزی از یک ماه قبل شکر مورد نیاز را تخصیص داده است. عدم عرضه و احتکار دلیل کمبود شکر نیست.

وی ادامه داد: افزایش قیمت جهانی شکر رخ داده و وزارت جهاد کشاورزی قیمت پایه ثبت سفارش شکر را اصلاح کرده است. شکر در حد نیاز کشور موجود است و هیچ کمبودی نداریم. درب کارخانه ۲۵ هزار و ۵۰۰ و قیمت شکر فله مصرف کننده ۲۸ هزار تومان است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار