تاریخ انتشار: ۰۲:۳۲ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۲

طرز تهیه املت اسفناج؛ یک صبحانه جدی و مقوی

املت اسفناج یک غذای فوق العاده مغذی و خوشمزه است که برای صبحانه مفید می‌باشد.

طرز تهیه املت اسفناج

اقتصاد۲۴-املت اسفناج بسیار لذیذ است و بخاطر استفاده از اسفناج این غذا دارای آهن بسیاری است و برای کسیانی که کم خونی دارند بسیار مفید است.

مواد لازم:
اسفناج نیم کیلو

تخم مرغ ۳ عدد

نمک فلفل زردچوبه مقدار کافی

پنیر پیتزا مقدار کافی

قارچ ۱۰۰ گرم

روغن مایع مقدار کافی

طرز تهیه:
۳ عدد تخم مرغ را شکسته و ان‌ها را در صورت سالم بودن همراه با نمک و فلفل و زردچوبه داخل یک ظرف می‌ریزیم و هم می‌زنیم.

تابه را روی گاز گذاشته و وقتی روغن داغ شد تخم مرغ‌های همزده مرحله قبل را داخل تابه می‌ریزیم.

منتظر می‌شویم تا با حرارت ملایم گاز تخم مرغ‌ها نیم بند شوند.

اسفناج‌ها را شسته و ابکش می‌کنیم و سپس ان‌ها را با چاقو به صورت درشت خرد می‌کنیم.

سپس ان‌ها را داخل یک تابه بدون روغن می‌ریزیم و تابه را روی گاز می‌گذاریم و اسفناج‌ها را در تابه تفت می‌دهیم تا آب ان کشیده شود.

سپس داخل تابه روغن مایع می‌ریزیم و اسفناج‌ها را در تابه تفت می‌دهیم و به ان نمک و فلفل می‌زنیم.

قارچ‌ها را شسته و ان‌ها را به صورت ورقه‌ای و یا نگینی خرد می‌کنیم و داخل یک تابه با روغن و یا کره تفت می‌دهیم تا اب ان کاملا کشیده شود.

وقتی تخم مرغ نیم بند شد مخلوط اسفناج و قارچ را یک سمت تخم مرغ می‌ریزیم.

روی ان کمی پنیر پیتزا رنده شده می‌ریزیم. سپس تخم مرغ را از قسمت بودن مواد و خالی تا می‌کنیم تا روی قسمت مواد دار را بپوشاند.

سپس در تابه را می‌بنیدیم و منتظر می‌شویم با حرارت ملایم تخم مرغ ما بپزد و آماده شود.

منبع:وقت صبح

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار