تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲

بیش از ۱۰۰ هزار خانه لوکس در تهران شناسایی شد

رئیس سازمان امور و مالیاتی کشور گفت: میانگین مالیاتی که متوسط مشاغل در سال ۱۴۰۰ پرداخت کرده اند حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بوده، که این عدد در سال ۱۴۰۱ به نزدیکی ۵ میلیون تومان رسیده است.

خانه لوکس در تهران

اقتصاد۲۴- سبحانیان، رئیس سازمان امور و مالیاتی کشور در گفت وگویی تلویزیونی ضمن اشاره به میزان مالیات پرداختی مشاغل مختلف در سنوات گذشته گفت: میانگین مالیاتی که متوسط مشاغل در سال ۱۴۰۰ پرداخت کرده اند حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بوده، که این عدد در سال ۱۴۰۱ به نزدیکی ۵ میلیون تومان رسیده است. به عنوان مثال متوسط مالیاتی که دندانپزشکان در سال ۱۴۰۱ پرداخت کرده اند، ۳۵ میلیون تومان در سال بوده که بیشترین میزان مالیات بوده است.

وی ادامه داد: ابتدای امسال ۱۹۵۰ شرکت صورت حساب در سامانه مودیان صادر می‌کردند، ظرف ۵ ماه گذشته این عدد به بیش از ۳۳ هزار شرکت رسیده است. در نظام سنتی مالیاتی فضای اینطور بود که اگر اظهارنامه‌ای صادر می‌شد فرض بر این بود که این اظهار نامه اشتباه است و باید ثابت شود که اطلاعات آن درست است، اما اکنون این نگاه عوض شده و فرض بر این است که تمام اطلاعات درست است تا خلاف آن ثابت شود.

سبحانیان گفت: ما به دنبال این هستیم که شرکت‌های بزرگی که گردش‌های بسیار بزرگی دارند، نباید منابع دولت در دست آن‌ها باقی بماند و آن‌ها پرداخت مالیات را به تعویق بی اندازند، بلکه باید یک مالیاتی علی الحساب پرداخت کنند. ما به دنبال این هستیم که بخش عمده‌ی مالیات را دانه درشت‌ها پرداخت کنند. به عنوان مثال در سال گذشته بالغ بر ۱۵۰ همت، مالیاتی بوده که می‌توانستیم تنها از ۴۰ شرکت اخذ کنیم، اما طبق برخی قوانین نتوانستیم این کار را کنیم، چرا که شرکت با توجه به اینکه سود قابل توجهی کرده بود مثلا افزایش سرمایه داده و مالیاتی پرداخت نکرده است. در اینجا این سوال مطرح می‌شود که آیا راه بهتری برای حمایت از این شرکت‌ها غیر از معافیت‌های مالیاتی وجود ندارد؟ به نظر می‌رسد منطقی نیست از شرکتی که چند هزار میلیارد تومان سود کرده هیچ مالیاتی اخذ نشود که البته پیشنهاد آن در برنامه هفتم آوردیم.

۳۰ میلیارد تومان از ۵۰۰ سلبریتی و اینفلوئنسر مالیات گرفته شده

رئیس سازمان مالیاتی در پاسخ به سوالی مبنی بر آخرین وضعیت اخذ مالیات از سلبریتی ها، خانه‌های خالی و خودرو‌های لوکس گفت: برای سلبریتی‌ها و اینفلوئنسر ها، یک اداره‌ی مشخصی معین کرده ایم و مالیات ستانی از این افراد آغاز شده است که تا کنون برای ۵۰۰ نفر پرونده تشکیل شده است و حدود ۳۰ میلیارد تومان مالیات گرفته شده است.

وی افزود: همچنین متاسفانه یک برداشت غلطی به وجود آمده است که مالیات تنها از کارت خوان اخذ می‌شود که به هیچ وجه اینطور نیست، چرا که با استفاده از هوش مصنوعی و الگوریتم‌هایی که طراحی شده، اگر واریزی‌های به حساب افراد نیز خارج از عرف باشد قطعا از آن مالیات اخذ خواهد شد.

تا کنون ۱۱۰ هزار خانه لوکس فقط در تهران شناسایی شده است

سبحانیان با اشاره به اخذ مالیات از خانه‌ها و خودرو‌های لوکس گفت: ما هم در حوزه خانه‌های لوکس، خانه‌های خالی و همچنین خودرو‌های لوکس، طبق قانون عمل می‌کنیم. تا کنون حدود ۲۵۲ هزار خودروی لوکس شناسایی شده و تا کنون ۲.۳ هزار میلیارد تومان از آن‌ها مالیات اخد شده است. از طرفی در سال جاری عدد خودرو‌های لوکس به بالای ۳ هزار میلیارد تومان ارتقا پیدا کرده، بنابراین ۲۵۲ هزار خودرو لوکس شناسایی شده در سال گذشته، به ۱۷۰ هر خودرو تقلیل پیدا کرده است و میزان مالیات آن‌ها نیز به ۳ هزار میلیارد تومان رسیده است.

در سال گذشته ملاک شناسایی خانه‌های لوکس خانه‌های ۱۵ میلیارد تومان به بالا، در نظر گرفته شده بود و بر همین اساس حدود ۴۳ هزار خانه‌ی لوکس در سال ۱۴۰۱ در کل کشور شناسایی شد و ۲.۲ همت از آن‌ها مالیات ستانی شد. لازم به ذکر است ملاک خانه‌های لوکس در سال ۱۴۰۲، به ۲۰ میلیارد تومان ارتقا یافت، که تا کنون تنها در تهران حدود ۱۱۰ هزار خانه‌ی لوکس شناسایی شده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

مال مردم خوری با توبه و گریه و استغفار بخشیده نمی‌شود

اینفوگرافی/مهمترین کشور‌های واردکننده به ایران در ۱۴۰۴

بازار طلا منتظر نتایج مذاکرات؛ فعلاً خبری از حباب نیست/ اثر مذاکرات بر بازار طلا بیشتر از قطعنامه شورای حکام است

مبلغ وام ودیعه مسکن ۱۴۰۴ چقدر است؟

عکس/بنر نصب شده روی دیوار یک نانوایی جلب توجه کرد

جزئیات پیش‌فروش ارز اعلام شد

فیلم/روایت آزیتا حاجیان از نحوه آشنایی با محمدرضا شریفی‌نیا

ایران خودرو و سایپا چقدر محصولات خود را گران می‌کنند؟ +جدول

بازار آنلاین طلا ساماندهی شد

شاید صداوسیما باعث حذف تیم ملی شود!

پایان خوش تیم ملی در مقدماتی جام جهانی

تحرکات مشکوک در اسرائیل در آستانه دور ششم مذاکرات

چه کسی جای بن‌سلمان را می‌گیرد؟

عکس/نصب مجسمه ۱۵ متری آرش کمانگیر در میدان ونک

فرمانده سنتکام: حمله یکجانبه اسرائیل به ایران، نیرو‌های آمریکایی را در معرض خطر قرار می‌دهد

پیش‌بینی جالب درباره جمعیت ایران در سال ۱۴۱۲

عکس/پردیس احمدیه روز به روز زیباتر می‌شود

بازداشت یک پسر ۱۳ساله به اتهام جاسوسی برای ایران

سردار آزمون با شرایطی نگران‌کننده به آزادی رسید

تیراندازی خونین در مدرسه، ۹ نفر کشته داد!

هوای تهران ۶ درجه گرم‌تر می‌شود

این خط مترو تهران به مدت ۳ روز تعطیل می‌شود

طالبان با این حرکت باز هم ایران را سر کار گذاشت

قرارداد عالیشاه ۲ ساله تمدید شد

پرسپولیس و بیرانوند آشتی می‌کنند

کلثوم اکبری دوباره حاشیه‌ساز شد!

سگ‌گردانی در یک استان دیگر هم ممنوع شد

مهریه‌تان را با این روش به نرخ روز محاسبه کنید

صرفه‌جویی ۱۰۰ میلیون یورویی با بازسازی قطعات نیروگاهی / بازسازی و تدوین دانش فنی توربین فرانسوی توسط متخصصان داخلی

عکس/مهسا حجازی و بابک حمیدیان در پشت صحنه تاسیان

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

ازدواج خبرساز دختر رضا پهلوی با یک تاجر بزرگ

لیست سیاه در انتظار اتباع غیرمجاز ساکن در ایران

خودروی جدید کرمان موتور، KMC SR۳ در راه بازار + عکس

خبر مهم سازمان انرژی اتمی درباره ذخایر اورانیوم

عکس/ تیپ هنری بازیگر لیسانسه‌ها با یک تغییر شوکه کننده

کمبود این ویتامین باعث یبوست می‌شود

فیلم/ استایل هالیوودی بازیگر سریال شهرزاد در یک کشتی تفریحی

روزانه چقدر باید آب بخوریم؟

عکس/ شیرین سریال نون خ در شهر زیرزمینی ۵هزار ساله

اینفوگرافی/ سبک‌های معروف فرش ایرانی را بشناسید

بررسی صنعت طلا و جواهرسازی در هند

فیلم/ سوپرایز شگفت‌انگیزی که اشک لیلا بلوکات را درآورد

ایست موقت قیمت دلار در کانال ۸۲ هزار

عکس/ ژست جالب شهید همت ۴۴ سال پیش در حال صرف ناهار

پزشکیان: اقدامات آمریکا راه به جایی نمی‌برد

فیلم/ سرقت ضبط خودرو در اطراف دریاچه چیتگر تهران فقط در ۱۵ ثانیه

واکنش پرسپولیس به قرارداد و جدایی تیوی بیفوما

زیبایی شگفت انگیز شهرستان گرمی نگین سبز اردبیل

هشدار جدی مجلس درباره صدور قطعنامه شورای حکام