تاریخ انتشار: ۰۲:۴۲ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۲

دستور پخت «آش ترخینه»؛ غذای لذیذ استان مرکزی

آش کشک ترخینه یک آش بسیار خوشمزه و لذیذ است که می تواند گزینه مناسبی برای روزهای زمستان باشد.

دستور پخت آش ترخینه

اقتصاد۲۴- آش کشک ترخینه یکی از نامدارترین آش های ایرانی است که اصالتا برای استان مرکزی و شهر اراک است و می تواند برای مجالس شما و روزهای سر زمستان گزینه خوبی باشد.

مواد لازم:

نخود یک پیمانه

لوبیا چیتی یک پیمانه
عدس یک پیمانه

ترخینه دو پیمانه

سبزی آش ۳۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد متوسط

نعناع و نمک و فلفل به مقدار لازم

کشک به مقدار لازم

طرز تهیه:

ترخینه را در مقداری آب بخیسانید.

در یک ظرف بزرگ پیاز داغ درست کنید و نخود و لوبیا شسته شده را در قابلمه پیاز داغ بریزید و کمی تفت دهید و پنج پیمانه آب به آش ترخینه خود اضافه کنید و حرارت را نیز زیاد کنید و وقتی که آش شما به جوش آمد حرارت را کم کنید.

بعد از اینکه آش شما یک ساعت روی حرارت ملایم جوش خورد باید عدس و ترخینه را به مواد دیگر اضافه کنید .

در مرحله بعد نمک و فلفل غذای خودتان را اضافه کنید تا همه مواد آش مزه دار شود.

بعد از گذشت نیم ساعت سبزی آش را نیز به مواد خود اضافه کنید تا کم کم نرم و پخته شود.

بعد از اینکه آش شما به لعاب افتاد آماده سرو شدن است.

منبع: وقت صبح

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار