تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۲

شهرداری تهران ۴۰۰ زن و کودک را بی‌سرپناه کرد!

کمتر از یک ماه پس از تعطیلی همیشگی «مرکز جامع کاهش آسیب بانوان» در منطقه ۱۲ تهران، کانکس‌های ارایه خدمات به آسیب‌دیدگان در خلازیر نیز به همت شهرداری منطقه ۱۹ پایتخت تعطیل شد. در دوسال گذشته، ۷۰۰ آسیب‌دیده بی‌سرپناه شده و دست‌کم ۷ زن جان خود را به دلیل بی‌سرپناهی از دست داده‌اند.

شهرداری ۴۰۰ زن و کودک را بی‌سرپناه کرد!

اقتصاد۲۴- ۲۸شهریورماه امسال، آخرین روز فعالیت کانکس‌های خلازیر بود. کانکس‌هایی که طی ۳ سال اخیر، با عنوان «ایستگاه خدمات کاهش آسیب»، تحت مدیریت موسسه مردم نهاد «نور سپید هدایت» به کارتن‌خواب‌ها، معتاد‌های متجاهر و کودکان کار خدمات شبانه‌روزی ارایه می‌کرد.

کمتر از یک ماه پس از تعطیلی همیشگی «مرکز جامع کاهش آسیب بانوان» در منطقه ۱۲ تهران به همت «زاکانی» و تیم او در شهرداری تهران، با شروع نیمه سرد سال حالا شهرداری منطقه ۱۹ دو ایستگاه کاهش آسیب سازمان بهزیستی را که توسط موسسه مردم نهاد نور سپید هدایت اداره می‌شد، برایه همیشه تعطیل کرد. این ایستگاه‌ها در واقع کانکس‌هایی بودند که طی سه سال گذشته به صورت شبانه روزی، غذا، لباس مناسب فصل و خدمات کاهش آسیب به افراد بی‌سرپناه شهر ارائه می‌کردند.

شهرداری ۴۰۰ زن و کودک را بی‌سرپناه کرد!

حدود چهارصد زن و کودک بی‌سرپناه بزرگترین و پرخطرترین پاتوق شهر تهران خلازیر، روزانه به این دو کانکس مراجعه و خدمات دریافت می‌کردند. این اتفاق در حالی رقم خورد که هنوز برنامه بهتر و یا جایگزینی برای ارائه خدمات به این افراد توسط شهرداری تهیه و تدوین نشده است. موسسات غیردولتی سال‌ها تلاش کردند تا اعتماد آسیب دیدگان را جلب کرده و بستر را برای رساندن کمک‌های خیرین به نیازمندان به اصلاح «تهِ خطی» فراهم کردند. امروز، اما متاسفانه، تمام این تلاش‌ها، به لطف مدیریت غیر کارشناسانه مسوولان دولتی ناکام ماند.


بیشتر بخوانید:اعضای شورای شهر تهران با پول شهرداری به کربلا رفتند؟


تعطیلی و جمع‌آوری کانکس‌های ارایه خدمات خلازیر در پی چند روز اقدام عجیب شهرداری تهران انجام شد. به گفته منابع خبرنگار «فراز»، چند روز پیش از تعطیلی، از معاونت اجتماعی شهرداری منطقه ۱۹ به محل مراجعه کرده و لوگوی شهرداری را از بنِر نصب‌شده روی کانکس بُریده و با خود برده بودند. این منبع تایید کرد که تهدید‌ها و عدم همکاری‌ها برای خارج شدن کانکس‌ها از منطقه به صورت مکرر ادامه داشت.

تعطیل کانکس‌های ارایه خدمات خلازیر اما، آخرین حلقه از زنجیره‌ی قلع‌وقمع‌های زاکانی در حوزه آسیب‌های اجتماعی است. شهردار تهران که امروز به دستیاری ویژه رییس جمهوری در امور آسیب‌های اجتماعی نیز منصوب شده، تیر آخر را به تنِ نیمه‌جان مراکز رسیدگی به معتاد‌های متجاهر و بی‌سرپناهان یکی از پرجمعیت‌ترین پاتوق‌های پایتخت زد. تصمیمی که تنها یکی از پیامدهایش رونق‌گرفتن دوباره‌ی پاتوق‌ها در این منطقه است. علاوه بر این، شنیده‌ها حاکی از این است که تنها در یک سال اخیر، ۷ زن آسیب‌دیده به دلیل بی‌سرپناهی جان خود را در خیابان‌های پایتخت از دست داده‌اند.

شهرداری ۴۰۰ زن و کودک را بی‌سرپناه کرد!

با تعطیل مرکز جامع کاهش آسیب پارک شوش در ماه گذشته و جمع‌آوری کانکس‌های خلازیر در ۲۸ شهریورماه، در حالی که هیچ ابزار جایگزینی برای آن اندیشیده نشده، حدود ۷۰۰ نفر از کودکان بی‌سرپناه، معتادان متجاهر و زنان و مردان کارتن‌خواب تنها در طول یک‌ماه، در خیابان‌های تهران سرگردان شدند. از پیامد‌های پرخطر اجتماعی و بهداشتی این تصمیم شهردرای زاکانی اگر بگذریم، با فرارسیدن زمستان، تنها یکی از خطراتی که آسیب‌دیده‌ها را تهدید می‌کند، جان‌باختن از فشار سرما، گرسنگی و بی‌سرپناهی است.

منبع: فرازدیلی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ رقص امیرحسین زارع و رحمان عموزاد در عروسی حسن یزدانی

عکس/ نیوشا ضیغمی در کنار مادر جوانش

عکس/ سلفی جالب شقایق دهقان با حیوان خانگی‌اش

عکس/ رهبر انقلاب ۴۴ سال پیش با لباس محلی در سیستان و بلوچستان

آمار نگران‌کننده روند صعودی قتل در ایران/ رابطه معنادار و جدی میان فاکتور‌های اقتصادی و افزایش جرم و جنایت + جدول

قیمت ماهی امروز + جدول

حذف طبقاتی برنج ایرانی

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

پیش‌بینی فلاحت پیشه از آینده مذاکرات ایران و آمریکا

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

افزایش طلاق در مردان و زنان بالای ۶۰ سال

رهاسازی آب برای بختگان

فیلم/ برنامه وزیر پیشنهادی اقتصاد برای مدیریت اقتصاد کشور

برنامه سنگین کارتال برای پرسپولیس

آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش + لینک

عکس/ گریم وحشتناک مریم معصومی به سبک عروس مردگان

اینفوگرافی/ قیمت بنزین در کشور‌های جهان چگونه است؟

عکس/ گرانی فروش بلیت کنسرت روزبه نعمت الهی را متوقف کرد

پشت‌پرده ماجرای فروش بلیت ۳ میلیونی کنسرت

جواد آزاد کیست؟/ از مدیران مالی وزارت اقتصاد و دارایی را بشناسید

کدام بازیکنان پرسپولیس تمدید کردند؟

عکس/ تغییر عجیب چهره نفس بازغی با استایل کلاسیک

مشخصات خودروی کبرا ۲؛ خودروی زرهی قدرتمند ترکیه

عکس/ استایل هالیوودی شیرین تاسیان با لباس و دستکش قرمز

توضیحات وزیر اطلاعات درباره چگونگی دستیابی به اسناد اسراییل

عکس/ شکل و شمایل سربازان و فرماندهان عهد قاجار ۱۳۵ سال پیش در پادگان

عکس/ دیدار زهرا پزشکیان با خانواده الهه حسین‌نژاد

عکس/ چهره غمگین هاشمی رفسنجانی ۲۳ سال پیش در کنار پیکر عباس دوران

ماجرای سرقت اسناد هسته‌ای اسرائیل توسط ایران چیست؟

فیلم/ گزارش وزیر اطلاعات از دستیابی ایران به اسناد اتمی اسرائیل

اعتراضات ضدمهاجرتی خشونت‌آمیز در آمریکا

گزینه جدید خط حمله پرسپولیس کیست؟

فیلم/ بیش از ۸ میلیون نفر در اسنپ و تپسی کار می‌کنند

فیلم/ گفت‌وگوی علی ربیعی با خانواده الهه حسین نژاد

اعتراض مردم علویجه اصفهان علیه کوه‌خواری

عکس/ حضور دونالد ترامپ در سالن مسابقات UFC

سقوط ۸۴ درصدی حمل‌ونقل عمومی در استان تهران؛ چگونه نبود زیرساخت امن و ارزان جان الهه حسین نژاد را گرفت؟

عکس/ ترافیک کاربران در ChatGPT از ویکی‌پدیا عبور کرد

پایان مهلت قانونی اقامت اتباع غیرمجاز در تهران

وضعیت قرمز فرونشست زمین در جنوب غرب تهران

عکس/ ژست متفاوت مظفرالدین شاه ۱۲۰ سال پیش با سبیل چخماخی و شاخه گل

پس لرزه ادعا‌های همتی علیه مجلس ادامه دارد

عکس/ آخرین پست الهه حسین‌نژاد در اینستاگرام با متن عجیب

عکس/ پست غم‌انگیز مازیار لرستانی برای تولد پدرش با کیک خاص

عکس/ چهره جذاب دختر محمود نقاش با میکاپ بهاری

عکس/ لای پر قو بزرگ شدن به روایت تصویر

اظهارات جنجالی مجری سابق سی‌ان‌ان درباره ترامپ

واکنش امیررضا معصومی به شایعه تغییر تابعیت + عکس

بمب استقلال در آستانه انفجار