تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۰۸ مهر ۱۴۰۲

مدودف: مناطق جدیدی به روسیه می‌پیوندند

معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه گفت: روسیه عملیات نظامی ویژه را تا نابودی رژیم نازی در اوکراین و آزادی سرزمین‌های اولیه روسیه ادامه خواهد داد.

مدودف

اقتصاد۲۴- دیمیتری مدودف، در تلگرام نوشت: روسیه به پیروزی خواهد رسید و حتی مناطق جدید بیشتری در داخل آن وجود خواهد داشت.

مدودف در ۳۰ سپتامبر سالروز پیوستن لوهانسک و دونتسک، زاپوریژیا و خرسون به روسیه در یک همه‌پرسی، نوشت: امروز روز اتحاد مجدد مناطق جدید با روسیه است. یک سال پیش، در همه پرسی، ساکنان آن‌ها تصمیم سرنوشت‌سازی گرفتند - با وطن خود باشند.

این انتخاب نه تنها به نمادی از احیای عدالت تاریخی، بلکه همچنین از اتحاد مردم روسیه، اراده و فداکاری عظیم آن‌ها تبدیل شد.

پوتین در فرمانی ۳۰ سپتامبر را روز اتحاد مجدد نامیده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار