تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲

ورود دیوان محاسبات به رتبه‌بندی احکام بازنشستگان

دیوان محاسبات بر لزوم تسریع در اعمال قانون رتبه‌بندی در احکام بازنشستگان سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد.

ورود دیوان محاسبات به رتبه‌بندی احکام بازنشستگان

اقتصاد۲۴- کیومرث داودی معاون فنی و حسابرسی امور عمومی و اجتماعی دیوان محاسبات کشور در جلسه‌ای که با حضور مسئولان و نمایندگان سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت آموزش و پرورش و صندوق بازنشستگی کشور تشکیل شد، بر لزوم تسریع در اعمال امتیاز رتبه‌بندی در احکام بازنشستگان سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد.

در این جلسه، داودی با تاکید بر لزوم تسریع در رفع موانع اجرای این قانون، از تشکیل کمیته فنی با حضور نمایندگان دستگاه‌های مرتبط جهت احصاء دقیق بدهی قابل پرداخت به صندوق بازنشستگی کشوری خبر داد.

وی همچنین بر وصول کامل منابع مرتبط با سود سهام هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار