تاریخ انتشار: ۰۵:۱۹ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲

افزایش خطر ابتلا به دیابت با مصرف گوشت قرمز

یک تیم پژوهشی از دانشگاه هنگ کنگ به این نتیجه دست یافتند که خوردن گوشت قرمز ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و دیابت را تا 44 درصد افزایش دهد.

افزایش خطر ابتلا به دیابت با مصرف گوشت قرمز

اقتصاد۲۴- به گزارش آرتی عربی نوشت: «مجله قلب اروپا عنوان کرد: «پژوهشگران یک بررسی تحلیلی از ۷۰ پژوهش انجام دادند که شامل بیش از ۶ میلیون نفر از کشور‌های آمریکا، استرالیا، انگلیس، فرانسه، آلمان، چین، آفریقای غربی، کره جنوبی و سنگاپور بود و محققان در آن بر تأثیر خوردن ۵۰ گرم گوشت قرمز فرآوری شده و ۱۰۰ گرم گوشت برآوری نشده در روز تمرکز کردند.»

محققان دریافتند که افزایش مصرف گوشت قرمز فرآوری شده به میزان ۵۰ گرم در روز منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی تا ۲۶ درصد و دیتبت نوع ۲ تا ۴۴ درصد می‌شود.

آن‌ها افزودند که این درصد‌ها در کشور‌های شرقی به سبب مصرف کامل غلات و سبزیجات کمتر مشخص است.

منبع: شفقنا

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار