تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲

سقوط مرگبار یک زن از طبقه نهم هتلی در تهران

تحقیقات برای رازگشایی از مرگ زنی ۶۸ ساله که از طبقه نهم هتلی به پایین سقوط کرده و جانش را از دست داده توسط تیم جنایی پایتخت آغاز شده است.

خودکشی
اقتصاد۲۴- تحقیقات برای رازگشایی از مرگ زنی ۶۸ ساله که از طبقه نهم هتلی به پایین سقوط کرده و جانش را از دست داده توسط تیم جنایی پایتخت آغاز شده است.

ظهر دوشنبه اول آبان ماه به قاضی محمد جواد شفیعی بازپرس جنایی تهران خبر دادند که زنی حدودا ۶۸ ساله به طرز مشکوکی جان باخته است.


بیشتر بخوانید:  خودکشی غم انگیز دختر جوان در کرج + عکس


تحقیقات نشان می‌داد که این زن از طبقه نهم هتلی در پایتخت به پایین سقوط کرده و جانش را از دست داده بود. در ادامه بررسی‌ها معلوم شد که این زن ساعت ۱۲ ظهر دوشنبه برای یک شب اتاقی در هتل اجاره کرده و پس از گرفتن کلید وارد اتاقش در طبقه نهم شده بود.

وی سپس از بالکن اتاق به پایین سقوط کرده و مرگش نیز مشکوک بود. اما به گفته کارکنان هتل، کسی وارد اتاق این مسافر تازه وارد نشده بود و به نظر می‌رسید مرگ او خودخواسته است.

در ادامه ماموران خانواده متوفی را شناسایی کردند که آن‌ها در تحقیقات گفتند وی چند روز قبل خودکشی ناموفقی داشته است. او خودش را بلندی به پایین پرتاب کرده، اما زنده مانده است.

منبع: همشهری آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار