تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۰۴ آبان ۱۴۰۲

محسن رضایی: ارتش فلسطینی‌ها در حال تشکیل است

رضایی؛ دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا: همگان در حیرت ماندند که حماس و رزمندگان فلسطینی چگونه توانستند این شگفتی را رقم بزنند. این یعنی که ارتش فلسطین در حال تشکیل است؛ این قابلیت مگر با حمله زمینی از بین می‌رود؟ بیش از ۸۰ هزار نفر نیروهای آماده رزم وجود دارد.

محسن رضایی: ارتش فلسطینی‌ها در حال تشکیل است

اقتصاد۲۴-محسن رضایی؛ دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در نشست انتخاباتی مبنا که با شعار «مشارکت بالا، همگرایی و کارآمدی، مجلس انقلابی» با حضور محمدباقر قالیباف، غلامعلی حداد عادل و جمعی از نمایندگان مجلس و فعالان سیاسی، در حرم امام خمینی (ره) برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به تحولات اخیر فلسطین اظهار داشت: این نشست در شرایطی تشکیل شده که یکی از مهمترین رویدادهای تاریخ اسلام و انقلاب در حال وقوع است؛ این روزها حادثه بزرگی شروع شده و ادامه دارد و تاریخ مشخصی برای پایان آن وجود ندارد.

وی افزود: سوابق و علل این حادثه بزرگ باید مد نظر قرار بگیرد. این حادثه مملو از شگفتی است؛ سابقه این حادثه به جنگ جهانی دوم برمی‌گردد. بعد از جنگ جهانی دوم، آتش جنگ در همه‌جا خاموش شد الا در فلسطین که درگیری هنوز ادامه دارد.

دبیر شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: طرح دشمن، از نیل تا فرات بوده و اگر مقاومت فلسطینی‌ها نبود، دشمن وارد تمام کشورهای اسلامی می‌شد. انگلیسی‌ها رژیم صهیونیستی را تأسیس کردند و تا امروز هم کنار آن هستند.

رضایی با اشاره به حمایت‌های غرب از رژیم صهیونیستی بیان کرد: سوال ما از آمریکا و انگلیس این است که شما که می‌گویید از اسرائیل حمایت می‌کنیم تا یک منطقه‌ای برای زندگی یهودیان ایجاد کنیم تا زندگی کنند، چرا از ملت‌های خود حمایت نمی‌کنید؟ چه کسی این دروغ را قبول می‌کند؟ آنها تمام شعارهای خود را زیرپا گذاشتند و حقوق بشر تبدیل به یک شوخی شده است.

وی عنوان کرد: رییس‌جمهور آمریکا وارد مناطق اشغالی شد و گفت با تمام توان در کنار اسرائیل هستیم؛ البته در این ۴۰ سال اخیر آمریکایی‌ها می‌خواستند طوری وانمود کنند تا بتوانند برای صلح، با فلسطینیان روابط برقرار کنند. هم‌چنین دیدیم انگلیسی‌ها وارد عرصه شدند.

دبیر شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا خاطر نشان کرد: اینان برای مقابله با اسلام آمدند اما از سیاست چکش و سندان استفاده کردند؛ گفتند از این طریق هر نوع مقاومت را در منطقه نابود کنیم. حتی اگر با دولتی در منطقه ما همکاری می‌کنند، برای نابودی و سرکوب اسلام و مسلمانان است. اگر یک روز با امارات و عربستان همکاری می‌کردند، این هدف را داشتند و امروز مشخص شد.

رضایی اظهار داشت: دلیل دوم این وقایع و جنگ در فلسطین و ایجاد اسرائیل، نفت بوده است. دشمنان می‌خواستند کشورها پیشرفت نکنند تا نفت منطقه به غرب برسد.

وی گفت: سومین دلیل ایجاد اسرائیل این است که کشورهایی مانند ایران، ترکیه و مصر تمدن‌های بزرگی درست نکنند که مانع آنان شود و دشمنان بتوانند هر وقت خواستند به منطقه بیایند و با رقبای خود درگیر شوند.

دبیر شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا اظهار داشت: اینکه آمریکا می‌گوید با تمام توان از اسرائیل حمایت می‌کنیم، یه این معناست که آمریکا یعنی اسرائیل و همچنین انگلیس یعنی اسرائیل. اما ما برای امنیت فلسطین، اسلام، منطقه، امنیت مردم مسلمان و انسان‌ها از فلسطینی حمایت می‌کنیم.


بیشتر بخوانید: عضو مجمع تشخیص: ایران وارد جنگ نمی‏‌شود


رضایی با بیان اینکه کسبی فکر نمی‌کرد فلسطینی‌ها بتوانند چنین دستاوردی را رقم بزنند، عنوان کرد: همگان در حیرت ماندند که حماس و رزمندگان فلسطینی چگونه توانستند این شگفتی را رقم بزنند. این یعنی که ارتش فلسطین در حال تشکیل است؛ این قابلیت مگر با حمله زمینی از بین می‌رود؟ بیش از ۸۰ هزار نفر نیروهای آماده رزم وجود دارد. حالا یک جلاد پیدا شده که به هر چیزی که دستش می‌رسد، حمله می‌کند؛ کسانی که شعار هولوکاست می‌دانند، خودشان بدترین صحنه‌های تاریخ را رقم زدند. چرا آمریکا و اروپا از این فجایع حمایت می‌کنند؟

وی تصریح کرد: دیروز نتانیاهو می‌گفت که محاکمه من را بعد از ورود به غزه انجام دهید، از طرف دیگر بایدن و مکرون گفتند حمله زمینی به صلاح نیست. آنها این‌چنین به اختلاف رسیده‌اند.

دبیر شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: همه با هم متحد بودند که مردم غزه را کوچ بدهند و یک غزه‌ی نو ایجاد کنند و نتانیاهو هم هرکاری می‌خواهد انجام بدهد. بلینکن وزیر آمریکا به کشورهای منطقه گفته بود که خود را آماده کنید که هر کدام بخشی از مردم فلسطین را بپذیرید. آمریکایی‌ها و اسرائیل الان به بن‌بست رسیده‌اند. آمریکایی‌ها آمدند به ارتش اسرائیل کمک کنند اما لت و پار شدند.

رضایی خاطر نشان کرد: این حادثه نشان داد فلسطین زنده است؛ بنده دست تک‌تک این مجاهدان را می‌بوسم. هم‌چنین موضوع فلسطین در سراسر جهان اسلام زنده شد. اسرائیل ۱۰ سال چهره‌سازی کرده بودند که از طریق عادی‌سازی وارد دنیای اسلام شدند و ناکام شدند. هم‌چنین اسرائیل به ایران‌هراسی پرداخته بود و هیچکسی دوستی و برادری ایران با کشورهای منطقه را ندارد و ایران با اینکه در محاصره اقتصادی است، از ملت فلسطین حمایت می‌کند.

وی با اشاره به این نشست انتخاباتی بیان کرد: چقدر خوب که گروه‌های دیگر نیز چنین جلساتی داشته باشند و امروز روز وحدت و بیداری است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ حضور بازیکنان تیم والیبال بانوان ایران در امامزاده صالح

اینفوگرافی/ درصد رشد جمعیت در ایران، اروپا، آمریکا و خاورمیانه

عکس خبرگزاری فرانسه از مراسم رمی جمرات

عکس/ واکنش کاربران فضای مجازی به گاف ایران اینترنشنال در مورد فرزند رهبر انقلاب

عکس/ ساعت خاص و ۱۰ میلیاردی طارمی جلب توجه کرد

عکس/ استایل اروپایی چند جوان گیلانی ۴۹ سال پیش در بلوار گلسار رشت

عکس/ مراسم تشییع رضاخان ۸۱ سال پیش در قم

عکس/صداوسیما با کپی‌برداری از پشه چهره ترامپ را نقاشی کرد

عکس/ ژست احساسی مایکل جکسون ۳۲ سال پیش در کنار خواهرش جنت

عکس/ پوستر فدراسیون فوتبال برای بازی تیم ملی ایران با قطر

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

نسخه‌های تجاری؛ وقتی درمان به سود تبدیل می‌شود/ شرکت‌های دارویی در پشت پرده نسخه‌نویسی‌های غیرضرروی

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

عکس/نانسی با این استایل زیباتر از همیشه شد

عکس/دست‌نوشته جالب در یک سوپرمارکتی خطاب به نوجوان‌ها

عکس جدیدی که نفیسه روشن در اینستاگرام منتشر کرد

سوار تاکسی مرگ نشوید!

عکس بازیگر جذاب سریال پرنده سحرخیز در یک کافه

مبلغ وام ازدواج ۱۴۰۴ چقدر است؟

عکس/اتفاق تلخی که داغ المیرا شریفی‌مقدم را تازه کرد

طارمی: بعد از ۱۰ نفره شدن کارمان سخت شد

عکس/چراغ هشدار برای ایران در دوحه روشن شد!

عکس/رکورد عجیب قلعه‎‌نویی مقابل قطر!

شاگردان ژنرال در قطر مجازات شدند

چالش‌ها و نوع پرداخت دستمزد به «قصه گو‌های هالیوود»/ شغل مرموز صنعت سینما چه ویژگی‌هایی دارد؟

عکس/مچ‌بند مشکی ملی‌پوشان به احترام الهه

قیمت و مشخصات ولوو XC۹۰ مدل ۲۰۲۵ منتشر شد

گروسی برای دیدن عراقچی دو ساعت منتظر ماند!

خبر مهم تهران تایمز از تصمیم غافلگیرکننده ایران

عکس/گران‌ترین جدایی تاریخ رقم خورد!

عکس/پیغام غم‌انگیز الهه حسین‌نژاد به عموپورنگ

ایلان ماسک: بدون من ترامپ انتخابات را می‌باخت

تیم ملی ایران از جام جهانی آمریکا حذف شد؟

ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل قطر

عکسی که ثابت می‌کند علی کریمی در اصفهان است

خبر پزشکی قانونی درباره معاینه الهه حسین نژاد

یک امام جمعه درگذشت

عکس/نکته‌ای درباره ظاهر قاتل الهه حسین‌نژاد

دکترای افتخاری نتانیاهو به احمدی‌نژاد رسید!

فیلم / واکنش رونالدو به شعار مسی مسی توسط هواداران آلمان

کرملین: پوتین آماده ورود به حل مسئله هسته‌ای ایران است

تشخیص بیماری قلبی در چند ثانیه

ترامپ به دنبال لغو اعتبار دانشگاه کلمبیا است

سگ گردانی در لواسانات ممنوع شد

جمیله علم الهدی در انتصابات دولت رئیسی دخالت می‌کرد؟

عکس متفاوتی که از سردار قاآنی ثبت شد

فرمان جدید ترامپ علیه تمام ایرانی‌های دنیا

پیام تسلیت باشگاه پرسپولیس برای قتل الهه حسین نژاد

حواشی خبرساز درباره ماشینی که الهه حسین‌نژاد سوار شد

شکایت ایران از ادعای آژانس درمورد ضبط اسناد محرمانه بازرسان

گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور و ولیعهد عربستان

تکلیف حضور احمد نوراللهی در پرسپولیس مشخص شد

برادر زن سیدورف در استقلال پست گرفت؟!

شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد

رسوایی ورزشکاران دوومیدانی پای وزیر ورزش را به مجلس کشاند

احتمال توفان تندری در تهران از امروز