تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۰۷ آبان ۱۴۰۲

برق روسیه و آذربایجان راهکار ناترازی خواهد بود؟

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی گفت: بنده قبلا پیشنهاد دادم بهتر است دولت بخشی از وام بانک جهانی را برای توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر اختصاص دهد و به این ترتیب می‌توانیم این نیروگاه‌ها را به سرعت توسعه و برق مطمئن و پاک تحویل کشور دهیم.

برق روسیه و آذربایجان راهکار ناترازی خواهد بود؟

اقتصاد۲۴- سیدحمید حسینی، درباره راهکار‌های عبور از ناترازی برق اظهار داشت: باتوجه به اینکه در تولید و مصرف برق مخصوصا در تابستان ناترازی داریم باید برای حل این معضل مجموعه‌ای از راهکار‌ها را اتخاذ کنیم. یکی مدیریت مصرف است که در دو سال گذشته اقداماتی در این زمینه انجام شده است و برای اینکه مصرف را در ساعات پیک کنترل کند برای برخی صنایع در ساعاتی خاموشی اعمال کرد و همچنین با جابجایی ساعت کار واحد‌های صنعتی، تولیدی و ادارات تا حدی موفق شد بخشی از این کمبود را جبران کند.

وی افزود: دومین کاری که وزارت صمت و نیرو دنبال آن هستند اینکه واحد‌های بزرگ مصرف‌کننده برق اقدام به سرمایه‌گذاری در بخش تجدیدپذیر و نصب نیروگاه جدید کنند و باتوجه به اینکه دولت کمبود منابع دارد و بودجه‌های عمرانی دولت کمتر از مصوب ابلاغ می‌شود؛ می‌تواند راهکار مناسبی باشد و قطعا سومین راه‌حل هم واردات برق است.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی گفت: باتوجه به اینکه ما با کشور‌های شمال خزر اختلاف ساعت داریم، زمان مصرف برق متفاوت است بنابراین احتمالا کشور‌های شمالی مثل ارمنستان، آذربایجان و روسیه گزینه‌های خوبی برای تبادل و واردات برق خواهند بود، زیرا پیک مصرف ما با پیک مصرف این کشور‌ها متفاوت است.


بیشتر بخوانید:وزارت نیرو باید از صنعت برق خارج شود


وی تاکید کرد: ما هر کدام از روش و راه‌حل‌ها را هرچند واردات برای جبران کمبود برق انتخاب کنیم بهتر از این است که واحد‌های صنعتی را تعطیل کنیم. در شاخص‌های محیط کسب و کار که یکی زیرساخت‌ها بود همیشه بهترین رتبه را در برخورداری از زیرساخت‌ها مثل برق، گاز، فرودگاه و پایانه صادراتی برخوردار بوده‌ایم و این رتبه حدود ۵۰ بوده، اما اکنون این رتبه به شدت در حال کاهش است.

حسینی بیان داشت: قطعا ما نمی‌توانیم معطل باشیم تا تولید گاز افزایش پیدا کند یا سرمایه‌گذاری در نیروگاه‌ها به نتیجه برسد برای تغییر این وضعیت باید اقدام به تبادل و یا واردات از کشور‌های شمالی داشته باشیم و در این راستا قطعا آذربایجان ارمنستان و روسیه می‌تواننند به ما کمک کنند و می‌توانیم تبادلات برقی و گازی با این کشور‌ها داشته باشیم

وی خاطرنشان کرد: اگر منابع مالی داشته باشیم سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی واحد‌های تجدیدپذیر از نیروگاه‌های فسیلی مقرون به‌صرفه‌تر است و باتوجه به اینکه سرمایه‌گذاری بیشتری نیاز دارد، بنده قبلا پیشهاد دادم بهتر است دولت بخشی از وامی را که از بانک جهانی گرفته برای توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر اختصاص دهد و به این ترتیب می‌توانیم این نیروگاه‌ها را به سرعت توسعه دهیم و برق مطمئن و پاک تحویل کشور دهیم.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی گفت: ادامه وضعیت فعلی با توجه به رشد کم افزایش تولید قطعا می‌تواند صنعت را دچار چالش اساسی و کشور را با مشکل مواجه کند بنابراین باید همزمان با توسعه نیروگاهی برای تامین سوخت نیز فکر اساسی شود، یعنی توسعه میادین گازی و یا استفاده از متانولی که مازاد تولید داریم برای سوخت نیروگاه‌ها استفاده کنیم.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

چگونه انرژی روزانه‌مان را با تغذیه حفظ کنیم

وضعیت هواشناسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

فال حافظ روزانه سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴/ اول نیت کن بعد فالتو بخون

ورزش کردن در خانه را آسان کنید

عکس/ مراسم عروسی ملک حسین با ملکه نور ۴۷ سال پیش با استایل اروپایی

عکس/ شکل و شمایل کویت ۷۴ سال پیش با ساختمان‌های یک طبقه

بهترین رنگ فلفل دلمه‌ای برای تن‌درستی

عکس/ رئیس ساواک ۶۴ سال پیش در حال بوسیدن دست محمدرضا پهلوی

چقدر زمان نیاز است تا ابروها دوباره رشد کنند؟

نحوه ثبت نام وام ودیعه مسکن

عکس/ ژست صمیمی آرنولد با خنده های از ته دل ۱۰ سال پیش در کنار سیلوستر استالونه

تجارت رویا در مسیر کنکور/ هزینه مشاوره تحصیلی از ۱۵ تا ۱۲۰ میلیون تومان ناقابل

عکس/ ژست متفاوت هاشمی رفسنجانی در حال پریدن از رودخانه

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۰ خرداد ۱۴۰۴/ دو راهی خطرناک در بازار طلا

عکس/ چهره جوان ماهایا پطروسیان و جمعی از بزرگان سینما ۳۰ سال پیش در آمریکا

فرایند احراز هویت رانندگان تاکسی اینترنتی اصلاح می‌شود

خط و نشان محسن رضایی برای اسرائیل

عکس/ حمایت تراکتور از کاپیتان شجاع

عکس/ سوپر استار سینمای ایران مهمان ویژه تمرین تیم ملی

فیلم/ گروسی: ایرانی‌ها به من گفتند اگر به تاسیسات ما حمله شود، بمب اتم خواهیم ساخت

فیلم/ هشدار کمالوندی: همکاری‌ها با آژانش را به‌سطح عادی می‌رسانیم

ترامپ: تصمیم من برای اعزام گارد ملی، لس‌آنجلس را نجات داد

نتانیاهو: با غنی‌سازی بلندمدت اورانیوم در ایران مخالفم

انتشار جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی

فرمانده کل سپاه: اصابت موشک‌های ایرانی با اطلاعات به دست آمده از صهیونیست‌ها دقیق‌تر می‌شود

اندی خواننده لس آنجلسی بازداشت شد

ساعت بازی فردا شب ایران و کره شمالی

فیلم/ واکنش نماینده ایران در آژانس به ادعاهای گروسی

جناب خان هر شب روی صحنه

هشدار مهم شورای عالی امنیت ملی به اسرائیل

فروپاشی افسانه موساد و گسترش اهداف هسته‌ای ایران

وقوع انفجار در فولاد نطنز اصفهان

فراگیری افراطی هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها

بقایی: پیشرفت در مذاکرات منوط به درخواست آمریکاست

فیلم/ نماینده مجلس: عفاف و حجاب را نمی‌توان با زور جا انداخت

داوود عرب درگذشت

سوگلی قلعه‌نویی بلای جان تیم ایران

فیلم/ آتش‌سوزی گسترده در اسرائیل

فیلم/ برخورد پرنده با بوئینگ ۷۳۷ در حال فرود در مهرآباد

فیلم/ لحظه نجات جوان تهرانی در آب هاى ساحلى رامسر

جزییات پیش‌فروش ارز اعلام شد

سرمربی جدید مهدی طارمی در اینتر مشخص شد

کنایه یک استقلالی به خریدهای تابستانی پرسپولیس

اتصال ۷۱ درصد ایرانی‌ها به اینترنت با فیلترشکن

فیلم/ حمله معترض آمریکایی به سه مامور پلیس

بزرگ‌ترین حمله پهپادی روسیه به اوکراین