تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۱۹ آبان ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

نوه اسماعیل هنیه به شهادت رسید

نوه اسماعیل هنیه، رییس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در جریان بمباران غزه به شهادت رسید.

نوه اسماعیل هنیه

اقتصاد ۲۴- به گزارش قدس الاخباریه، «روی همام اسماعیل هنیه» نوه «اسماعیل هنیه» رییس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در جریان بمباران غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

وی که دانشجوی رشته پزشکی بود در جریان حملات بی‌رحمانه و ددمنشانه ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه و در نتیجه بمباران مدرسه «البراق» به جمع شهدای فلسطینی پیوست.

۲۵ مهرماه نیز جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی خانه اسماعیل هنیه، رییس دفتر سیاسی جنبش حماس در اردوگاه الشاطی واقع در نوار غزه را بمباران کرده بودند.


بیشتر بخوانید: اخراج اسماعیل هنیه از ترکیه تکذیب شد


کمی پیش‌تر وزارت بهداشت فلسطین در غزه در بیانیه‌ای جدیدترین آمار شهدا و مجروحان فلسطینی جنگ غزه را اعلام کرد. وزارت بهداشت فلسطین در غزه بیان کرد که در نتیجه حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر تاکنون ۱۱۰۲۵ فلسطینی به شهادت رسیده‌اند که ۴۵۰۶ نفر از آنان را کودکان، ۳۰۲۷ نفر از آنان را زنان و ۶۶۸ نفر از آنان را افراد سالمند تشکیل می‌دهند.

علاوه بر این وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که در نتیجه حملات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به باریکه غزه، بیش از ۲۷ هزار فلسطینی زخمی شده‌اند.

منبع: مهر
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
0
0
جمعه ۱۹ آبان ۱۴۰۲
تو رو خدا دیگه از این واژه ددمنشامه استفاده نکنین، بعضیها به مشکل میخورن ?
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار