تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۱۰ آذر ۱۴۰۲

قیمت گوشت ۴ برابر شد، اما صدایی از این منتقد درنیامد!

در شرایطی که عبدالله گنجی، روزنامه‌نگار شناخته شده در دولت روحانی از سیاست‌های اقتصادی به شدت انتقاد می‌کرد، اما انگار از نظر او، اجرای این سیاست‌ها در دولت رئیسی موفقیت‌آمیز بوده، چون کوچکترین اشاره‌ای به تورم افسارگسیخته فعلی ندارد

قیمت گوشت ۴ برابر شد، اما صدایی از این منتقد درنیامد!

اقتصاد۲۴- در شرایطی که عبدالله گنجی، روزنامه‌نگار شناخته شده در دولت روحانی از سیاست‌های اقتصادی به شدت انتقاد می‌کرد، اما انگار از نظر او، اجرای این سیاست‌ها در دولت رئیسی موفقیت‌آمیز بوده، چون کوچکترین اشاره‌ای به تورم افسارگسیخته فعلی ندارد.
کاربری در فضای مجازی با انتشار توئیتی قدیمی از گنجی و مقایسه با قیمت الان گوشت به این موضوع اشاره کرد و نوشت: «آقا عبدالله الان دیگه مشکلی برای خرید گوشت ندارید؟»

قیمت گوشت ۴ برابر شد، اما صدایی از این منتقد درنیامد!

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار