تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۲۱ آذر ۱۴۰۲

استوری محمدرضا گلزار بعد از پست گرفتن در فدراسیون تنیس + عکس

استوری معنادار محمدرضا گلزار بعد از دریافت حکم سرپرستی تیم ملی پدل را مشاهده می‌کنید.

محمدرضا گلزار
اقتصاد۲۴- از سوی فدراسیون تنیس؛ محمدرضا گلزار، بازیگر مطرح سینما و مجری سابق تلویزیون به‌عنوان عضو جدید هیات‌رئیسه انجمن پدل منصوب شد. او در همین راستا عکسی از خود در حین انجام ورزش پدل منتشر کرد تا نشان دهد انتخابش به این سمت، بی دلیل نبوده است.

محمدرضا گلزار

ورزش حرفه‌ای محمدرضا گلزار

محمدرضا گلزار به ورزش علاقه زیادی دارد، او ورزش والیبال را حرفه‌ای دنبال نمود و به عنوان بازیکن والیبال در پست لیبرو در تیم‌های استان تهران، پارس خودرو، شیشه و گاز و دیهیم حضور داشته‌است. او در لیگ برتر والیبال ۱۳۸۷ به عنوان مربی بدنساز تیم ارتعاشات صنعتی فعالیت می‌کرد.
همچنین به طور حرفه‌ای ورزش اسکی را دنبال کرده و کارت مربیگری اسکی آلپاین را دارد.
محمدرضا گلزار

محمدرضا گلزار

 

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار