تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۲۶ آذر ۱۳۹۷

باز پس‌گیری اراضی ملی از متصرفان در شهرستان لامرد و مهر

مدیرکل راه و شهرسازی استان لارستان از باز پس‌گیری اراضی ملی از متصرفان در شهرستان لامرد و مهر خبر داد.
81626

اقتصاد24 - باقری فرد مدیرکل راه و شهرسازی استان در خصوص رفع تصرف در دو شهرستان لامرد و مهر اظهار داشت:نیروهای یگان حفاظت این اداره کل زیر نظر مدیریت املاک و حقوقی به صورت شبانه روزی در حال گشت زنی و حفاظت از اراضی ملی در حوزه این اداره کل هستند و از ابتدای سال تا کنون بیش از ۱۷هزار مترمربع در این دو شهرستان رفع تصرف صورت گرفته است.





وی در ادامه افزود:در هفته اخیر نیز دو قطعه زمین در شهرستان لامرد در ابعاد ۳۹۶ متر مربع به ارزش ۲میلیارد و ۹۶۰ میلیون ریال و ۴۵۰ متر مربع به ارزش ۳ میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال با حکم دادگاه از مصرفان بازپس گرفته شد.

باقری فرد ادامه داد:در بخش گله دار شهرستان مهر ۹ قطعه زمین در سه پلاک به مساحت ۱۳۶۷ متر مربع به ارزش ۳۴ میلیارد۲۵۷ میلیون ریال تصرف شده بود که علی رغم چند مرحله تذکر ازسوی این اداره کل و عدم توجه به این اخطارها پرونده آنها به محاکم قضایی ارجاع داده شد و دادگاه شهرستان مهرپس از بررسی پرونده و محرز شدن تخلفات آنها  دستور تخریب این املاک را صادر نمود و این اداره کل در کمترین زمان ممکن اقدام به تخریب و بازپس گیری اراضی از متصرفان کرد و پس از طی مراحل قانونی این زمین‌ها جهت گروه‌های هدف در منطقه به آنها واگذار خواهد شد.

منبع: وزارت راه



ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار