تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۰۲ دی ۱۴۰۲

نظر اف‌بی‌آی درباره گروهک تروریستی منافقین

جنایت‌های گروهک تروریستی منافقین در رسانه‌ها و سازمان‌های مختلف بین‌المللی بازتاب یافته است.

نظر FBI درباره منافقین

اقتصاد۲۴-تلاش چند دهه‌ای کشور‌های غربی مدعی حقوق بشر برای تطهیر گروهک تروریستی منافقین با هدف استفاده ابزاری از آن به‌ویژه جهت اعمال فشار بر ایران، همچنان ادامه دارد؛ آن‌ها در حالی گروهک تروریستی منافقین را از فهرست سازمان‌های تروریستی خود خارج کرده و تحت حمایت خود از جهات مالی و سیاسی قرار داده‌اند که گستره جنایت‌های منافقین با هیچ معیار و مقیاسی قابل تقلیل نیست.

نگاهی به گزارش رسانه‌های غربی و نهاد‌های حقوق بشری بین‌المللی نشان‌دهنده عمق آگاهی کشور‌های غربی مدعی حقوق بشر از جنایت‌های منافقین با وجود اتخاذ استاندارد‌های دوگانه است.

به برخی از مهم‌ترین گزارش‌های رسانه‌های بین‌المللی و گروه‌های حقوق بشری درباره جنایت‌های منافقین پرداخته شده است.

گزارش اینترسپت از گروهک تروریستی منافقین

اینترسپت در گزارشی به اقدامات گروهک تروریستی منافقین طی دهه‌های گذشته پرداخته و می‌گوید: طی چهار دهه پس از گذشت فعالیت سازمان مجاهدین خلق مشخص شد که آن‌ها یک نسخه ستیزه‌جو از کلیسای ساینتولوژی هستند که صد‌ها بمب‌گذاری، خرابکاری و قتل را انجام داده‌اند؛ آن‌ها از زمان تاسیس در سال ۱۹۶۳ تاکنون هزاران ایرانی را به قتل رساندند؛ با وجود جنایت‌های بسیار سازمان مجاهدین علیه مردم ایران، احتمالا اصلی‌ترین قربانی این سازمان اعضایش هستند؛ مصاحبه با اعضای فراری آن در اروپا نشان می‌دهد که مجاهدین شمار زیادی از اعضای خود را حبس، ناپدید و شکنجه کرده و اعضای زن را مجبور به برقراری رابطه با مسعود رجوی کرده است؛ ضمن اینکه شمار زیادی از اعضای زن را با هدف تبعیت کامل از سازمان عقیم کرده است؛ آن‌ها حتی با صدام در جنگ علیه ایران همکاری کردند و عملیات مرصاد به نابودی تقریبی آن‌ها منجر شد؛ همین امر به صدور دستور انقلاب ایدئولوژیک منجر شد، دستوری که وحشت را بر اشرف حاکم کرد.


بیشتر بخوانید:متهمان پرونده سازمان مجاهدین خلق چه کسانی هستند؟


این گزارش اینترسپت می‌افزاید: نخستین گزارش‌ها به زبان انگلیسی درباره سازمان مجاهدین در پی اشغال عراق به دست آمریکا، از سوی دیده‌بان حقوق بشر و موسسه رند منتشر شد، با وجود این، مصاحبه با شش عضو فراری مجاهدین به اروپا که پیشتر دارای پست‌های ارشد در این سازمان بودند، توصیف بسیار خوبی از زندگی ناشناخته درون دیوار‌های اردوگاه را می‌دهد.

اینترسپت در مارس ۲۰۲۰ گزارشی را براساس مصاحبه با شش نفر از اعضای جداشده منافقین منتشر کرد.

این گزارش که مفصل‌ترین گزارشی است که تا آن زمان درباره زندگی درون اردوگاه منافقین، منتشر شد، ابعاد ناگفته‌ای از زندگی در اشرف را تشریح می‌کند؛ مصاحبه‌شوندگان گفتند که فقط دیگر اعضای مجاهدین خلق واقعا می‌توانند حرفشان را درک کنند؛ افرادی که طی بیش از ۲ دهه هیچ تماس یا خبری از خانواده‌های خود نداشتند، زیرا گروهک آن‌ها را از ارتباط با نزدیک‌ترین افراد خانواده منع می‌کرد؛ آن‌ها قربانی بردگی جسمی و روانی بودند.

یک عضو جداشده منافقین در مصاحبه با اینترسپت پس از ارائه توضیحاتی درباره نحوه پیوستنش به منافقین، از بی‌خبری طولانی مدت درباره فرزندش به شدت ابراز ناراحتی کرد.

او با اشاره به اینکه در سال ۱۳۶۵ زمان حضور در کانادا مجددا با منافقین مرتبط شد، گفت: من وظیفه جمع‌آوری کمک مالی برای سازمان را داشتم؛ پس از مدتی برای انجام ماموریتم از کانادا به آمریکا نقل مکان کردم و در سال ۱۳۷۵ برای گذراندن دوره آمورش اجباری نظامی به اردوگاه اشرف در شمال عراق رفتم.

به گفته او، سران منافقین او را برای انجام ترور در ایران انتخاب کردند و وعده دادند که فرزندش را نزد مادرش در کانادا باز گردانده و به او ماهانه می‌دهند.

او می‌گوید: آن‌ها دیگر به من اجازه تماس با خانواده یا ارتباط با جهان خارج را ندادند؛ تنها ارتباط ما با جهان خارج در سال ۲۰۰۳ پس از ورود نظامیان آمریکایی به اشرف رخ داد.

این عضو بریده منافقین پس از ملاقات یکی از دوستانش در اشرف دریافت که فرزندش همچنان در ایران در کنار خانواده‌اش است و توسط پدربزرگ و مادربزرگش پرورش یافته است؛ در عین حال، پلیس کانادا، او را به دلیل کودک‌دزدی تحت تعقیب قرار داده است.

درخواست او برای ملاقات با فرزندش به بازداشت خشونت‌بار از سوی منافقین منجر شد؛ به گفته فرد مذکور، سازمان قصد داشت که او را قربانی روند معمول ناپدیدشدن اجباری کند؛ تلاش او برای آزادی از کامیون در حال حرکت به سمت ابوغریب سبب شد تا موفق به دریافت کمک حاضران در جاده شده و بتواند فرار کند.

یکی دیگر از کادر‌های ارشد منافقین که در سال ۲۰۱۴ پس از ۳۴ سال این گروهک را ترک کرد، به اینترسپت، گفت: نمی‌دانستم زنده‌ام یا مرده؛ وقتی برای نخستین بار وارد اینترنت شدم حقیقت را دیدم؛ سپس درباره فرقه‌های جست‌وجو کردم و فهمیدم ما ربات هستیم.

او می‌گوید که پس از یک عمر فداکاری برای سازمان دریافت که در چنگال یک سازمان توتالیتر گرفتار شده است.

اینترسپت به نقل از اعضای بریده منافقین، نوشت: در سال پایان جنگ رژیم بعث علیه ایران، حدود ۷۰۰ نفر در اشرف بازداشت شد و به سلول انفرادی منتقل شدند؛ با وجود این به دیگر اعضا گفته شد که آن‌ها برای آمورش یا عملیات رفته‌اند.

این عضو بریده از منافقین، می‌گوید که پس از اعتراض به رجوی در این باره، خودم جز ناپدیدشده‌ها شدم؛ چهار ماه در سلول انفرادی ضرب‌وشتم شدم؛ رجوی در مراسم ناهاری پس از آزادی از سلول به من گفت که حتی مرگ هزار نفر شما هم به اندازه زندگی مریم رجوی ارزش ندارد، پس شتر دیدی، ندیدی؛ چند هفته بعد یک به یک اعضای ناپدید شده آزاد شدند؛ دریافتیم که این فقط تلاش رجوی برای نمایش قدرت بود.

گزارش در بخشی دیگر با اشاره به گفته‌های ۲ نفر از اعضای زن فراری منافقین آورده است که منافقین برخلاف ادعاهایش هیچ ارزشی برای زنان قائل نیست.

یکی از اعضای زن بریده از منافقین که در دهه ۱۳۶۰ با توصیه همسرش به منافقین پیوسته بود، تاکید کرد: زنان فقط ابزار کنترل مردان بودند؛ آن‌ها فرزندان ۶ ماهه و پنج ساله من را گرفتند و من را نیز مانند دیگر اعضا مورد شست‌وشوی مغزی قرار دادند؛ مریم رجوی به ما برای درخواست رابطه با مسعود رجوی فشار می‌آورد.

یکی دیگر از زنان بریده از منافقین، گفت: شما سازمان و جنگ روانی آن را نمی‌شناسید؛ آن‌ها افراد را ترور شخصیت می‌کنند؛ طوری که حتی خانواده‌ات هم دیگر به تو اعتماد نمی‌کنند؛ من در سال ۲۰۰۰ به نقطه فروپاشی نزدیک شدم؛ برنامه فرارم از سوی همراهم لو رفت و من به شدت شکنجه شدم؛ ۱۴ سال پس از آن تقریبا زندانی بودم.

او از عقیم شدنش به عنوان یک واقعه تلخ یاد کرد و گفت: زنان در گروه‌های ۲۰ تا ۳۰ نفره برای عقیم شدن برده می‌شدند؛ عمل توسط یکی از اعضای زن سازمان که آموزش دیده بود، انجام می‌شد؛ پس از مخالفت‌های زیاد در نهایت من هم در سال ۲۰۱۱ عمل شدم.

او می‌گوید: پس از فرار وقتی برادرم را دیدم، حسی به او نداشتم؛ خرید با پول تجربه عجیبی بود؛ اکنون خانواده‌ای ندارم؛ در شرایط پناهندگی زندگی می‌کنم؛ سازمان زندگی من را نابود کرد.

یکی دیگر از اعضای بریده از منافقین، گفت: آن‌ها زندگی ما را با اهداف دروغین نابود کردند؛ در سال ۲۰۱۲ از منافقین جدا شدم؛ دخترم هم در سال ۲۰۱۸ جدا شد؛ اکنون در فرانسه زندگی می‌کنیم؛ ۲ دخترم پس از ۳۷ سال یکدیگر را در شبکه‌های اجتماعی پیدا کردند.


بیشتر بخوانید:حرف و حدیث‌ها درباره شرایط جسمی نامساعد مریم رجوی


اینترسپت با اشاره به اینکه بیشتر اعضای منافقین اکنون در دهه پنجم و ششم زندگی خود هستند، نوشت: مجاهدین از کودکان یتیم عراقی به عنوان اعضای جدید استفاده کردند.

اینترسپت همچنین با اشاره به نامشخص بودن منابع مالی گروهک تروریستی منافقین، به هزینه صد‌ها هزار دلاری منافقین برای خروج نام خود از فهرست سازمان‌های تروریستی آمریکا پرداخته و به نقل از یکی از مقام‌های اداره مبارزه با تروریسم دولت باراک اوباما، نوشت: مطمئنا آن‌ها در ایران خواهانی ندارند؛ تاریخ آن‌ها بسیار هولناک است.

براساس گزارش اینترسپت، در حالی که گزارش‌ها از حمایت رژیم صهیونیستی از منافقین خبر می‌دهند، از آن زمان تاکنون ده‌ها سیاستمدار آمریکایی از جمله جان بولتون و رودی جولیانی از منافقین حمایت کرده‌اند.

گزارش گاردین از کارزار دفن تاریخ خونین منافقین

گاردین در گزارشی درباره کارزار چند میلیون دلاری منجر به حذف نام منافقین از فهرست سازمان‌های تروریستی آمریکا، نوشت: کارزار دفن تاریخ خونین مجاهدین در بمب‌گذاری‌ها و ترور‌های منجر به جان‌باختن هزاران ایرانی و به تصویر کشیدن آمریکا به‌عنوان متحد وفادار از طریق اعضای کنگره، گروه‌های لابی در واشنگتن و مقام‌های بانفوذ این کشور رخ داد.

گزارش در بخشی با ارائه توضیح درباره مبالغ دریافتی از سوی سیاستمداران آمریکایی، به موضوع استفاده ابزاری آمریکا از منافقین پرداخت.

دیده‌بان حقوق بشر: سازمان علیه مردم ایران و اعضای خود همزمان دست به جنایت زد

دیده‌بان حقوق بشر در فوریه ۲۰۰۶ گزارشی درباره جنایت‌های منافقین منتشر کرد.

این نهاد بین‌المللی در گزارش خود تاکید کرد که گروهک تروریستی منافقین جدا از جنایت‌ها علیه مردم ایران، علیه اعضای خود نیز دست به جنایت از جمله حبس طولانی مدت چند ساله در سلول انفرادی، آزار جسمی و جنسی و شکنجه می‌زند.

در بخشی از گزارش آمده است که اعضای ناراضی مجاهدین به زندان ابوغریب منتقل و در آن جا شکنجه می‌شدند؛ در برخی از موارد، شکنجه‌ها سبب مرگ برخی از اعضای مجاهدین شده است.

نظر اف‌بی‌آی درباره منافقین

«aei» در مارس ۲۰۲۳ با اشاره به سابقه جنایت‌کارانه منافقین، نوشت که با وجود این واقعیت، وزارت خارجه آمریکا در سال ۲۰۱۲ نام منافقین را از فهرست سازمان‌های تروریستی خود حذف کرد.

این در حالی است که اف‌بی‌آی در سال ۲۰۰۴ نگرانی گسترده دولت آمریکا درباره این گروهک را مورد تاکید و تایید قرار داد.

براساس گزارش مذکور، تحقیقات نشان می‌دهد که منافقین در برنامه‌ریزی و اجرای اقدام‌های تروریستی فعالانه حضور دارند؛ فایل‌های صوتی از مکالمه سران این گروهک برای انجام اقدام‌های تروریستی مانند بمب‌گذاری نیز وجود دارد و تحقیقات مشترک آلمان و فرانسه نیز این موضوع را تایید می‌کند.

براساس گزارش اف‌بی‌آی، منافقین به دنبال راه‌اندازی دفتر در واشنگتن هستند و به بهانه‌های حقوق بشری مرتبا با اعضای کنگره آمریکا لابی می‌کنند؛ چنین لابی‌هایی می‌تواند امنیت آمریکا را به مخاطره بیندازد.

گزارش سی‌ان‌ان از شکست‌های مکرر منافقین

سی‌ان‌ان در جولای ۲۰۲۳ با اشاره به شکست‌های مکرر منافقین، نوشت: سازمان مجاهدین خلق به دلیل تاریخ خشونت بار خود و حمایت از رژیم صدام در دوران جنگ علیه ایران مورد انتقاد است.

براساس گزارش این رسانه آمریکایی، این گروهک تا فروپاشی فاصله چندانی ندارد.

منبع: میزان
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ پرسپولیس چند بار قهرمان سوپرجام شد؟

عکس/ پوستر پرسپولیس برای دیدار با سپاهان

عکس/ پوستر AFC برای مسابقه سوپرجام بین پرسپولیس و سپاهان

عکس/ نورا هاشمی با لباس محلی در قشم

عکس/ ترکیب پرسپولیس مقابل سپاهان

عکس/ کاریکاتور کریم باقری در دستان بانوی هوادار پرسپولیس

عکس/ شبنم قلی خانی و مستانه مهاجر در دبی

عکس/ حضور خبرنگاران در محل دیدار پزشکیان و پوتین

اینفوگرافی/ تفاوت شکست خوردن با بازنده بودن

تصویری از ایلان ماسک و جف بزوس ۲۰ سال پیش

تورم دلاری به بازار دستگاه‌های فلزیاب رسید/ افزایش ۱۰۰ درصدی جویندگان گنج در ۷ سال گذشته

عکس/ نماز خواندن هیات همراه پزشکیان در کاخ کرملین

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

باید‌ها و نباید‌های مهم در دوران بارداری

فیلم/ مقیسه قاضی چه پرونده‌هایی بود؟

راز شگفت انگیز طول عمر ژاپنی‌ها چیست؟

فیلم/ بارش زیبای برف هم‌اکنون در فرحزاد تهران

عکس/ چهره خاص و دیدنی گوگوشِ در کنار پدرش ۶۴ سال پیش

انجمن کم درآمدان گمنام چیست؟

فوری؛ مدارس این استان یکشنبه ۳۰ دی تعطیل شد

عکس/ بازتاب حادثه تروریستی تهران در الجزیره انگلیسی

عکس/ ترافیک شدید در بزرگراه‌های تهران

عکس/ استقبال قاضیِ مقیسه از حمید نوری

فیلم/ بارش شدید برف سعادت آباد را سفید پوش کرد

عکس/ تمرین تیم استقلال در کمپ ناصر حجازی

قاضی علی رازینی کیست؟/ از چهره‌های مهم قضایی که امروز ترور شد

گاندو دوباره به تلوزیون می‌آید

فیلم/ سخنان ۲۵ روز پیش قاضی مقیسه چه بود؟

فیلم/ علی رازینی درباره ترورش چه گفته بود؟

موضع پزشکیان در مصاحبه با NBC سازنده، منطقی و عزتمندانه بود

محمد مقیسه کیست؟/ زندگی قاضی جنجالی دستگاه قضایی؛ از آغاز تا ترور

فیلم/ دکوراسیون مدرن خانه شبنم مقدمی در برج لاکچری تهران

آرمان رمضانی از استقلال جدا شد

اینفوگرافی/ ۱۰ استارتاپ بزرگ ایران با ارزش ۱۰۰ هزار میلیارد تومان

فیلم/ تایید حضور نیروی نفوذی در ترور دو قاضی

عکس/ پوشش برف در ایران از نگاه ناسا

تکذیب ادعای بازداشت کارکنان دیوان عالی کشور

معرفی مشخصات نارنجک انداز ایکس ام۲۵

عکس/ نمایی از ساختمان محل ترور ۲ قاضی دیوان عالی کشور

عکس/ استوری احساسی بهنوش بختیاری در اینستاگرام غوغا کرد

عکس/ واکنش ربیعی به حادثه تروریستی امروز

متن معاهده راهبردی ایران و روسیه + جزییات

عکس/ واکنش رشیدپور به تویت عجیب سعید جلیلی

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

قیمت طلا به سقف ۶ هفته اخیر رسید

عکس/ قاب ماندگار عارف، ناصر حجازی، ستار و پروین با استایل خاص

بهرام سکان یا بهرام سوم کیست؟/ یکی از شاهان ساسانی که سلطنتش کوتاه بود

عکس/ چهره متفاوت آتنه فقیه نصیری، سحر ولدبیگی و حمیرا ریاضی در سال ۷۹

تکذیب ادعای ترور قاضی حسینعلی نیری

فیلم/ جزئیات ترور دو قاضی از زبان سخنگوی قوه قضائیه

افزایش دوباره قیمت مرغ از این تاریخ

فیلم/ انتقال پیکر قضات و فرد ضارب بعد از حادثه امروز تیراندازی

قاضی رازینی در گذر زمان از سال ۱۳۵۷ تا امروز

سوابق و ماجرای ترور قبلی قاضی علی رازینی

آشنایی با سوابق و بیوگرافی قاضی محمد مقیسه

حضور فعال بیمه ما در نمایشگاه پتروکم

فیلم/ پریناز ایزدیار هم کمدین شد

دلایل افزایش ۷۶ درصدی سود عملیاتی تکیمیا

بانک دی، پیشتاز در وصول مطالبات

گزارش بورس امروز شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳

انتشار اوراق گواهی سپرده خاص بانک رفاه کارگران ادامه دارد

معرفی خودرو مرسدس بنز S کلاس با موتور V ۱۲ + عکس