تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۱۰ دی ۱۴۰۲

دسترسی به داده‌های کیفیت هوای تهران محدود شد؟

مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران درباره محدودیت در دسترسی به داده‌های سایت شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: اطلاعات موجود در سایت شرکت به هیچ وجه از دسترس خارج نشده است و شهروندان می‌توانند به‌صورت ۲۴ ساعته از تمامی اطلاعات موجود در سایت استفاده کنند.

دسترسی به داده‌های کیفیت هوا محدود شد؟

اقتصاد۲۴-تهران از جمله کلانشهر‌هایی است که در نیمه‌دوم سال با آلودگی هوا دست و پنجه نرم می‌کند به‌گونه‌ای که آذرماه امسال شهروندان تهرانی یک روز هوای پاک، هشت روز هوای قابل قبول، ۱۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و چهار روز ناسالم تنفس کردند. برای ثبت این داده‌ها و گزارش وضعیت کیفیت هوای تهران در بخش‌های مختلف این استان ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوا جایگذاری شده است که مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران از افزایش ۶ ایستگاه سنجش کیفیت هوای جدید خبر داد و به گفته وی ۳ ایستگاه در راستای نوسازی و ۳ ایستگاه در راستای توسعه جایگذاری خواهند شد.

سیدمحمدمهدی میرزایی قمی درباره احداث و جایگذاری ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوای تهران اظهار کرد: بر اساس برنامه توسعه چهارم شهرداری تهران، شش ایستگاه سنجش کیفیت هوای جدید ساخته شده است که به تمام آنالایزر‌ها مجهز هستند و آلاینده‌های معیار در شهر تهران از جمله آلاینده‌های گازی و ذرات معلق را اندازه‌گیری می‌کنند و پس از راه‌اندازی، اطلاعات آن‌ها نیز در محاسبه شاخص اندازه‌گیری کیفیت هوا لحاظ می‌شوند.

وی افزود: مکان‌یابی ایستگاه جدید نیز انجام شده است. از این شش ایستگاه جدید، سه ایستگاه در مکان‌های جدید و ایستگاه‌های دیگر نیز در نقاط قبلی به منظور نوسازی و به روزرسانی ایستگاه‌های قدیمی مستقر خواهند شد چراکه برخی از ایستگاه‌های شهر تهران که در سنوات گذشته احداث شدند، نیاز به نوسازی و به‌روزرسانی دارند.


بیشتر بخوانید:وضعیت آلودگی هوای تهران در ۱۰ دی ۱۴۰۲


مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اضافه کرد: وضعیت سخت‌افزاری و نرم افزاری تمام اطلاعات ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوا که در اختیار شرکت کنترل کیفیت هوای شهرداری تهران است، بر اساس دستورالعمل‌های استاندارد به‌صورت دقیق و کامل چک می‌شوند و به‌هیچ وجه عوامل انسانی در این داده‌ها دخیل نیستند و قابلیت تغییر نیز وجود ندارد. اطلاعات از طریق سرور‌ها مبادله و بر اساس استاندارد‌های روز، محاسبات آن انجام می‌شود.

وی ادامه داد: نکته مهم و قابل توجه این است که شاخص نهایی کیفیت هوای شهر تهران بر اساس قانون باید به تایید سازمان حفاظت محیط زیست برسد و پس از تایید این سازمان به عنوان شاخص متوسط (میانگین) ۲۴ ساعته شهر تهران اعلام می‌شود.

مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران درباره محدودیت در دسترسی به داده‌های سایت شرکت کنترل کیفیت هوای تهران حتی اطلاعات مربوط به کیفیت هوای ایستگاه‌ها در همان روز اظهار کرد: اطلاعات موجود در سایت شرکت به هیچ وجه از دسترس خارج نشده است و شهروندان می‌توانند به‌صورت ۲۴ ساعته از تمامی اطلاعات موجود در سایت استفاده کنند.

تنها آرشیو داده‌های تخصصی که مربوط به غلظت آلاینده‌ها طی سال‌های گذشته هستند با ثبت نام رایگان و دریافت کد پیگیری در همان قسمت قابل دسترسی است. این تغییر به منظور برقراری ارتباط دوسویه و مفید با افراد استفاده کننده از این داده‌ها که عموماً از جامعه علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی کشورمان هستند برقرار شده است.

میرزایی قمی در پایان تصریح کرد: این اطلاعات تخصصی هستند و مردم عادی از این اطلاعات استفاده‌ای نمی‌کنند و افرادی که به داده‌های آرشیو غلظت آلاینده‌های سال گذشته نیاز دارند، می‌توانند در این سایت ثبت‌نام و کد رهگیری دریافت کنند که با دریافت این کد، به‌صورت دائمی به اطلاعات دسترسی دارند.

به همین دلیل می‌گوییم که به هیچ وجه دسترسی به آرشیو داده‌ها محدود نشده است و تنها به دلیل اینکه شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، بتواند در کلیه پروژه‌های تحقیقاتی جامعه هدف خود را شناسایی کند و با آن‌ها ارتباطات دوسویه مناسبی داشته باشد این اتفاق رقم خورده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ تیپ متفاوت حسن یزدانی در مراسم عروسی اش در یک تالار لاکچری

وایرال‌شدن تصاویر قاتل الهه حسین‌نژاد از همدلی تا آسیب؛ چرا انتشار تصاویر متهم به قتل خطرناک است؟

آغاز نقل و انتقالات استقلال با جذب این بازیکن

عکس/ تغییر شوکه کننده چهره نیکولاس کیج با ۵۰ کیلو اضافه وزن

عکس/ رونمایی باشگاه پرسپولیس از دو بازیکن

فیلم/ شورش خیابانی کالیفرنیا و لس‌آنجلس به نیویورک هم رسید

مذاکره استقلال با کارلوس کی‌روش؟

فیلم/ یورش نظامی پلیس آمریکا به مهاجران در لس‌آنجلس

آغاز ثبت‌نام امریه سربازی در دانشگاه‌ها

عکس/ ژست عجیب محمدرضا پهلوی ۶۱ سال پیش با لباس سمور

بازگشت خودرو به بورس کالا به نفع مردم است یا خودروسازان؟

عکس/ استایل کلاسیک مریم معصومی در یک سفر لاکچری با کت چرم چند میلیونی

عکس / تایید شهادت بنیانگذار جنبش مجاهدین فلسطین در غزه

عکس/ تیپ اروپایی مرتضی عقیلی، ملک مطیعی و منوچهر وثوق ۵۴ سال پیش در یک مهمانی

سرگردانی قیمت طلا در بازار‌های جهانی

عکس/ چهره جذاب و دیده نشده از همسر جوان رامین پرچمی

عکس/ سپاه پاسداران از عملیات نقب می‌گوید

عکس/ ازدواج مجدد همسر سابق حسن یزدانی با قهرمان معروف

دلار فشار نوسان را پذیرفت؛ درهم به سد مقاومتی رسید

ایران وارد پنجمین سال خشکسالی شد

کابوس تحصیل پزشکی در خارج با تبدیل دلار ۱۸ هزار تومانی به ۹۰ هزاری

چشم انداز و فرصت‌های سرمایه گذاری آمریکا در ایران کدامند؟/ ترامپ نمی‌گذارد نتانیاهو جلوی توافق با تهران را بگیرد

مسولیت تاکسی‌های اینترنتی ایران در برابر سلامت روان رانندگان چیست؟

فیلم/ فهم ناقص مردان از مساله خشونت بر علیه زنان

فیلم/ ترور سناتور و نامزد احتمالی ریاست جمهوری کلمبیا

ماجرای مافیای فروش نقشه گنج در ایران چیست؟

فیلم/ چرا لایحه حمایت از زنان به قانون تبدیل نشد؟

ماجرای انتخاب کاریله برای استقلال چه بود؟

تقویت پول حقیقی به جریان بورس در بهار امسال

جزئیات جدید از واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیک

تیم جدید امید عالیشاه مشخص شد

درخواست عجیب خانواده الهه حسین نژاد از مردم ایران

حذف نام سوریه از فهرست کشورهای یاغی

آیا دلار و طلا همچنان گزینه امن سرمایه‌گذاری هستند؟

رقم قرارداد عارف آقاسی از استقلال و پرسپولیس لو رفت

فیلم/ جان باختن چابک سوار مسابقه اسبدوانی بندر ترکمن

زورآزمایی تهران و آژانس در وین

مهر تخلیه بر خانه اندیشمندان؛ آخرین وضعیت تخلیه خانه علوم انسانی از سوی شهرداری تهران

بازار خودرو همچنان منتظر مذاکرات

جریان حفاری دریای خزر در دولت نهم متوقف شد

روسیه، ایران، آمریکا و سه ضلعی هسته‌ای بر میز مذاکره / پوتین در آستانه دور ششم مذاکرات در راه تهران

کارگران بی‌شناسنامه و خاکستر‌های بی‌دیه؛ مشکلات بلوچ‌های کارگر ۴۰ روز پس از انفجار بندر شهیدرجایی چیست؟

سقوط قیمت طلا به کف چهارماهه؛ آیا زمان خرید فرا رسیده است؟

فیلم/ نامه معرفی مدنی زاده اعلام وصول شد

مساله زنان و تبدیل حفظ امنیت به تامین کرامت / مروری بر تغییرات لایحه منع خشونت علیه زنان طی یک دهه

سازمان بورس بی‌برنامه عمل می‌کند

واردات قطره‌چکانی خودرو/ سیاستی برای حفظ انحصار مونتاژکاران

چرا بازدهی بورس نصف شد؟

بازگشت بورس به ریل صعود؟

افت قیمت طلا ادامه دارد؛ سکه زیر فشار دلار ارزان می‌شود؟