تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۱۴ دی ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

وزارت صنعت: برداشت لیتیوم از دریاچه ارومیه دروغ است

معاون معادن و فرآوری مواد وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برداشت لیتیوم از دریاچه ارومیه دروغ است گفت: تصاویری که به تازگی در فضای مجازی منتشر شده، مربوط به مجوزی است که وزارت صمت، برای برداشت نمک از دریاچه ارومیه صادر کرده، که آن هم با رعایت ضوابط محیط زیستی در حال انجام است.

دریاچه ارومیه

اقتصاد۲۴- رضا محتشمی پور در این باره گفت: اساساً هیچ مجوزی برای اکتشاف و بهره برداری از لیتیوم این دریاچه صادر نشده است.

معاون معادن و فرآوری مواد وزارت صمت از تشکیل کارگروه ویژه لیتیوم در وزارت صمت خبرداد و افزود: فعلا فرآوری لیتیوم در ایران انجام نمی‌شود.

منبع: ایرنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۲
مدیر حفاظت محیط زیست آذربایجان را اخراج کنید در نمک لیتیوم شورابه ای است که باعث ایجادرطوبت و سرمایش در بالای جو میشود باید لیتیوم برداشت شده را دوباره به دریاچه برگردانیدو برای تولید لیتیوم به گازی با حرارت بالا نیاز است که باعث گرما در جو شده و ابرها را پراکنده میکند قراردادتان را با چین فسخ کنید تا ایران را نابود نکرده اند قبلا هم این بلا را سر هوروالعظیم با خشکاندنش برای چینی ها آوردید دروغ نگویید همه مردم دارند کارتان را میبینند
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار