تاریخ انتشار: ۰۵:۴۸ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۲

سرشیر بخوریم یا نخوریم؟

کارشناس تغذیه درباره سرشیر و چگونگی مصرف آن، توضیح داد.

سرشیر

اقتصاد۲۴- عارف حکیمی، کارشناس تغذیه، در برنامه سلام تهران در مورد خواص انواع شیره‌ها گفت: اگر شیره‌هایی از جمله شیره انگور، انجیر، خرما و توت با یکدیگر ترکیب شوند، می‌توانند خواص فوق‌العاده‌ای را به همراه داشته باشند. از طرفی سرشیر چربی‌های انباشته شده شیر است که از قدیم‌الایام مورد استفاده قرار می‌گیرید که بسیار مفید است.

وی در مورد خواص سرشیر، گفت: سرشیر از شیر حیوانات متفاوتی از جمله بز، گوسفند، گاو، گاومیش و شتر تهیه می‌شود.

این کارشناس تغذیه متذکر شد: هر کدام از این شیر‌ها درصد چربی متفاوت و تنوعی از ویتامین‌ها را در بر دارند. سرشیر برای بچه‌ها و افراد مسن که تمایل به افزایش وزن دارند، بسیار مناسب است. 


بیشتر بخوانید: چگونه هم بخوریم و هم چاق نشویم


حکیمی همچنین اظهار کرد: میل کردن سرشیر به تنهایی می‌تواند اذیت کننده باشد. خصوصا برای کسانی که کار یدی انجام نداده و پشت میز می‌نشینند؛ لذا بهتر است که همواره در کنار سرشیر از مصلحاتی از جمله عسل، شکر قهوه‌ای یا شیره استفاده شود.

وی در ادامه گفت: شیره سفید از جمله شیره‌هایی است که خصوصا در ملایر و همدان بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. ترکیب این شیره با سرشیر طعم بسیار خوبی را ایجاد خواهد کرد.

این کارشناس تغذیه ابرازکرد: برخی به واسطه چربی بالای سرشیر، آن را در برنامه غذایی خود قرار نمی‌دهند. در حالی که نکته این است که باید مصرف خود را به صورت متعادل داشته باشیم و افراط نکنیم.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار