تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲

آغاز ثبت‌نام دریافت وام مسکن روستایی با مبلغ جدید

رئیس بنیاد مسکن شهرستان سیریک گفت: متقاضیان تسهیلات روستایی با مبلغ جدید ۳۵۰ میلیون تومان می‌توانند با مراجعه به بانک‌های عامل درخواست داده و برای نوسازی و ساخت مسکن اقدام کنند.

آغاز ثبت‌نام دریافت وام مسکن روستایی با مبلغ جدید

اقتصاد۲۴-  محمد صالحی در گفتگو با مهر، با اذعان به اینکه، با تصویب افزایش وام نوسازی و ساخت مسکن روستایی از ۲۰۰ میلیون تومان به ۳۵۰ میلیون تومان افزایش یافت، بیان داشت: با افزایش مبلغ تسهیلات مسکن روستایی از ۲۰۰ میلیون تومان به ۳۵۰ میلیون تومان، یقیناً شاهد رونق بیشتر ساخت‌و ساز در روستا‌های شهرستان سیریک خواهیم بود.
صالحی با اشاره به سود ۵ درصدی تسهیلات مذکور، تصریح کرد: با افزایش سقف تسهیلات مسکن روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر به مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان با نرخ سود پنج درصد نیز به ۹ بانک عامل ملت، کشاورزی، صادرات، تجارت، سپه، مسکن، رفاه کارگران، پست بانک و ملی برای پرداخت این تسهیلات مکلف و ابلاغ شده است.

وی با بیان اینکه، شرایط معرفی متقاضیان واجد شرایط به بانک‌های شهرستان نیز فراهم شده است، تصریح کرد: متقاضیان با مراجعه به اداره بنیاد مسکن شهرستان نسبت به تکمیل پرونده خود اقدام کنند، همچنین زمینه برای این دسته از متقاضیان در روستا‌ها با مراجعه به دهیاری‌ها جهت دریافت پروانه ساختمانی و حضور در بنیاد مسکن شهرستان برای تشکیل و تکمیل پرونده و معرفی به بانک مدنظر فراهم شده است.
وی با بیان اینکه، متقاضیان می‌توانند با مراجعه به شعب بانک‌های مذکور، تقاضای خود را برای دریافت تسهیلات ثبت کنند، افزود: آن دسته از متقاضیانی که پیش از این برای دریافت تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی درخواست داده بودند، ولی هنوز موفق به دریافت این تسهیلات نشده‌اند، وام آنان اتوماتیک‌وار به ۳۵۰ میلیون تومان افزایش خواهد یافت.

صالحی، مبلغ اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید را با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه عنوان کرد و خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته مدت بازپرداخت وام مسکن روستایی ۱۵ ساله بوده، که بر اساس بخشنامه جدید مدت ۵ سال به آن افزوده شد که از این پس متقاضیان قادر هستند به مدت ۲۰ سال اقساط این وام را به بانک مد نظر خود پرداخت کنند.
وی افزود: نحوه بازپرداخت در طول ۲۰ سال برای تمامی بانک‌های عامل یکسان است، و بانک‌ها موظف به پرداخت وام مسکن روستایی مصوبه ۱۴۰۲ و طبق قوانینی که به آن‌ها ابلاغ شده اند هستند.


بیشتر بخوانید: حقایق نگران‌کننده درباره وام ۲۰۰ میلیونی مستاجران


رییس اداره بنیاد مسکن سیریک با اشاره به نحوه ضمانت وام مسکن روستایی، گفت: وام‌های مسکن روستایی که ابلاغ شد به شکل ضمانت زنجیره‌ای سه نفره است و آن چیزی که در قانون پیش‌بینی شده و در مصوبه هیات وزیران و بخشنامه بانک مرکزی آمده همه بانک‌ها ملزم به اعطای وام در قالب ضمانت زنجیره‌ای هستند.

وی به شرایط لازم برای ثبت نام وام مسکن روستایی پرداخت و گفت: افرادی که متقاضی ثبت نام مسکن روستایی هستند، ابتدا باید شرایط لازم برای ثبت نام و دریافت وام مسکن روستایی نیز داشته باشند، و به طور کلی ثبت نام برای دریافت این تسهیلات بعد از تشکیل پرونده در اداره بنیاد مسکن از طریق دو روش حضوری و غیر حضوری انجام می‌شود.
صالحی با تاکید بر اینکه، ساخت واحد‌های مسکونی برابر ضوابط فنی و با کنترل ناظرین نظام فنی روستایی صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: بانک‌های عامل نیز برابر با پیشرفت فیزیکی و براساس معرفی نامه‌های بنیاد مسکن نسبت به آزاد سازی اقساط تسهیلات ساختمان و با توجه به پیشرفت فیزیکی صورت گرفته اقدام می‌کنند.

وی با بیان اینکه، مسکن مقاوم از نیاز‌های اصلی جامعه است، افزود: رعایت ضوابط فنی، استفاده از مصالح مناسب و مرغوب در کنار تسهیلات و نظارت‌های ناظرین فنی روستایی بنیاد مسکن منجر به ایجاد مسکنی مقاوم میگردد که از نیاز‌های اصلی جامعه و هر خانواده‌ای است.
وی تصریح کرد: از تمامی دهیاران که همواره همراهان مجموعه بنیاد مسکن شهرستان بوده اند تقاضا داریم در امر اطلاع رسانی و تشویق مردم به رعایت ضوابط فنی ساخت و ساز و مقاوم سازی منازل مسکونی همکاری به عمل آورند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

قاب عاشقانه بازیگر یوسف پیامبر در کنار همسرش

فشار از بیرون، مذاکره از درون؛ قطعنامه شورای حکام ابزار امتیازگیری آمریکا در گفت‌و‌گو با ایران/ بازگشت تهران به نقطه نفس‌گیر

فیلم/لامبورگینی اونتادور در خیابان‌های تهران

کشف جسد دختر جوان در پاکدشت

اسرائیل در حال بررسی اقدام نظامی علیه ایران است‌

تهدید رسمی ایران به خروج از NPT/ ارسال نامه به شورای امنیت سازمان ملل

آمریکا در آستانه مذاکرات ایران را تحریم کرد

پیام معنادار سردار قاآنی در آستانه مذاکرات

پایان تلخ امیر و شیرین سریال تاسیان لو رفت!

طرز تهیه یک غذای خوشمزه بدون گوشت و مرغ

شهروندان پایتخت منتظر هوای جهنمی باشند

واکنش لاریجانی به صدور قطعنامه علیه ایران

ترامپ به روند مسالمت‌آمیز با ایران متعهد است

آتش‌سوزی در پتروشیمی خارگ کشته داد

داور سرشناس ایرانی افتتاحیه جام‌جهانی را سوت می‌زند

ادعای تازه درباره طرح اسرائیل برای حمله به ایران

عکس/تنها بازمانده سقوط هواپیما در هند

قاب پربازدید همایون شجریان با روحانی مشهور

این جمله از پزشکیان در ساعات اخیر خبرساز شد

سهم معنادار ایران در صندوق بین‌المللی پول

رقیب چینی سانتافه و سورنتو به میدان آمد+ عکس

خداحافظی سعید صادقی از پرسپولیس

واکنش اتحادیه اروپا به قطعنامه شورای حکام

اگر هدف تهدید‌ها ترساندن ایران است، آب در هاون نکوبید!

توافق استقلال با بازیکن مورد علاقه هواداران

فرزانه صادق از دولت پزشکیان استعفا داد؟

بیانیه تروئیکا و آمریکا درباره صدور قطعنامه علیه ایران

جزئیاتی از تحرکات مشکوک آمریکا بیخ گوش ایران

زندگی فوق لاکچری بشار اسد در مسکو

سعید سحرخیزان به یک شرط استقلالی می‌شود

عکس/ جدیدترین عکس الهام حمیدی

تمام سرنشینان هواپیمای هندی جان باختند

اینفوگرافی/ رتبه ایران در شاخص تاب‌آوری جهانی

فعال‌سازی اینترنت استارلینک برای گوشی‌های آیفون

برداشت گل‌گاوزبان در روستای آغوزبن کندسر

قیمت روز لپ تاپ اپل + جدول

قیمت روز زعفران + جدول

قیمت انواع موتور سیکلت در بازار + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

طبل جنگ در خاورمیانه؛ آیا توافق با امریکا از دست رفته و جنگ نزدیک است؟ / نشانه‌های درگیری نظامی ظاهر شد

ماجرای قتل هولناک یک دختر افغان در پاکدشت تهران چه بود؟

اینفوگرافی/ اگر در آسانسور گیر کردیم چیکار کنیم؟

عارف آقاسی استقلالی شد+ عکس

فیلم/ تجمع دلواپسان در حمایت از کاظم صدیقی

پرداخت وام مسکن ۴۰۰ میلیونی به دهک‌های یک تا ۳

شرط پرداخت مرحله سوم‌ سود سهام عدالت اعلام شد

پدیده لیگ برتر با پرسپولیس تماس گرفت

عکس/ پارک خودرو‌های میلیون دلاری در یکی خیابان‌های تهران

عکس/ واکنش قالیباف به قطعنامه شورای حکام