تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲

مگا پروژه‌های عمرانی دنیا در سال ۲۰۲۴: عجایب ۷ گانه دنیای جدید

در این مقاله، ما به بررسی ۷ پروژه ساختمانی بزرگ جهان بر اساس اندازه در سال ۲۰۲۴ می‌پردازیم و به بررسی تأثیرات عمیقی که بر جوامعی که در آن‌ها قرار دارند خواهند گذاشت میپردازیم. این مگا پروژه‌های جسورانه در صنایع مختلفی از جمله انرژی، حمل و نقل، برنامه‌ریزی شهری و سرگرمی قرار دارند و هرکدام به توسعه اقتصادی، اجتماعی و فناورانه کشور‌های میزبان، کمک بزرگی می‌کنند.

مگا پروژه های عمرانی دنیا در سال 2024: عجایب 7 گانه دنیای جدید

اقتصاد۲۴-در این مقاله، ما به بررسی 7 پروژه ساختمانی بزرگ جهان بر اساس اندازه در سال ۲۰۲۴ می‌پردازیم و به بررسی تأثیرات عمیقی که بر جوامعی که در آنها قرار دارند خواهند گذاشت میپردازیم. این مگا پروژه‌های جسورانه در صنایع مختلفی از جمله انرژی، حمل و نقل، برنامه‌ریزی شهری و سرگرمی قرار دارند و هرکدام به توسعه اقتصادی، اجتماعی و فناورانه کشورهای میزبان، کمک بزرگی می‌کنند.

1. شهر نئوم (Neom City)

مکان: عربستان سعودی

هزینه کل: 500 میلیارد دلار (371 میلیارد پوند)

نئوم یک منطقه قابل توجه در عربستان سعودی است که به دلیل تلاش ولیعهد محمد بن سلمان، که به عنوان حاکم غیررسمی این کشور عمل می‌کند، برای توسعه تعیین شده است. نئوم گاهی به عنوان یک "شهر هوشمند" نامیده می‌شود، اگرچه این تریتوری یک منطقه است که شامل برخی شهرها، مناطق تفریحی و توسعه‌های دیگر خواهد شد.

صندوق سرمایه‌گذاری عمومی که به نمایندگی از دولت عربستان سعودی سرمایه‌گذاری می‌کند، بیشترین بخش تأمین مالی برای پروژه ساختمانی را فراهم می‌کند. طبق گفته نظمی النصر، مدیرعامل شرکت توسعه سعودی که برای ساخت نئوم تأسیس شده است، صندوق 500 میلیارد دلار را برای این برنامه اختصاص می‌دهد. این برنامه بخشی از برنامه چشم‌انداز عربستان سعودی 2030 برای تنوع اقتصادی و کاهش وابستگی به نفت است.

2. فرودگاه بجینگ

مکان: چین

هزینه کل: ۳۳۰ میلیارد CNY (حدوداً ۴۶٫۲ میلیارد دلار)

فرودگاه بین‌المللی بیجین داشینگ یک فرودگاه تازه‌ساخت در فاصله ۴۶ کیلومتری جنوب مرکز شهر در منطقه داشینگ است. به عنوان یکی از بزرگترین پروژه‌های ساخت و ساز در زمان‌های اخیر، فرودگاه بیجین داشینگ یک مرکز حمل و نقل مهم در منطقه است که نیاز روزافزون به سفرهای بین‌المللی را پاسخ می‌دهد. این فرودگاه به‌طور خاص برای کاهش ترافیک در فرودگاه فعلی پایتخت ساخته شده است و مقیاس پروژه‌های ساخت و ساز مدرن را به نمایش می‌گذارد. توسعه این فرودگاه به‌طور کامل با شبکه حمل و نقل در حال توسعه کشور یکپارچه شده است و با پیشرفت زیرساختی چین هماهنگ شده است.

3. نیروگاه خورشیدی دهولرا

مکان: هند

هزینه کل: 169 میلیون دلار

یکی از بزرگترین نیروگاه‌های خورشیدی جهان نیروگاه خورشیدی دهولرا در گجارات، هند است. این نیروگاه دارای مساحتی 11 کیلومتر مربع و ظرفیتی برابر با 700 مگاوات است. شرکت آدانی گرین انرژی این تجهیزات را ساخته است که از ترکیبی از پنل‌های خورشیدی ثابت و قابل ردیابی برای حداکثر کردن تولید انرژی خورشیدی در طول روز استفاده می‌کند. سیستم مبدل مرکزی که به ردیف پنل‌ها متصل است، جریان مستقیمی که پنل‌ها تولید می‌کنند را به جریان متناوب تبدیل می‌کند که سپس می‌توان آن را به شبکه انتقال داد.

در زمان مهندسی نیروگاه خورشیدی دهولرا، با مشکلاتی مانند نیاز به جابجایی و نصب تعداد زیادی پنل خورشیدی، مبدل‌ها، ترانسفورماتورها و سایر قطعات مکانیکی در یک منطقه بزرگ و ناهموار روبرو شد. تیم مدیریت پروژه با استفاده از فناوری مکانیکی پیشرفته، محل نیروگاه را بررسی کرده و طرح تأسیسات را طراحی کرد تا این مشکلات را رفع کند.

مگا پروژه های عمرانی دنیا در سال 2024: عجایب 7 گانه دنیای جدید

4. گرند پاریس اکسپرس

مکان: پاریس

هزینه کل: 36.1 میلیارد یورو (حدود 47.7 میلیارد دلار)

بزرگترین پروژه حمل و نقل در حال اجرا در پاریس، فرانسه، گرند پاریس اکسپرس است. این پروژه خدمات روزانه به سه میلیون شهروند را فراهم خواهد کرد و توسط شرکت گراند پاریس ساخته می‌شود.

به علاوه از گسترش خط ۱۴، چهار خط اتوماتیک دیگر به عنوان بخشی از پروژه ساخت و ساز در حال احداث هستند. خطوط جدید گرند پاریس اکسپرس به صورت مرحله به مرحله، از ژوئن ۲۰۱۵ آغاز شده و تا سال ۲۰۳۰ ادامه خواهند داشت.

هزینه مورد انتظار برای توسعه متروی جدید به عنوان بخشی از این پروژه ساخت و ساز 36.1 میلیارد یورو (حدود 47.7 میلیارد دلار) است، که 30 درصد آن توسط دولت فرانسه از طریق SGP و ۷۰ درصد باقیمانده توسط دولت‌ها به صورت مالیات‌های هدفمند، یارانه‌ها و وام‌ها ارائه می‌شود.

با فراهم کردن دسترسی آسان به امکانات و جاذبه‌های شهری از طریق حمل و نقل سریع و راحت، انتظار می‌رود پروژه‌های ساخت و ساز سفر درون پاریس را به صورت انقلابی تغییر دهند. تا سال ۲۰۵۰، با اتمام این پروژه‌های ساخت و ساز، انتظار می‌رود حدود ۱۴.۲ میلیون تن کمتر از انتشار دی‌اکسید کربن صادر شود.

5. پروژه انتقال آب جنوب به شمال چین

مکان: چین

هزینه کل: ۶۲ میلیارد دلار

بزرگترین پروژه این چنینی که تاکنون در دست اقدام بوده، پروژه انتقال آب جنوب به شمال در چین است. به منظور تامین آب برای مناطق خشک و محروم در شمال، این پروژه شامل انتقال آب از رودخانه‌های جنوبی است.

برای آغاز این پروژه عظیم، ۵۰ سال زمان لازم بوده است و پیش‌بینی می‌شود که طول پروژه ساخت و ساز نیز تقریباً به همان مدت زمان نیاز داشته باشد. هنگامی که پروژه در سال ۲۰۵۰ به پایان برسد، حدود ۴۴٫۸ میلیارد مترمکعب آب به صورت سالانه به مناطق شهری در شمال خشکتر هدایت خواهد شد.

برای ایجاد این سامانه انتقال آب، سه مسیر انتقال باید ساخته شود که از مناطق شرقی، مرکزی و غربی کشور از جنوب به شمال گسترش می‌یابند و رودخانه‌های بزرگ چین، یعنی یانگتسه، زرد، هوایه و هایه را به هم متصل می‌کنند. هزینه کل این پروژه نیز بیش از دو برابر سد سه‌شانه‌ای مورد بحث در این کشور است و پیش‌بینی می‌شود که هزینه کل آن حدود ۶۲ میلیارد دلار باشد.

6. فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم

مکان: دبی

هزینه کل: 33 میلیارد دلار

به گفته برنامه‌ریزان شهری و توسعه‌دهندگان دبی با تکمیل فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم، این فرودگاه بزرگ‌ترین فرودگاه جهان خواهد شد.

این فرودگاه که با هزینه‌ای بالغ بر 33 میلیارد دلار احداث شده است، در سال 2010 برای عملیات بارگیری و در سال 2013 برای پروازهای مسافری افتتاح شد. تا سال 2050، امیدوار است در مقابل تمامی فرودگاه‌های دیگر جهان به لحاظ حجم مسافران، با ظرفیتی تا 255 میلیون نفر در سال، گسترش یابد. مرحله اول باعث گسترش ظرفیت فرودگاه به 130 میلیون مسافر در سال تا پایان سال 2030 خواهد شد.

7. ایستگاه فضایی بین‌المللی

مکان: فضا

هزینه کل: 150 میلیارد دلار

ایستگاه فضایی بین‌المللی بزرگترین پروژه همکاری بین‌المللی در علم و فناوری است. ایستگاه فضایی بین‌المللی دارای مساحتی به اندازه زمین فوتبال و وزنی حدود 400 تن است. ایستگاه فضایی نمی‌توانست به صورت کامل در زمین ساخته شده و سپس به صورت یکجا به فضا پرتاب شود؛ زیرا هیچ موشکی به اندازه کافی بزرگ یا قدرتمند برای این کار وجود ندارد. برای حل این مشکل، ایستگاه فضایی به صورت قطعه به قطعه به ارتفاع 400 کیلومتری بالای سطح زمین در مدار منتقل شد و به مرور زمان در آنجا ساخته شد. بیش از 40 ماموریت برای این مرکب سازی نیاز بود.

مگا پروژه های عمرانی دنیا در سال 2024: عجایب 7 گانه دنیای جدید

مگا پروژه‌ها نیازمند یک سامانه مدیریت پروژه قدرتمند و کارآمد می‌باشند و در اینجا سامانه مدیریت پروژه سازمان یار به عنوان یک ابزار بی‌نظیر برای مدیریت این پروژه‌ها به خصوص مناسب است. با توجه به حجم و پیچیدگی مگا پروژه‌ها، نیازمندی‌های متعددی از جمله برنامه‌ریزی دقیق، پیش بینی منابع، هماهنگی تیم و مدیریت وظایف را دارند. سامانه مدیریت پروژه سازمان یار با امکانات و قابلیت‌های پیشرفته خود، این نیازمندی‌ها را به صورت کارآمد و بهینه برآورده می‌کند. با استفاده از این سامانه، می‌توانید پیشرفت پروژه را در زمان واقعی مشاهده کرده، منابع را بهینه‌سازی کنید و تصمیمات استراتژیک را بر اساس داده‌های قابل اعتماد بگیرید. بنابراین، برای مدیریت اثربخش مگا پروژه‌ها، سامانه مدیریت پروژه سازمان یار انتخاب مناسبی است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ + جدول

تصویری به یاد ماندنی از بهروز وثوقی و جمشید مشایخی در قیصر

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

عکس جنجالی مسعود پزشکیان در کنار مولوی عبدالحمید

عکس زیرخاکی ۵۰ ساله از منوچهر وثوق، فردین، بهمن مفید و ایرج قادری

عکس/ نمایی خاص از بهمن مفید و سعید راد در سال ۱۳۵۴

عکس/ نمایندگانی که به حضور ظریف در دولت رای موافق دادند

عکس/ قدیمی‌ترین تاس کشف شده در جهان متعلق به ایران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

واکنش دولت به توهین یک فرماندار به خبرنگاران

عکس/ استوری مدافع استقلال برای قلعه نویی

ادعای جدید چهره نزدیک به سعید جلیلی درباره فیلترینگ

پوتین: به آزمایش موشک‌های بالستیک مافوق صوت ادامه خواهیم داد

زاینده‌رود از امشب بازگشایی می شود

روسیه: قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام، هدیه بایدن به ترامپ است

انتقام قتل برادر در هلیلان

پرونده بازگشت عادل فردوسی‌پور به صدا و سیما بسته شد

وضعیت آب و هوای تهران طی روز‌های آینده

تخلیه برخی مدارس اصفهان به‌دلیل فرونشست

عکس/اولین واکنش به دیدار پزشکیان با مولوی عبدالحمید

آیت‌الله سید علی سیستانی کیست؟

افزایش تولید هیچ ارتباطی به حوزه وکالت ندارد/ قانون تسهیل باید از مسیر قانونی خود اصلاح شود

قانون تسهیل لطمات جبران‌ناپذیری بر پیکره نهاد وکالت زد/ حرفه وکالت را باید به جایگاه اصلی خود رساند

عکس/آقای ‎عراقچی، قرار نیست مملکت را نجات بدهید؟

پیش بینی قیمت سکه و طلا فردا ۳ آ‌ذر ۱۴۰۳/ دو شوک جدید به بازار طلا

پیش بینی بورس فردا شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

ماسکرانو سرمربی مسی شد

قتل هولناک در پارک قیطریه تهران

کنایه محسن رضایی به اروپایی‌ها بعد از صدور قطعنامه علیه ایران

سید محمود علوی دستیار ویژه رییس‌جمهور کیست؟

ورثه منتظر واریزی سود سهام عدالت باشند

این نقطه آلوده‌ترین جای ایران شد

پیش بینی قیمت دلار فردا ۳ آذر ۱۴۰۳/ سیگنال جدید برای دلار؛ تتر صعودی شد

معنای قطعنامه جدید آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای چیست؟

وزیر خارجه عراق: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم صهیونیستی علیه عراق وجود دارد

اجرای همسان سازیِ ۴۰ درصدی برای همه بازنشستگان از آذرماه

توییت مهم پزشکیان بعد از سفر به سیستان و بلوچستان

پایان زودهنگام رویای بیرانوند و رفقا در تبریز

حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه حیفا

ذاکر: افزایش قیمت بنزین سوپر شاید مقدمه‌ای بر بالا رفتن نرخ بنزین باشد

امام جمعه قم: حرمت قم نسبت به شهرهای دیگر چند برابر است

علم الهدی بالاخره پس از ۳ سال دولت رئیسی نگران گرانی ها شد

عکس/ عملکرد پرسپولیس و استقلال در ۱۰ دوره اخیر جام حذفی

مشخصات هواپیمای هشدار زودهنگام A-۵۰

مسعود جمعه مهاجم کنیایی و جدید استقلال کیست؟

لطفعلی خان زند کیست و چگونه به سلطنت رسید؟

کریمخان زند کیست و دوران سلطنتش چگونه گذشت؟

عکس / استوری بازیکنان تیم ملی برای تولد امیر قلعه نویی

اینفوگرافی/ مقایسه نرخ عوارض آزادراهی در ایران با سایر کشورها

اینفوگرافی/ فهرست پنجاه خوراک برتر جهان با گوشت گوسفندی!

مصرف مالیات برای توسعه با نظارت و انتخاب مستقیم مؤدیان

دلیل سفر کوتاه پزشکیان به سیستان‌وبلوچستان چه بود؟

توضیحات وزیر صمت درباره افزایش قیمت خودرو

همتی: دولت مصمم به اجرای اصلاحات اساسی است

عکس/ استوری آناهیتا همتی درباره آلودگی هوای تهران

واکنش خطیب نماز جمعه تهران به قطعنامه سازمان ملل

عکس/ قاب ویژه معاون خانم پزشکیان در تایلند

کدام کشورها نتانیاهو را دستگیر می‌کنند؟

عکس/ ایران خودرو افزایش قیمت‌ها را اعمال کرد