تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۲

مجروح شدن ۳ مامور انتظامی در شب چهارشنبه سوری

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران گفت: سه نفر از پرسنل انتظامی با پرتاب نارنجک دست‌ساز، در مناطق فلاح و خیابان هنگام از ناحیه صورت مجروح شدند که بلافاصله جهت انجام اقدامات درمانی به بیمارستان منتقل شدند.

مجروح شدن ۳ مامور انتظامی در شب چهارشنبه سوری
اقتصاد۲۴- معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران گفت: سه نفر از پرسنل انتظامی با پرتاب نارنجک دست‌ساز، در مناطق فلاح و خیابان هنگام از ناحیه صورت مجروح شدند که بلافاصله جهت انجام اقدامات درمانی به بیمارستان منتقل شدند.

سرهنگ علی همه‌خانی در این باره گفت: با آغاز ماموریت فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در چهارشنبه پایانی سال با هدف تامین امنیت شهروندان، واحد‌های انتطامی در مناطق مختلف تهران مستقر و نسبت به اجزای ماموریت‌های محوله اقدام کردند.


بیشتر بخوانید:  خودکشی پسر جوان بعد از سرقت طلا‌های مادر!


 وی ادامه داد: امشب متأسفانه سه نفر از پرسنل انتظامی با پرتاب نارنجک دست ساز، در مناطق فلاح و خیابان هنگام از ناحیه صورت مجروح شدند که بلافاصله جهت انجام اقدامات درمانی به بیمارستان منتقل شدند.

همه خانی گفت: متاسفانه یکی از پرسنل از ناحیه صورت دچار جراحت و مصدومیت شدید شده که در حال حاضر برای انجام عمل جراحی به اتاق عمل منتقل شده است.

منبع: همشهری آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار