تاریخ انتشار: ۰۳:۲۵ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۲

این ادویه حالت تهوع را کم می‌‌کند

آنتی اکسیدان‌های طبیعی و خواص ضد التهابی زنجبیل می‌تواند به هضم غذا کمک کند.

حالت تهوع

اقتصاد۲۴- افزودن زنجبیل به چای فواید زیادی برای سلامتی دارد. آنتی اکسیدان‌های طبیعی و خواص ضد التهابی زنجبیل می‌تواند به هضم غذا کمک کند. حالت تهوع را کاهش دهد و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

زنجبیل طعم چای را افزایش می‌دهد و در عین حال سلامت کلی بدن را بهبود می‌بخشد و آن را به یک انتخاب محبوب برای کسانی تبدیل می‌کند که به دنبال یک نوشیدنی گرم، طعم‌دار و تقویت‌کننده سلامتی هستند.

منبع: برنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار