تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳

فوت دردناک نخبه کنکوری

نخبه توان‌یاب ساروی به همراه پدرش براثر مسمومیت با مونوکسید کربن در روستای پاجی میانای ساری جان خود را از دست داد.

 فوت دردناک نخبه کنکوری

اقتصاد۲۴- سیداسماعیل نصراللهی نخبه توان‌یاب ساروی به همراه پدرش براثر مسمومیت با مونوکسید کربن در روستای پاجی میانای ساری جان خود را از دست داد.

امروز بالگرد اورژانس مازندران برای انتقال مصدوم مسمومیت با مونوکسید کربن در آسمان دودانگه به پرواز درآمد که حامل خبر تلخ و غم‌انگیزی بود.

زکریا اشک‌پور سخنگوی اورژانس مازندران در این خصوص، اظهار کرد: امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه با اعلام خبر این حادثه به مرکز ارتباطات اورژانس مازندران و درخواست بالگرد توسط درمانگاه محمدآباد، بالگرد اورژانس به پرواز درآمد.

وی افزود: مورد خانم ۴۴ ساله‌ای بود که به‌دلیل مسمومیت با مونوکسیدکربن دچار افت سطح هوشیاری شده بود و با انجام لوله‌گذاری در نای نیاز به انتقال سریع به مرکز درمانی داشت، که خوشبختانه با موفقیت به شهرستان ساری و بیمارستان امام خمینی (ره) منتقل شد.

سخنگوی اورژانس مازندران گفت: در این حادثه متاسفانه دو آقای ۵۰ و ۱۸ ساله به مسمومیت با مونوکسید کربن جان باختند.


بیشتر بخوانید:  افزایش ۳۴ درصدی این نوع مرگ‌ومیر در تهران


مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن به زندگی سید احمد نصرالهی (جراح دندانپزشک) و فرزند نخبه‌اش در ویلای شخصی در روستای پاجی منطقه دودانگه پایان داد.

همچنین خانم پری حجی‌زاده پرسنل زحمتکش بیمارستان امام ساری هم به بخش آی سی یو بیمارستان منتقل شد.

سیداسماعیل باوجود معلولیت شدید تا حدی که حتی توان ورق زدن کتاب را نداشت توانست در کنکور سال گذشته رتبه ۲۵ کنکور را بدست آورد از آن زمان نام سیداسماعیل روی زبان‌ها افتاد.

بعد از این موفقیت و همکاری وزیر علوم با تحصیل آنلاین سیداسماعیل در دانشگاه تهران موافقت شد، درحالی‌که به رویاهایش نزدیک و نزدیک‌تر می‌شد.

تحصیل در رشته فلسفه و نویسنده شون جز رویا‌های اسماعیل بود که برایش هر لحظه و ثانیه تلاش می‌کرد.

مادرش هم باوجود اینکه پرستار بیمارستان امام خمینی ساری است نه تنها پرستار بلکه دست و پای پسرش شد و روزهایش در کنار سیداسماعیل و شب‌هایش در کنار سپری شد، چون شیفت شب بیمارستان شد تا در کنار پسرش باشد و به سیداسماعیل به رویایش برسد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار