تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
مدیرعامل این بانک تصریح کرد:

هدف بانک رفاه کارگران حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی است

مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: امروز بحث ذینفع واحد اشخاص مرتبط بانک به حدی رسیده که می‌تواند به پروژه‌های بزرگ واحد و صنایع بالا دستی ورود کند.

هدف بانک رفاه کارگران حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی است
اقتصاد۲۴- دکتر اسماعیل للـه‌گانی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا با اشاره به برگزاری نمایشگاه بین المللی نفت گاز و پتروشیمی در خصوص نقش بانک رفاه کارگران در این صنایع گفت: در بازدیدی که از نمایشگاه انجام شد خوشبختانه شاهد بودیم که ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی ایجاد شده به خصوص شرکت‌های دانش بنیان حضور پر رنگی در این دوره داشتند.

دکتر للـه‌گانی ادامه داد: تفاهم نامه‌های بسیار خوبی بین بانک رفاه کارگران و شرکت‌های نفتی، گازی و پتروشیمی منعقد شد؛ این تفاهم نامه‌ها عمدتا در بحث تامین مالی پروژه‌ها اعم از ریالی و ارزی بود که با افزایش سرمایه صورت گرفته در بانک رفاه و ظرفیت‌هایی که از پیش داشتیم، علاقمندیم در این حوزه کمک کنیم. امیدواریم با تجمیع ظرفیت‌ها بتوانیم حرکت مناسبی در این حوزه ایجاد کنیم

مدیرعامل بانک رفاه کارگران در خصوص میزان سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته در حزوه نفت، گاز و پتروشیمی گفت: ما هیچ‌گونه محدودیتی نداریم، ابتدا باید پروژه‌ها بررسی شود بعد از آن در خصوص نحوه همکاری تصمیم گیری می‌شود به طور مثال بعضی از آن‌ها نیاز به انتشار اوراق دارد، برخی نیاز به تعهدات ارزی یا ریالی، برخی به تامین مالی ریالی و ارزی، به طور کلی بانک رفاه آمادگی همکاری در تمام این حوزه‌ها را دارد و در این خصوص محدودیتی نداریم.

دکتر للـه‌گانی در خصوص افزایش سرمایه صورت گرفته در بانک رفاه کارگران و اثر آن در حضور بانک رفاه در پروژه‌های نفتی گفت: اگر بانک نتواند افزایش سرمایه بدهد نسبت کفایت سرمایه به حد ذینفعان اشخاص مرتبط بسیار پایین می‌آید، با افزایش سرمایه‌ای که در بانک رفاه صورت گرفته امروز این بانک تبدیل به یکی از بانک‌های تراز اول کشور شده است.

وی ادامه داد: امروز بحث ذینفع واحد اشخاص مرتبط بانک به حدی رسیده که می‌تواند به پروژه‌های بزرگ واحد و صنایع بالا دستی ورود کند، ما به دنبال این هستیم که از این ظرفیت در سال جهش تولید به نفع اقتصاد کشور و صنایع نفت، گاز و پتروشیمی استفاده شود.

دکتر للـه‌گانی در خصوص سیاست بانک رفاه کارگران در حفظ بنگا‌ها یا بنگاه داری گفت: قاعدتا بحث اول ما حمایت مالی از پروژه‌ها است و تکلیف قانونی ما این است، اما بنا به شرایطی در گذشته بانک بابت تسهیلاتی که به تامین اجتماعی پرداخت کرده برای مطالبات خود یک سری سهام بنگاه گرفته است که ما پس از کارشناسی و قیمت گذاری آن‌ها را آگهی و عرضه می‌کنیم.

وی در پایان تصریح کرد: هدف ما حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی است و تلاش داریم هر چه زودتر از همین تعداد سهام‌داری محدود خارج شویم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار