تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳

جزییات احداث خط ۱۱ متروی تهران اعلام شد

مدیرعامل متروی تهران در مورد جزئیات ساخت خط ۱۱ متروی تهران توضیحاتی ارائه کرد و گفت: خط ۱۱ متروی تهران دارای ۲۱ ایستگاه است که از این تعداد، ۵ ایستگاه آن به صورت تبادلی با سایر خطوط متروی تهران و ۳ ایستگاه به صورت تبادلی با خطوط راه‌آهن سراسری اتصال دارد.

متروی تهران

اقتصاد۲۴- مسعود درستی، در مورد آخرین وضعیت ساخت خط ۱۱ متروی تهران با بیان اینکه این خط یکی از خطوط اصلی شبکه متروی تهران محسوب می‌شود، گفت: دلیل اهمیت این خط آن است که متروی جنوب شرق تهران را به غرب آن متصل می‌کند که به زودی کلنگ احداث آن به زمین زده خواهد شد.

وی با بیان اینکه خط ۱۱ مترو به طول ۳۳.۵ کیلومتر دارای ۲۱ ایستگاه است که از این تعداد، ۵ ایستگاه آن به صورت تبادلی با سایر خطوط متروی تهران و ۳ ایستگاه به صورت تبادلی با خطوط راه‌آهن سراسری اتصال دارد، اظهار کرد: خط ۱۱ متروی تهران از منطقه ۲۰ در محدوده سه راه تقی‌آباد آغاز و با عبور از مناطق ۱۶، ۱۹، ۱۸ و ۲۱ خود را به منطقه ۲۲ شهر تهران در محدوده چیتگر می‌رساند.

درستی در مورد مسیر حرکت خط ۱۱ متروی تهران با بیان اینکه این خط از ضلع جنوبی تقاطع بزرگراه آوینی و آزادراه تهران - ورامین در محدوده سه راه تقی آباد آغاز می‌شود و با عبور از خیابان معلم، خیابان بیات و میدان شهرری به خیابان سپاهیان انقلاب می‌رسد و با عبور از میدان شهدای شاملو، بلوار کمیل، میدان غیبی و میدان نماز، در امتداد بلوار دستواره با رسیدن به پارک شاه عبدالعظیم در مجاورت ایستگاه متروی جوانمرد قصاب قرار خواهد گرفت، گفت: سپس با عبور از خطوط راه آهن سراسری و متروی خط یک، از بلوار شهید رجایی عبور کرده و در خیابان ناصری به میدان وصال می‌رسد.

به گفته مدیرعامل متروی تهران، همچنین در خیابان بهمنیار با عبور از قوس در نظر گرفته شده، مسیر به سمت بزرگراه تندگویان ادامه می‌یابد و با عبور از این بزرگراه در امتداد بلوار شقایق، دسترسی به بوستان دانش آموز در مجاورت میدان میوه و تره بار فراهم خواهد شد و مسیر در ادامه با عبور از پارک مطهری محدوده شهرک شریعتی، بوستان شریعتی و بلوار مطهری به بزرگراه چراغی وارد می‌شود و با طی کردن قوسی، در امتداد بزرگراه آیت آلله سعیدی وارد بلوار عمرانی خواهد شد.

وی تأکید کرد: این خط در محله یافت آباد نیز از بلوار الغدیر، بلوار ابراهیم آباد و میدان ایثار عبور می‌کند و در امتداد بلوار شهید مهتدی از بزرگراه شهید بروجردی و آزادگان می‌گذرد و وارد بلوار خلیج فارس می‌شود و در بخش پایانی مسیر خط ۱۱ مربوط به عبور از خطوط راه آهن تهران - تبریز و بزرگراه متوسلیان و ادامه مسیر در خیابان تهرانسر است. در این بخش از مسیر، خط ۱۱ متروی تهران با عبور از میدان کمال‌الملک و تقاطع بزرگراه آیت الله مهدوی کنی و بزرگراه شهید حجازی به بوستان جنگلی چیتگر می‌رسد.


بیشتر بخوانید:  عکسی از متروی تهران که مردم را عصبانی کرد


مدیرعامل متروی تهران با بیان اینکه برای خط یک متروی تهران ۲۱ خروجی اضطراری بصورت تک، ۵ هواکش میان تونلی و خروجی اضطراری بصورت تجمیعی و ۲ هواکش خروجی اضطراری پیش بینی شده است، افزود: همچنین برای خط ۱۱ متروی تهران ۲ پست برق فشار قوی، یک مجموعه دپو و پایانه در منطقه ۲۰ در محدوده منطقه تقی آباد و یک مجموعه پارکینگ شبانه در محدوده منطقه چیتگر در نظر گرفته شده است.

وی در مورد مشخصات فنی دپو و پارکینگ خط ۱۱ متروی تهران نیز گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پایانه خط ۱۱ مترو با خط ۹ مشترک است که در منتهی الیه جنوب شرقی محدوده شهر تهران و در منطقه تقی آباد واقع شده است. این پایانه در زمینی به مساحت حدود ۵۰ هکتار در نظر گرفته شده است و همچنین در منتهای غربی خط ۱۱ مترو نیز امکان احداث پارکینگ شبانه برای ۴ رام قطار بصورت تونل زیر زمینی با طول ۵۰۰ متر در نظر گرفته شده است.

درستی با اشاره به اینکه خط ۱۱ مترو از طریق ۵ ایستگاه تبادلی با سایر خطوط ارتباط خواهد داشت، افزود: بر اساس طراحی‌های صورت گرفته خط ۱۱ مترو تقاطع با خط ۶ در میدان شهر ری، تقاطع با خط یک در ایستگاه جوانمرد قصاب، تقاطع با خط ۳ در ایستگاه عبدل آباد، تقاطع با خط ۸ در امتداد محور سعیدی در محدوده ایستگاه امام زاده زید، تقاطع با خط ۹ و ۵ در ایستگاه چیتگر خواهد داشت.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ژست عجیب شیدا یوسفی با فرش ایرانی

عکس/ نمایی بی نظیر از ۶۳ سال پیش ایستگاه راه آهن یزد

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل بهاری زیبا کرمعلی با عینک چند میلیونی و رنگ موی سال

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟

فیلم/ تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در مسجد

خوانندگی زنان با کدام قواعد فقهی و قانونی مغایرت دارد؟

عکس/ سلفی حسن روحانی و ابطحی در یک مراسم افطاری

قیمت هر سکه از ۸۰میلیون تومان عبور کرد