تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳

مجازات پسر ۱۹ ساله‌ای که مادرش را کشت

پسری جوان که صدمات زیادی از طلاق پدر و مادرش خورده و مادرش را به قتل رسانده است از سوی دادگاه کیفری استان تهران به حبس محکوم شد.

قتل مادر

اقتصاد۲۴- پسری جوان که صدمات زیادی از طلاق پدر و مادرش خورده و مادرش را به قتل رسانده است از سوی دادگاه کیفری استان تهران به حبس محکوم شد.

متهم یک سال قبل بعد از قتل مادرش اقدام به خودکشی کرد، اما نجات یافت. این قتل یک سال قبل در تهران اتفاق افتاد. همسایه‌ها مرگ زنی را به پلیس گزارش دادند و گفتند پسرش حیران و پریشان به خیابان آمد و درخواست کمک کرد. پلیس تحقیقات را شروع کرد و مشخص شد که این زن با پسرش پارسا زندگی می‌کرد. همزمان مشخص شد پارسا گم شده است. خواهر و برادر بزرگ پارسا به پلیس گفتند به برادرشان مشکوک هستند، چون رفتار‌های ناهنجار زیادی داشت.

مدتی بعد از مشهد خبر رسید جوانی که پلیس تهران تحت تعقیب اوست در بیمارستان بستری است. این جوان که به صورت معجزه‌آسایی از مرگ نجات پیدا کرده بود بعد از بهبود نسبی به تهران منتقل شد و تحت بازجویی قرار گرفت.

پارسا به قتل مادرش اعتراف کرد و گفت: پدر و مادرم از هم جدا شده بودند و من با مادرم زندگی می‌کردم. خواهر و برادرم که بزرگ شدند، ازدواج کردند و من و مادرم ماندیم. ما در نیشابور زندگی می‌کردیم. من تصمیم گرفتم به تهران بیایم و با پدرم زندگی کنم. پدرم اعتیاد داشت. بااین‌حال همیشه فکر می‌کردم می‌توانم با او زندگی بهتری داشته باشم. وقتی من به تهران آمدم مادرم هم آمد و با پدرم آشتی کرد. آن‌ها سه سال با هم زندگی کردند، اما بعد دوباره مادرم از پدرم جدا شد، چون پدرم کارتن‌خواب بود و اعتیاد شدید داشت. مادرم بعد از جدایی دوباره به نیشابور برگشت، اما من پیش پدرم ماندم. پدرم به من می‌گفت مادرم زنی خیانتکار است و باعث شده او به چنین روزی بیفتد.

متهم ادامه داد: من به‌شدت ناراحت بودم، ضمن اینکه در این مدت با دختری هم آشنا شدم و با هم گل می‌کشیدیم. مادرم دوباره تصمیم گرفت به تهران بیاید و با من زندگی کند. من پیش مادرم رفتم، اما رابطه ما هیچ‌وقت خوب نشد، چون او را مقصر خراب شدن زندگی پدرم و خودم می‌دانستم. روز حادثه قرص برنج خریدم. به خانه رفتم و مادرم را با چاقو زدم. بعد خودم قرص برنج خوردم که بمیرم، اما قرص قلابی بود و اتفاقی نیفتاد. تصمیم گرفتم هر طوری شده خودم را بکشم. به مشهد رفتم و رگ گردنم را زدم، باز هم نمردم. زخم عفونت کرد و منتظر بودم از عفونت زخم بمیرم، ولی بیهوش شدم و وقتی به هوش آمدم در بیمارستان بودم.

با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد. در جلسه رسیدگی اولیای دم اعلام گذشت کردند. وقتی نوبت به متهم رسید، او گفت: من از کرده خودم بسیار پشیمانم. فرزند طلاق بودم و این مساله همیشه من را خیلی زیاد اذیت می‌کرد.

متهم گفت: اتهام را قبول دارم خیلی پشیمان هستم و روز‌های سختی را می‌گذارنم.

سپس وکیل متهم در جایگاه قرار گرفت و گفت: موکل من بسیار جوان است. او ۱۹ ساله است و گذشته بسیار سختی داشته. با توجه به اینکه اولیای دم گذشت کرده‌اند، من هم درخواست عفو دارم. به این ترتیب قضات برای تصمیم گیری وارد شور شدند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

حذف ارز ترجیحی گوشت، قیمت آن را میلیونی می‌کند/ نگران کوچک‌تر شدن سفره‌های مردم هستیم

فال قهوه روزانه جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴/ امروز چه چیزی در انتظار شماست؟

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

فیلم/ با خوردن کلاژن جوان تر می‌شویم؟

فال روزانه جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴

زمان مناسب مصرف هر ویتامین

عکس/ تیپ متفاوت بی‌نظیر بوتو ۳۲ سال پیش در دیدار با رهبر انقلاب

تقویت ایمنی بدن با مصرف این میوه

تفاوت ضدآفتاب‌های شیمیایی و معدنی

عکس/ چهره دیده نشده از سید مجتبی خامنه‌ای در ایام نوجوانی با لباس بسیج

عکس/ سرلشکر باقری ۴۴ سال پیش در یک جلسه نظامی

مصرف زیاد این خوراکی‌ها مغز را تهدید می‌کند

عکس/ شهید محمد جهان آرا ۴۵ سال پیش در کنار فرزندش

عکس/ ژست رئیس ساواک ۶۴ سال پیش در کنار هویدا با لباس نظامی

سرمایه‌گذاری‌های میلیاردی امارات در آفریقا برای نفوذ نظامی/ نقشه محمد بن زاید آل نهیان چیست؟

عکس/ تبریک قهرمانی استقلال از سوی سیدورف

جباری: شایسته قهرمانی بودیم

رضاییان: همه چیز بین من و استقلال خوب تمام شد

فیلم/ سلفی جالب داوران فینال جام حذفی

فیلم/ واکنش جالب وریا غفوری به قهرمانی استقلال در جام حذفی

عکس/ قهر همسر و فرزندان ستاره استقلال پس از قهرمانی

فیلم/ جام حذفی در دستان کاپیتان آبی‌ها

عکس/ شکل و شمایل فخرالدوله دختر مظفرالدین شاه ۹۴ سال پیش با نگاه عجیب

هدیه ۷۰ میلیون تومانی برای نوزادان متولد ۱۴۰۴

فیلم/ خلاصه بازی استقلال مقابل ملوان

فیلم/ لحظه قهرمانی استقلال در جام حذفی

اینفوگرافی/ مروری بر جنگنده‌ها، ناوها و سامانه‌های جدید ارتش

استقلال فاتح جام حذفی

فیلم/ گل قهرمانی استقلال در جام حذفی

فیلم/ حملات گسترده نیروی هوایی اسرائیل به جنوب لبنان

هشدار جدید سازمان غذا و داروی آمریکا

عکس/ تصاویر جذاب از حضور بانوان در فینال جام حذفی

فیلم/ حادثه تلخ براى ٢ چترباز در جواهرده رامسر

مصاف استقلال و ملوان در فینال جام حذفی به وقت اضافه رفت

یک خبر خوش برای کامیون‌داران

رضایی: ترامپ فقط توهم و بلوف می‌زند

فیلم/ انتقال یکی از هواداران بد حال ملوان با آمبولانس به بیرون ورزشگاه

انتقاد تند رسانه اصولگرا از تندرو‌های انقلابی

فیلم/ تصاویری از ایران در دهه چهل شمسی از دریچه دوربین دین بولاک

عکس/ محل نگهداری تاج سلطنتی؛ تهران دهه ۴۰ و ۵۰

مشکل ویزای حج ایرانی‌ها حل شد

تحولی در سوخت؛ بنزین از هوا تولید شد

چرا پلیس راهور از پسر علی نیکزاد شکایت نکرد؟

فیلم/ دستبرد ۶ میلیاردی به خانه‌ای در تهران

واکنش شمخانی به تهدیدهای ترامپ علیه تأسیسات هسته‌ای ایران