تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۳

پژوپارس به خط آخر می‌رسد یا نه؟

در حالی که سازمان ملی استاندارد ۳۱ خردادماه را زمان حذف پژوپارس از چرخه تولید اعلام کرده، اما برخی ثبت‌نام‌کنندگان همچنان امیدوار به تداوم تولید این محصول هستند.

پژوپارس به خط آخر می‌رسد یا نه؟
اقتصاد۲۴- مردادماه سال گذشته شرکت ایران‌خودرو با دستور سازمان ملی استاندارد توقف خط تولید این خودرو را اعلام و سورن پلاس را به عنوان خودروی جایگزین معرفی کرد. این شرکت طبق اخطار سازمان ملی استاندارد مبنی بر اینکه پژوپارس تا نیمه اسفندماه فرصت تولید خواهد داشت، نسبت به توسعه خط تولید سورن پلاس برنامه‌ریزی کرده بود. اما سازمان ملی استاندارد با توجه به تعهد تحویل ۱۷۲هزار و ۴۱۸دستگاه پژوپارس توسط ایران‌خودرو، به‌سرعت از موضع خود عقب‌نشینی کرد و از کیفیت این خودرو تا بهار سال آینده اظهار رضایتمندی کرد.

حالا سازمان مذکور پایان خردادماه را زمان توقف تولید پژوپارس اعلام کرده؛ این در شرایطی است که برخی از متقاضیان یا ثبت‌نام‌کنندگان هنوز امیدوار به تولید این محصول هستند. ایران‌خودرو چندی پیش در فراخوانی از ثبت‌نام‌کنندگان پژوپارس در سامانه یکپارچه، خواست که محصولی جایگزین انتخاب کنند؛ این در حالی است که ظاهرا نیمی از ثبت‌نام‌کنندگان در این زمینه اقدام و نیمی دیگر به امید تداوم تولید این خودرو، برای انتخاب محصول جایگزین مردد هستند. حال شنیده می‌شود که سازمان ملی استاندارد ظاهرا قصدی برای ارائه مجوز دوباره ندارد. خروج محصولات قدیمی در دولت سیزدهم نیز تداوم یافت و سازمان ملی استاندارد با جدیت، خودروسازان را ملزم به خروج این محصولات از چرخه تولید کرد. حالا خروج پژوپارس قرار است به عنوان دستاورد دولت سیزدهم شناخته شود و سازمان ملی استاندارد نیز در این زمینه اصرار دارد.

اما شرکت تولیدکننده، سه خودروی جایگزین در این زمینه در نظر گرفته است. تارا، ۲۰۷ و سورن پلاس خودرو‌هایی هستند که به عنوان محصولات جایگزین پژوپارس معرفی شده‌اند. اما ایران‌خودرو با در نظر گرفتن تسهیلات ۱۰۰میلیونی و همچنین تخفیف ۱۵میلیون تومان سورن پلاس، بیشتر متقاضیان را ترغیب به خرید این محصول کرده است. ایران‌خودرو اواخر سال گذشته قیمت پژوپارس را ۵۰درصد افزایش داد؛ بااین‌حال همچنان بر حذف این محصول قدیمی اصرار دارد. از سوی دیگر شنیده می‌شود که تامین قطعه برای پژوپارس نیز در خطوط تولید با مشکلاتی همراه شده است و این مساله بیشتر ایران‌خودرو را ترغیب به خارج کردن پژو پارس از خط تولید کرده است.

منبع: دنیای اقتصاد
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

دلایل اصلی بروز شوره سر

تأثیر جنگ بر صادرات و واردات کشور‌ها چیست؟

ویتامین‌ها و مواد معدنی حیاتی برای رشد عضلات

نقش چای و شکلات تلخ در سلامت قلب

اخراج افغان‌ها باعث کاهش قیمت مسکن می‌شود؟/ اعداد و ارقام غیررسمی بازار مسکن، پشت پرده‌ای دارد

عکس/ چرا پاهای ترامپ متورم است؟سخنگوی کاخ سفید پاسخ داد

فیلم/ مراسم عروسی رضا شکاری و همسر روسش

فیلم/ استقبال دروزی‌های سویدا از ارتش اسرائیل

توقف گفت‌وگوهای ایران و آمریکا

عکس/ شوخی آذری جهرمی با یک خبر از پزشکیان

فعالیت فرودگاه‌ها ۲۴ ساعته شد

فیلم/ سردار وحیدی: دشمنان برنامه مفصل ریخته بودند تا شورشی را در داخل شکل دهند

پیش‌فروش بلیت اتوبوس ممنوع شد

معامله احتمالی زلنسکی و ترامپ

فیلم/ سکوت علیرضا فغانی در واکنش به حواشی اخیر شکست

فیلم/ اعترافات یک افغانستانی پس از خروج از ایران

عکس/ چیدمان شیک و امروزی خانه پردیس احمدیه

عکس/ مشاور قالیباف، کاظم صدیقی را امام جمعه سابق خواند

ابلاغ سلام و دعای رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی

پیش‌بینی یک ژنرال آمریکایی درباره زمان آغاز جنگ با روسیه و چین

فیلم/ کره‌جنوبی غرق شد

فروش اجباری بلیت رفت‌وبرگشت اربعین ممنوع شد

تکذیب فروش بنزین مخلوط به آب به خودروی رئیس‌جمهور

واردات بنزین سوپر در دستور کار قرار گرفت

فیلم/ واکنش آمریکایی‌ها به آبروریزی ترامپ در جشن قهرمانی چلسی

نخستین برد پرسپولیس با وحید هاشمیان

وزیر اطلاعات از عقب‌نشینی اطلاعاتی رژیم صهیونیستی خبر داد

اسرائیل مدعی ترور یکی از فرماندهان ارشد حزب‌الله شد

فیلم/ نظر سردار کوثری درباره فعال شدن مکانیزم ماشه

ساخت ۲۰ پایگاه نظامی جدید آمریکا برای اسرائیل

عکس/ فغانی: قلبم برای این کشور می‌تپد

پیش بینی جایگزینی یورو با دلار

دستگیری ۲ نفر با محموله اورانیوم در گرجستان

عمری: امیدوارم با پرسپولیس قهرمان شویم

عبور والیبال ایران از دیوار چین

قیمت جدید کالاهای اساسی اعلام شد

فیلم/ سرلشکر باقری چطور برای ریاست ستادکل نیروهای مسلح انتخاب شد؟

عکس/ کنایه رشیدی کوچی به به برگزاری نماز جمعه با امامت کاظم صدیقی

سفر احتمالی ترامپ به پاکستان

توضیح آتش‌نشانی درباره افزایش حوادث گاز

دستگیری سرباز و معلم اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران

ادعای رسانه اسرائیلی: الجولانی مذاکره را متوقف نمی‌کند

آمریکا اروپا را در پرونده ایران بازی نمی‌دهد

عکس/ داوطلبان نامرئی و پراسترس کنکور

خبر مهم بانک مرکزی درباره دسته‌چک

انتقاد نوروزی از سانسور در تلویزیون

رایزنی اردوغان و الجولانی پس از حملات اسرائیل

نیرو‌های اسرائیلی در ۱۰ کیلومتری دمشق

عکس/ توییت جدید سایت رهبر انقلاب در مورد جنگ اخیر

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس