تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۰۴ تير ۱۴۰۳

ثبت گرم‌ترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: «اهواز با ۵۰.۶ درجه سانتیگراد در ۲۴ ساعت گذشته به‌عنوان گرم‌ترین نقطه استان ثبت شد.

هواشناسی

اقتصاد۲۴- محمد سبزه زاری بیان کرد: در شبانه روز گذشته ایذه با ۲۲.۲ درجه سانتیگراد خنک‌ترین نقطه استان گزارش شده و حداقل دمای اهواز به ۳۲.۷ درجه سانتیگراد رسید.

وی افزود: با بررسی نقشه‌های پیش یابی، امروز یکشنبه نیز وقوع دما‌های ۴۹ درجه و بالاتر در استان مورد انتظار است و فردا روند کاهش سه تا پنج درجه‌ای دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

سبزه زاری ادامه داد: تا اواخر وقت امروز افزایش ابر در برخی از مناطق و احتمال رگبار‌های پراکنده در ارتفاعات نیز دور از انتظار نخواهد بود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: تا اواخر هفته نیز وزش باد در مناطق غربی، جنوبی و مرکزی متوسط خواهد بود و احتمال وقوع غبار محلی در ساعاتی از بعدازظهر‌ها در این مناطق وجود دارد. شمال خلیج فارس نیز تا پایان هفته مواج خواهد بود.


بیشتر بخوانید:  اهواز گرم‌ترین شهر بزرگ دنیا شد


اداره کل هواشناسی خوزستان در اطلاعیه‌ای نسبت به تداوم استقرار توده هوای گرم و وقوع دمای ۴۹ درجه و بالاتر در هفته جاری هشدار سطح نارنجی و قرمز صادر کرده بود.

بر اساس این گزارش به دنبال موج گرما، ساعت کاری ادارات دولتی خوزستان در روز‌های شنبه و یکشنبه هفته جاری کاهش یافت.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار